Iparművészet

Több
17 éve 3 hónapja #332103 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Iparművészet

Narbeleth írta: -A nőarcú kő

Hát még jó, h nem kőarcú nő. :D Hm, nem lettek rosszak. :-)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hónapja #332100 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Iparművészet
Wow, a nyakkendő durván jól néz ki :) A mobilod ötletes és szép lett, a Mária szoborról pedig annyit, hogy kár, hogy nem nagyobb méretben készítetted, de így is tetszik, csak a részletek elvesznek. :)

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hónapja #332099 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Iparművészet
Ismét alkottam és az új dolgok felkerültek a képtáramba.
Ami eddig nem volt fenn:
- A nyakkendő
- A Mária szobor
-Az üvegpohár
-A nőarcú kő
-és az átfestett mobiltelefonom :)

Kéretik bele a kritkát az arcombaaaa :P

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 4 hónapja #326762 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Iparművészet
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki tiszteletét tette becses (és mindenki szerint ízléstelenül berendezett) kiállításunkon. Köszöm, mr csak azért is, mert köbö 9 éves korom óta nem volt semmim kiállítva...ráadásul ez már komolyabb volt :D Köszönöm!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
17 éve 5 hónapja #325708 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Iparművészet
Kedves Kispajtások,

mivel elfogytak a nagy népszerűségnek örvendő sötétzöld MTT-s pólók, a vezetőség úgy döntött, pályázatot ír ki az új MTT-s pólók dizájnjára, e feltételek szerint:
- a póló egyik oldala színes mintájú (4-színnyomásos, full-color, 72 dpi-ben)
- a másik oldala egyszínű mintájú legyen
- a minta mindkét oldalon max. A/4-es lehet
- a póló színére is kérünk elképzelést (a vezetőség a bordót favorizálja, de meggyőzhetők vagyunk :) )

Fontos: ahhoz, hogy a pólókat már az 5. éves szülinapra meg tudjátok vásárolni, szükségünk lenne legalább 93 biztos vásárlóra. (1 db póló ára várhatóan kb. 3000 Ft lesz.)

Kérjük, hogy a pályaműveket és az előrendeléseket a pólóra a melian'kukac'tolkien'pont'hu címre küldjétek.

A pályaművek beérkezési határideje: 2007. május 31. éjfél

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 5 hónapja #325202 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Iparművészet
Ifjú Alkotók Kiállítása

Mint azt sokan tudjátok, ötvös - aranyművesnek tanulok már lassan egy éve. És mint egy olyannak, néha el jön az életében az a lehetőség, hogy versenyen indítsa, vagy kiállításra küldje művét. Nálam ez most jött el. Illetve ezek. Sokan érdeklődtetek már, miket is tudok már alkotni, miken dolgozunk, illetve mi a kénköves margarétának járok be minden reggel 7re a város egy patinás utcájába - a Práterbe.
Nos, itt a lehetőség, hogy megtekintsétek szerény személyem alkotását, illetve többi szaktársam munkásságát, mellette a fényképészek, szobrászok, festők és már tudom is én mik darabjait.

Cím: Bp. I. ker. Budai Vár, Szentháromság tér 6. (ahol a Budavár Shop van, tudjátok, ahol mindenki veszi a LoTR ékszereket)
Belépő:
Diákbarát = nincs
Nyitvatartás: Május 10-18, - abszurd módon - hétköznaponként 10:00-tól 18:00-ig.

Ajánlanám a 11-ikei, pénteki napot, amikor is délután 1 órától zárásig - azaz este 6-ig - jó magam is kint lesz, mint ügyeletes. Ismerősőknek tárlat vezetést vállalok :)
Gyertek el, hozzatok mást is ajáljátok! Örülnék neki, ha véleményt is mondanátok. Szóval GYERTEK!!!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
17 éve 5 hónapja #323802 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Iparművészet
Egy érdekes pályázat: www.lat-kep.hu/object.15AE76A3-2 ... 066A6C.ivy

Sajnos a határidő igen szűkös.

Brisa

Több
17 éve 5 hónapja #323778 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Iparművészet

Nóli i linantea írta:

Annis írta:

Nóli i linantea írta: Hűűűű Annis arra a 14 szálas fonás dologra meg kell tanítanod!

Ezen ne múljon :wink:
Csakhát annak feltétele lenne hogy találkozzunk mert interneten nem tudom elmagyarázni...

Jösz táborba?

Sajnos nem valószínű...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
17 éve 5 hónapja #323775 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Iparművészet

Annis írta:

Nóli i linantea írta: Hűűűű Annis arra a 14 szálas fonás dologra meg kell tanítanod!

Csakhát annak feltétele lenne hogy találkozzunk mert interneten nem tudom elmagyarázni...

Jösz táborba?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 5 hónapja #323770 Írta: Annis

Több
17 éve 5 hónapja #323700 Írta: Nóli i linantea
Hűűűű Annis arra a 14 szálas fonás dologra meg kell tanítanod!

Több
17 éve 5 hónapja #323685 Írta: Annis

Stara írta: Annis, direkt ilyen oldalt nem tudok sajna, de ha elkészülsz a mostani hímzéssel, akkor szerintem tedd fel a képet valahova, hogy meg tudjuk mi is nézni. :)

Nemigen volt időm erre járni mert tanulok-dolgozk plussz még a texileket is időre kellet megcsinálni úgyhogy bocsi...
A hímzett nemezt meg jelenleg az összes textiles munkámat vitrinbe dugták kiállítás címen de amint visszakapom őket (ez tanév vége előtt nem következik be) lefotózgatom és fölpakolom őket az msn táramra.
Addig ha valakit érdekel van ott pár munkám... karkötők, horgolt sálak, meg egy felújított bőrtáska. (a profilból elérhető)
De majd bővítem még mert van bőven munka amit föltehetnék csakhát időigényes... talán majd a hosszú hétvégén...

Több
17 éve 5 hónapja #323352 Írta: Nóli i linantea

Olosta írta: Op-Art: kézzel, körzővel, vonalzóval, ceruzával, filctollal.
Köszi!

még midig csak hűűűűűűű 8)

Több
17 éve 5 hónapja #323351 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Iparművészet

Nóli i linantea írta: Hűűűű Olosta t emég mindig oooolyan szépeket csinálsz :D
ENNÉL a lámpacuccnál van is jelentése a szimbólunoknak? Vagy csak szépek?
EZ a sárki meg naaagyon aranyos, nagyon tetszik :)
Az egész Op-Art galéria meg hűűűűűűű! 8O Ezeket kézzel csináltad vagy...?
Hűűűűhűűűű :ámulbámul:

Lámpacucc: nemtom, így vettem hozzá a dekoranyagot.
Sárki: köszi. Asszem pont ez az egyik Lassiban is benne volt.
Op-Art: kézzel, körzővel, vonalzóval, ceruzával, filctollal.
Köszi!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 5 hónapja #323346 Írta: Nóli i linantea
Hűűűű Olosta t emég mindig oooolyan szépeket csinálsz :D
ENNÉL a lámpacuccnál van is jelentése a szimbólunoknak? Vagy csak szépek?
EZ a sárki meg naaagyon aranyos, nagyon tetszik :)
Az egész Op-Art galéria meg hűűűűűűű! 8O Ezeket kézzel csináltad vagy...?
Hűűűűhűűűű :ámulbámul:

Több
17 éve 5 hónapja #323343 Írta: Olosta
Igen tudom, már megint én jövök magam után, de ez nem kapcsolódik szervesen az előző hozzászóláshoz. :wink:

Szóval frissítettem a képtáramat: átpakoltam bele néhány dolgot, ami eddig máshol volt, meg tettem fel egy-két új alkotást is.
Itten vannak. (Igen, azt írja ki, hogy a galéria üres, de ha feljebb jobban megnézitek az "Alkotásaim" cucc tele van algalériákkal, melyekben megtalálhatóak a művek.)
A hétvégén még lefényképezem, és feltöltöm a többi hímzett címert is, meg még egy-két dolgot, ami fellelhető itt a lakásban és sk. :wink:

Több
17 éve 5 hónapja #323257 Írta: Olosta

Caranglín írta: Hű, Olosta, ez a királyi sátor beindította a fantáziám! :) Egyébként ma beszéltünk férjurammal a táborról, és lehet, hogy jövök, de akkor TÉNYLEG csináljunk királyi sátrat! :D

A sátor maga már meg vagyon varrva általam. Tavaly volt valami olyasmiről is szó, hogy valahogy dekorálni kéne, de mivel a tábor közepére lettem kész vele, ez már nem lett megcsinálva.
Ez a nagy sárga cucc lenne a sátorka.
Meg ez is.
(A képek meg a hobbitok előadásából vannak. 8) )

A hímzésminták itten megtalálhatók. Aki óhajtja, töltse le magának. Még egy-két címer hiányzik, de amint lesz időm, megrajzolom és beszkennelem azokat is. :wink:

Több
17 éve 5 hónapja #323036 Írta: Caranglín
Caranglín válaszolt a következő témában: Iparművészet
Nem lehetne ezeket a mintákat feltenni valahová a honlapra? Akkor nem kéne mindenkinek külön elküldeni, csak letöltené, akinek kell.
(Egyébként nekem is küldhettek minden mennyiségben ilyen mintákat :D :kutiverus@gmail.com)

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: sosem tudod, mit veszel ki belőle.

Több
17 éve 5 hónapja #323034 Írta: Caranglín
Hű, Olosta, ez a királyi sátor beindította a fantáziám! :) Egyébként ma beszéltünk férjurammal a táborról, és lehet, hogy jövök, de akkor TÉNYLEG csináljunk királyi sátrat! :D

Több
17 éve 5 hónapja #322995 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: Iparművészet
Majd vh megleszek :wink:
köszönöm

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 5 hónapja #322989 Írta: Olosta

Randír írta: Olosta:láttam lentebb,kb 5 oldallal, h hímeztél már Earendil címert?
Elkérhetem a hímzőmintát(nemtom h így hívják-e,nagyon kezdő vagyok :oops: )
( lakicsaba@chello.hu )
Köszi

Csütörtökön elküldöm (addig bírd ki nélküle, mert otthon van a minta a gépen, én meg Szegeden, szal ez van).

Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #322981 Írta: Randír
Randír válaszolt a következő témában: Iparművészet
Olosta:láttam lentebb,kb 5 oldallal, h hímeztél már Earendil címert.
Elkérhetem a hímzőmintát(nemtom h így hívják-e,nagyon kezdő vagyok :oops: )?
( lakicsaba@chello.hu )
Köszi

A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/

Több
17 éve 5 hónapja #322945 Írta: Olosta
Pedig milyen gyönyörű dolgokat tudnánk alkotni, ha te is jönnél, Caranglín!
És leglább nem csak én varrnék. :twisted: (mmint ilyen bazinagy dolgokat, mint pl. királyi sátor :P )

Több
17 éve 5 hónapja #322898 Írta: Caranglín
OFF: De, tetszik amit eddig a táborról olvastam, csak egy kicsit sokba kerül a mostani anyagi helyzetünkhöz képest, meg lehet, hogy nem jó az időpont. De fontolgatom. :)

Több
17 éve 5 hónapja #322768 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Iparművészet
:mrgreen: Hű Caranglín, ez nagyon szép ruha lett!!! De örülök, hogy végre látok ilyen menyasszonyi ruhát is "magyarul", nem csak külföldi honlapokon!! :D Mondd csak, nem szeretnél táborba jönni? ;)

Narbeleth, egyetértek Olostával, a pasik meg szégyeljék magukat! :D

Több
17 éve 5 hónapja #322664 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Iparművészet

Caranglín írta: Oké, föltettem róla három képet, meg egyet az eredetiről, némi kísérőszöveggel, még engedélyezésre vár. Bár nekem az előnézeteket is kitette az oldalra, de gondolom a nagyfőnökök tudni fogják, hogy elég egyszer. :)

A keptarat meg lenyomozom, addig is befényképezem a dolgaimat.

OFF
kitöröltem a felesleget :P
a ruha nekem is tetszik, érthető okokból :wink:
ON

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 5 hónapja #322629 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Iparművészet

Snuffles írta: Mindenhol kerestem a képet, de nem találom, valaki belinkelné nekem? :szépmosoly: köszönöm :)

katt ide

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 5 hónapja #322628 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Iparművészet
Mindenhol kerestem a képet, de nem találom, valaki belinkelné nekem? :szépmosoly: köszönöm :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #322604 Írta: Caranglín
Köszi! Örülök, hogy tetszik. Most büszke vagyok magamra. :)

Több
17 éve 5 hónapja #322601 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Iparművészet
igazán szép lett a ruha! grat! :itscool:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.819 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére