Humor

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #288401 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
A tündék visszatértek!!!!

Olyan történt, amit magam se hittem volna- Feanor és Finrod visszatértek. Oda, ahol tanítok, No comment.

Szóval az egész úgy történt, hogy ballagtam a kisközön, amikor egyszer csak elémbe áll a két cimbora:
-Na, megismersz-e?
-???????????????????????(Döbbent tekintet)
-Látod, hogy megsimer.- fordult Feanorhoz Finrod.
-Aha.. és a haja csak anyit változott, hogy hosszabb lett.
-Na de Feanor, ne a gyerekek előtt...
-Gyerekek?
-Megyek tanítani.
-He?
Itt pár mondatban elmagyaráztam, hogy mi újság, majd amikor a suliba értünk, levittem őket az igazgatóiba, sikerrel megkaptuk az engedélyt, hogy rész vehessenek az óráimon. Azt mondtam, hogy az egyetemről ismerőseim. ez kis csúsztatssal igaz is volt.

A kölykök reakciója frenetikus volt.. először is mindenki le akarta őket taperolni. Ezt Finrod tűrte, de attól féltem- joggal- hogy Feanor tettlegességre vetemedik, és az nem lesz valami jó.

Az órák meglehetősen érdekesen zajlottak le. amikor valamelyik akár pisszeni mert, Feanor Finroddal felváltva olyan tekinteteket vettetek rájuk, hogy utána teljes lett a csend. Szegény Finrodot némelyik gyerek kérdése igencsak megviselte, és azon csodálkozoptt, hogy én hogy nem üvöltöm le a fejükről a hajat.
-Hallod, ezt még Yavanna se bírná idegekkel.. ti hogy bírjátok?
-Mi már megszoktuk..
-Mit fogsz csinálni tanítás után, Nam?
-Elviszem a gyerekeket ebédelni, utána olvasókör. Ti is ehettek a gyerekekkel.
-Inkább nem, ha nem baj. valahogy nekem nem jön be a sárgaborsófőzelék- tiltakoztak.
-Jól főznek... de ha ennyirre tiltakoztok, akkor kénytelenek lesztek az én főztömet enni.
-Inkább..
-Ejnye már Feanor!- rótta meg Finrod. Holnap is eteted a gyerekeket, mint látom..- szólat meg némi tűnődés után Finrod. Akkor veletek tartunk.
-Rendben.
És ezzel elindultunk az ebédlő felé... nem tudtam, hogy a vesztembe megyek...

Folytassam?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #288272 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Humor

Moon írta: Ezt ma hallottam ezt a kérdést, meg kell veletek osztanom:

Melyik az a virág, ami alá ha 10 percig lefekszel, utána már az angyalokkal nézel le ránk?

Gondolkozzatok! Majd megírom a helyes választ, ha nem jöttök rá!

Hát, ibolya?
Alulról szagolja az ibolyát?

AURE ENZULUVA!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #288263 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Kiszhobbit írta:

Ancalima Anarórë írta: Ez vicces meg minden, de Szarumánnak nemhogy a könyvben, de még a filmben sem vágja le senki a fejét, amennyire én tudom...

Nem baj azz...nem kell igaznak lennie v igen? :roll:

Nem baj ha átírod a sztorit de akkor írd is át, ne csak hirtelen felbukkanjanak az átírt részek eredményei.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #288260 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Humor

Ancalima Anarórë írta: Ez vicces meg minden, de Szarumánnak nemhogy a könyvben, de még a filmben sem vágja le senki a fejét, amennyire én tudom...

Nem baj azz...nem kell igaznak lennie v igen? :roll:

Merielle i evellon

Több
19 éve 11 hónapja #288259 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
Ez vicces meg minden, de Szarumánnak nemhogy a könyvben, de még a filmben sem vágja le senki a fejét, amennyire én tudom...

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #288255 Írta: Kiszhobbit
Ja ez most jutott eszembe
Trufa + Pippin mászkálnak az ork-hullák közt Vasudvardban. Halál éhesek + minden.

P: büdös van.
T: ja.
P: éhes vagyok!
T: énis.
egyszer csak elibük gurul Szarumán feje,amit épp hüséges Kigyónyelvű nyesett le...

P: Odass!
T: egy levágott fej...
P: sovány...
T: nem baj
P: éhes vagyok...
T: én is...
P: Én érek oda hamarabb!

Bocsi :wink:

Merielle i evellon

Több
19 éve 11 hónapja #288254 Írta: Laemunh
Laemunh válaszolt a következő témában: Humor

Melyik az a virág, ami alá ha 10 percig lefekszel, utána már az angyalokkal nézel le ránk?

Óriás emberevő virág... Bár akkor mindegy, hogy alatta vagy-e vagy fölötte... A tavirózsa tényleg jónak tűnik, de ott elég lenne 3 perc is. :P

The Road goes ever on and on...

Több
19 éve 11 hónapja #288252 Írta: Kiszhobbit

ZöldSamu írta: Merry,annak nem dögszaga van? 8O :roll:

Hát de...épp azért... :lol:

Merielle i evellon

Több
19 éve 11 hónapja #288251 Írta: ZöldSamu
ZöldSamu válaszolt a következő témában: Humor
Merry,annak nem dögszaga van? 8O :roll:

Zöld mindenekfelett!!!!!!!!!!!!

Több
19 éve 11 hónapja #288250 Írta: Kiszhobbit

Rafflesia?

Merielle i evellon

Több
19 éve 11 hónapja #288203 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor
liliom......

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 11 hónapja #288198 Írta: Alyr Arkhon

Kokaincserje.
Marihuána...

:D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #288197 Írta: Ancalima Anarórë
Dőlő fa? Bár az nem virág.
Szerintem is a tavirózsa lehet...

Több
19 éve 11 hónapja #288189 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Humor
valsz az lesz:))
bár ha abból indulok ki, hogy alulról szabolja az ibolyát... :) ))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
19 éve 11 hónapja #288177 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Humor
tavirózsa? :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 11 hónapja #288167 Írta: Moon
Moon válaszolt a következő témában: Humor
Ezt ma hallottam ezt a kérdést, meg kell veletek osztanom:

Moon vagyok s a magam útját járom!

Több
19 éve 11 hónapja #287908 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humor
Üdvözletem!

Drasztikus, de célravezető - köszönjük, Rayan :) (Ilyesmire páran már vártunk egy ideje...)

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 11 hónapja #287903 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor
*flém törölve*

Ezentúl bárki (okkal vagy ok nélkül) sértegetni meri a másikat, az összes hozzászólását eltávolítom a topicból.

mod

[size=9:1r28b2xr]*moderátori bejegyzés: a flém közben privátban rendeződni látszik, elnézést kérek a saját legutóbbi topicbeli megnyilvánulásomért. egyetértek a topicgazdatárssal. Alyr*[/size]

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 1 napja #287644 Írta: Alyr Arkhon
Ez a Glaurung születése tényleg nagyonjó!! :mrgreen:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 1 napja #287632 Írta: Ancalima Anarórë
ÁÁááá ez az utolsó!!! :D "He called me papa" :D DD

Több
20 éve 1 napja #287625 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor
Itt van néhány képecske:

Feanor fiai a XXI. században:
www.deviantart.com/view/8987367

Kis elrettentés Feanorfi-rajongóknak:
www.deviantart.com/view/7196092

Lerágott csont, de... hehe:
www.deviantart.com/view/18810761

Glaurung születése:
www.deviantart.com/view/15794008

<:3)~ <:3)~

Több
20 éve 5 napja #287402 Írta: jbworld
jbworld válaszolt a következő témában: Humor
A Valák nyilatkoztak, hogy miért nem segítették a Gyűrű Háborúk alakulását azonfelül, hogy odaküldtek öt idiótát:

Manwe: Odafagyott a lábam a hegyhez...
Varda: Az enyém is.
Mandos: Mandos csarnokaiból nem menekül sem ember, sem tünde, sem Maia, sem Vala. Egyébként is így volt elrendeltetve.
Nienna: Ezért is én vagyok a hibás... :cry:
Tulkas: Röhejes kis összecsapás volt az egész!
Aule: Megígértem Szauronnak hogy nem avatkozom az ügyeibe!
Ulmo: Mi az hogy nem segítettem?! Mi lett volna víz nélkül Vasudvardból?!
Irmo: Épp be voltam lőve...
Vaire: Hozzávartam magam a székemhez.
Nessa: Majd Tulkas elintézi... olyan CUKI fiú!
Orome: Odaküldtem a kutyámat, az nem elég? Mi az hogy meghalt? Ó édes Huanom... mi lesz velem nélküled...
Yavanna: A fegyverbiznisszel Aule-t keressétek. Én kertészetben utazom.
Vána: Én végig szurkoltam Legolasnak...
Este: Nyugalom... Akarsz róla beszélni?
Melkor: Nézz rám, úgy nézek én ki mint aki tudott volna segíteni???

Nai hiruvalyë Valimar. Nai elyë hiruva.

Több
20 éve 5 napja #287400 Írta: jbworld
jbworld válaszolt a következő témában: Humor
Az alábbi vicces helyzetet maga az élet adta, egy Windows hibaüzenet formájában, amikor egy Mod telepítése után a Battle for M.E. -öt el akartam indítani.

Először:

"Middle Earth not found."

("Nem találom Középföldét.")

Aztán:

"Report error to Ea*?"

("Jelentsem a hibát az Ea-nak?")

*Electronic Arts

Na mindegy... erről ennyit :D

Nai hiruvalyë Valimar. Nai elyë hiruva.

Több
20 éve 5 napja #287356 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Humor

Noredhel (Voronwë) írta: Mielőtt engem leuraznál, nézd meg a profilomat, hál'Erunak nem vagyok férfi,

Nem vagy fia senkinek?!!! :eek2: :oops: pedig még én is azt gondoltam :oops: (lásd: avatar)
Remek dolgokat találsz ki, csak így tovább! :itscool:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
20 éve 5 napja #287334 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
No, próbálok valami kicsit mást.

Tudósítások a Beleriandi Olimpiáról

Sportriporter: Jó estét, jó gyilkolást!* Oppardon, utóbbit csak a noldáknak mondom. Lezajlott hát rendben a megnyitó, igaz, Feanor kissé eltúlozta az olimpiai láng meggyújtását, de bizonyára az volt a célja, hogy azok is lássák, akik lekésték a csatlakozást Aramanban.
Szerencsére most már együtt a teljes nolda sportológárda, bár Feanor csapatkapitány egészségügyi okokból (balrog) kifolyólag visszalépett a versenyzéstől, hogy átadja helyét az ifjabb generációnak. Maedhros, kiváló csatárunk, sérülése dacára indul a válogatottban. A csapatkapitány tisztéről még viták folynak.
Holnap mindjárt egy roppant izgalmas, nolda-angbandi csoportmeccsel nyitunk. Az angbandi nemzeti válogatott nem tűnik veszélyes ellenfélnek, szerencsére Gothmog, a sztárhátvéd doppingbotrány (tündefogyasztás gyanúja) miatt kizáratott. A mi kiváló kapusunk, Aredhel Ar-Feiniel pedig, mint megszokhattuk, reflexből kivéd bármit, ami a kapu felé repül.
Hoppá, most érkezett a hír, ide a palantírra, hogy Angband bojkottálja a játékokat, eszerint holnap a Moriquend FC lesz a mieink ellenfele... kemény dió, igen kemény, csupa szabálytalankodó, durva alak... főleg az az Eol nevű, félelmetes csatár, aki sosem hibázza el a tizenegyest, és emellett a gerelyhajítás ágban is indul. Csak ne keverje a kettőt.
Mit is akartam, kedves nézőim, ó, igen, még a vízisportok! Sajnos, az Alqualonde Club az utolsó meccsen katasztrofális vereséget szenvedett, amellett több kiváló pólós ellen merényletet hajtottak végre nolda szélsőségesek... Így a legkiválóbb csapat szintén nem indul...
Műugró kategóriában a Hador TC kiváló, többszörös világbajnok hölgye, Nienor Níniel tekinthető leginkább aranyesélyesnek... a férfiaknál kedvenc polihisztorunk, Eol szintén nevezett. Sajnos, komoly riválisa lehet a saját fia...
S végezetül az íjászok... alig nevezett valaki, Beleg mindenkit csukott szemmel kenterbe ver. Kedves nézőink, tehát holnap este, Finwe FC-Moriquend FC, párhuzamosan kezdődnek a művészi torna selejtezői... ó, khm, a képen egy pillanatra Lúthient láthattuk, akit épp huszadszor vizsgálnak meg, de nem találtak semmi doppingszert, ilyennek születhetett.
Most már tényleg végezetül a nemzeti tizenegyünk:
A kapuban Aredhel, váltókapus Finrod, bár szép hajjal nem nagyon lehet megállítani a labdát... Szélen Amrod és Amras, akik bárhonnan bepókhálózzák az ellenség kapujába, amit be kell... Csatárok Maedhros és Fingon (épp az olimpia előtt csináltattak közös tetoválást, miszerint: életünket a futballért!), de előbbinek a kapitány megmondta, hogy tartalékolja erejét a döntőre... sebaj, a tizenegyeseket majd ő... Hátvédek Angrod és Aegnor, kivéve, amikor Turgon és Curufin, viszont a cserék hajlamosak egymás haját tépni... Pomponlány Galadriel, a Himnuszt (Eru, áldd meg a noldát) Maglor fogja prezentálni, remélhetőleg jobban, mint a Tünde a múltkori, még Valinorban rendezett ötkarikás játékok alkalmával...
Győzelmeink titka az, hogy Feanor fiai allergiásak arra, ha a labda az ellenfélnél van... idézem: "Drukkereink meccs után megvernek bárki valát, démont, tündét, maiát vagy be sem nevezett embert, ha magánál mer tartani, vagy őrizni mer egy labdát... s ha szavunkat megszegnénk, kapjunk piros lapot, hurcoljon el a rendőrség, és az Örök Sötétséget hívjuk magunkra... Eru minket úgy segéljen!"
Hajrá, noldák, hajrá, Finwe FC!

Ó, a fene, újabb üzenet, Angband mégis indul, de átrakatta magát a D csoportba, mondván, hogy a Dagor Bragollachig nem akar nehéz ellenfelet... micsoda pofátlanság...

*Knézy Jenő nyomán (R.I.P)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
20 éve 5 napja #287256 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Humor
Gwendir Mama: ha megengeded, egyszerű falusi logikával elmagyarázom neked, hogy mi nem tetszik a többieknek: nem lelik a humort (viccet, ha úgy tetszik) az írásaidban - a humor az az a dolog, amin az emberek nevetnek. Szerintem, má' megbocsáss, a matematikus viccek se humorosak, de ez már csak az én hozzáállássom, mert a matek nem áll hozzám közel. :wink:

"A humor önkéntelen, csodás megnyilatkozás, ami kitör az emberből. Nem lehet megfékezni, előre megtervezni, és tele van meglepetéssel."

Több
20 éve 5 napja #287254 Írta: Daeron
Daeron válaszolt a következő témában: Humor
Nekem ez jututt eszembe, bocs jbworld hogy belekontárkodok és plagizálok egy kicsit:

Gyűrűk Ura - ALTERNATÍV BEFEJEZÉS

- Akkor ide nézz! - Frodó nagy elképedésére és ijedelmére a mágus hirtelen bedobta a gyűrűt a kandalló egyik izzó szögletébe. Frodó piszkavas után kapott de Gandalf visszatartotta. Kivette a gyűrűt és Frodó kezébe ejtette:
-Fogd meg nyugodtan, egészen hideg. Látsz rajta valami jelet?
-Nem.
-Hála Istennek. Ez nem az Egy Gyűrű.

:oops:

Auta i lóme!

Több
20 éve 6 napja #287217 Írta: Alyr Arkhon
jbworld: így tovább. :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 napja #287185 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
Finwe:_ jajjjjjjjjjjjjjj

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
20 éve 6 napja #287174 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Humor

Gyűrűk Ura - ALTERNATÍV BEFEJEZÉSEK VI. - az ORIGINAL
(kissé szokásunkhoz nem hívén visszamenve a történet fonalán)

- Akkor ide nézz! - Frodó nagy elképedésére és ijedelmére a mágus hirtelen bedobta a gyűrűt a kandalló egyik izzó szögletébe. Frodó piszkavas után kapott de Gandalf visszatartotta.
- Nézd! Ez a Hatalom Nagy Gyűrűje! A te kis kandallód, de még a törpök nagy űllői sem lennének képesek elpusztítani!
- De elolvad Gandalf! Elolvad!
- Hupsz, tényleg... Akkor erről ennyit...

A végzet kandallója :) :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.422 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére