Humoros előadások

Több
21 éve 4 hete #238855 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Ne mentegesd! Tette gyalázatos!
A bűntudata méginkább...

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete #238772 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Budapest külterületei felé indul a busszal...

Lehet, h csak a nagymamáját ment meglátogatni a kórházban. :mrgreen:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete #238534 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Üdvözletem!

Gondolom, nem csupán engem zavar, hogy ahányszor ide írok, anyázhatnékom van, de nem nagyon tehetek róla. A mai próbán megint csak a banda fele volt ott - nekik nagyon köszönöm, megerősítettek abbéli meggyőződésemben, hogy igenis jól meg tudják/-uk csinálni a darabot -, szerencsére a kulcsszereplők nagyjából megvoltak - kivéve Legolast, akit erősen hiányoltunk. Viszont az a szereplő, aki pontosan tudja, hogy próba van, és a meghirdetett időpontban több szemtanú előtt épp Budapest külterületei felé indul a busszal, majd fél órával próba vége előtt telefonál, hogy meddig vagyunk, igazán nem tudom, mit képzel magáról. Akinek inge, öltözzön, és szégyellje magát össze.
Igen, megint tapló vagyok, de talán okom is van rá.

Más. A jelenlevőkkel megbeszéltük, hogy időjárásra, vizsgaidőszakra és egyebekre való tekintettel a próbák márciusig mégiscsak szünetelnek. Március elején pedig újabb szereplőválogatásra kerül sor, ahol bárki indulhat bármelyik szerepért, továbbá egy-két szerepre fixen új embert keresünk. Újabb és ebből következő fejlemény, hogy a LEP-KHE a nyári táborokban lesz előadva. A szereplőválogatónak pont ez az egyik célja, hogy - ha lehet - két szereposztást tudjunk felállítani, és így mindkét táborban előadhassuk a darabot. Addigra eldől, hány és milyen tábor lesz, továbbá, hogy ki melyikbe megy, így össze tudunk állítani egy szereplőlistát akár mindkettő közönségéből. Ezért jó lenne, ha csak olyanok jelentkeznének, akik tervezik a táborban való részvételt, illetve le tudnak jönni akár egy délutánra/estére az előadásra.
Kissé fáradt vagyok, így lehet, hogy kimaradt valami, de a lényeg megvan. Tehát LEP-KHE-szereplők és játszani vágyók, február végén tessenek idemászkálni, mert be fojuk írni, mit, mikor és hol.

icke

[size=9:1aj7esrs]Miért csillagoz ki szavakat ez a tosz?[/size]

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
21 éve 1 hónapja #237968 Írta: icke
Üdvözletem!

Ladis: bizony, innentől kezdve minden vasárnap egykor próba :)
Anyu: néztem annyira értelmesnek a szereplőket, hogy emlékezzenek rá, ha játszanak egy színdarabban :twisted:

icke

Több
21 éve 1 hónapja #237944 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Kölyök: egy apró megjegyzés: nem tetted egyértelművé a próba beírásakor, hogy kikre is vonatkozik. Azaz nem tudták a népek, hogy mennie kell-e próbára, vagy nem. Várható volt, hogy ez lesz a következménye, ez nem az ő hibájuk. Legközelebb tedd egyértelművé, kikhez intézed szavaidat ;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hónapja #237828 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Sorry, de nem tudtam, hogy már kezdünk :oops: ...nem néztem topikot... Akkor vasárnap mostantól próbák 1től?

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
21 éve 1 hónapja #237375 Írta: icke
Üdvözletem!

Kedves lepkék, kihúztátok a gyufát. Szégyen-alázat. Kétszer is beírtam két topicba, hogy próba van, tessék jönni. A rendezőkön kívül egyes-egyedül Kincső volt képes odajönni, így természetesen potyára. Minden szereplő nagyon-nagyon mélyen gondolkodjon el azon, óhajt-e még szerepelni a darabban. Aki igennel válaszol, az a továbbiakban, ha előzőleg nem érkezik más információ, minden vasárnap délután egy órakor tolja az arcát a Margitszigetre, a buszmegállóba, mert próba lesz. Farsangra nem készülünk el, de például Várgesztesen már van rá esély, hogy előadjuk. Aki pedig nem-mel válaszol, mielőbb szóljon, hogy kereshessünk mást a helyére.
Ezt az üzenetet privát formájában az összes szereplőnek elküldöm. Előre szólok, hogy ha valaki jövő vasárnap nem lesz jelen a próbán, és előtte semmilyen formában nem értesítette róla a rendezőket, hogy ilyen-olyan okok miatt képtelen jönni, azt automatikusan a szerepről való lemondásként fogjuk értékelni. A telefonszámom 06-30-850-5062, Maué 06-30-561-6955, vezetékes számom 06-1-257-3496 (Reinicke Tamást keressétek), privátot, fórumot naponta nézek, tessék szólni előre, ha nem működik a dolog.
Elnézést kérek az esetlegesen sértő hangnemért, de nagyon nem esett jól teljesen fölöslegesen várakozni háromnegyed órát. Ettől függetlenül mindenkit szeretettel várunk jövő héten ugyanezen időpontban.

A privátot megkapta: Remete; Mírrand / mÍRC; Ladislas; DaroNight; Esgal; Inczy; Rabyn; Drizzt; Zizzo; Eldamyn. Kincsőt, Maut és jómagamat érthető okokból kihagytam. Ha még valaki hiányzik, esetleg valaki átadta a szerepét, tessék szólni.

icke

Több
21 éve 1 hónapja #237159 Írta: icke
Üdvözletem!

Kedves lepkéim! Ugye nem felejtette el senki, hogy holnapután, vagyis vasárnap délután egy órakor, vagyis 13:00-kor LEP-KHE-próba a Margitszigeten? Illetőleg csak a találkozó lesz biztosan a Margitszigeten, szokás szerint a 26-os busz szigeti bejárói megállójában, Mauval mi előtte terepfelderítünk, és addigra kitaláljuk, hol lesz a próba. Remélem, a társaság minél nagyobb része ott lesz, mert bár nagyjából biztos, hogy farsangra nem leszünk készen, fogadni merek, hogy mindannyian nagyon sokat felejtettünk, és nem kéne teljesen szétesnie a megőrzött tudásunknak sem. Ergo szeretettel vár mindenkit az újsütetű rendeződuó!

icke

Több
21 éve 1 hónapja #236756 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humoros előadások

gillz írta:

Alyr Arkhon írta: Általános vélemény: a zenéken még bőven van mit csiszolni, de a többivel nincs nagy baj. Bár ha gillz megint lefekszik röhögve Pippin elé, akkor azzal rosszallásomat fogja kivívni.

Köhögve! :twisted:

Akkor komolyan fontolgattam, hogy Alyr feltételezett helye felé fordulva a következőt mondom: "Jackson úr! A forgatókönyvben nem később van, hogy leütöm? Akkor most miért fetreng?"

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #236752 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Alyr Arkhon írta: Általános vélemény: a zenéken még bőven van mit csiszolni, de a többivel nincs nagy baj. Bár ha gillz megint lefekszik röhögve Pippin elé, akkor azzal rosszallásomat fogja kivívni.

Köhögve! :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 1 hónapja #236689 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Köszönöm mindenkinek aki részt vett a cuccban, hogy részt vett a cuccban...

Főleg
-Dodienak, mint Denetor szájának (ha gillz megint be akar rekedni, kérem jelezze előre, hogy átírhassam picit a szöveget... :D )
-Erynek, mert volt lélekjelenkéte kijavítani Szürkét, ugyanitt a többieknek, hogy nem omlott össze az előadás

Általános vélemény: a zenéken még bőven van mit csiszolni, de a többivel nincs nagy baj. Bár ha gillz megint lefekszik röhögve Pippin elé, akkor azzal rosszallásomat fogja kivívni.
Jaigen, el kell indítani az E-terv mintájára a K-tervet, aminek során veszünk két darab walkie-talkie-t hogy ne legyen kommunikációs nehézség ha messzebb vagyunk egymástól.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #236559 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Humoros előadások
bakik ide vagy oda nincs okunk semmitől sem félni, hiszen legyőztük elrondot!!!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 1 hónapja #236499 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Szuperek voltatok!
(Én semmilyen hibát nem vettem észre...)

Melkor Gandalf ruhájában:

pg.photos.yahoo.com/ph/alcar_cal ... pg&.src=ph :evil3:

Brisa

Több
21 éve 1 hónapja #236471 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Mint az élménybeszikben írtam, minden akadály ellenére zseniálisak voltatok, és nem lehetett észrevenni a hibáknál hogy hibák voltak vagy direkt volt. :wink: Minden elismerésem, csak így tovább! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #236454 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Jóóók voltatok!!!
Másodszorra is szénnéröhögtem magam. :D
Dodie és Gillz minden elismerésem... 8)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #236433 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Köszi mindent!!!!!!
Rettenetesen élveztem.
Szürke, legyőztük Elrondot!!!

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
21 éve 1 hónapja #236403 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humoros előadások
No, my dear KHE-sek!Jöttem ide is köszöngetni, szvsz jók voltunk, bakik ide vagy oda...és kösz a Nazgúlkirályt,igazán élvezet volt megint eljátszani.Leguán, köszönöm a kesztyűt, remélem, nem esett szét...annyira... :) Szal, grat mindenkinek!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
21 éve 1 hónapja #236399 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humoros előadások
anyááááám.

8)

:cool:

hihhetetlenül élveztem az előadást, és nagyon köszönöm mindenkinek, de legfőképpen Dodienak, h velük együtt szerepelhettem. Aki még nem tette volna, nézzen át a Színjátszó topicba...

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 1 hónapja #236389 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Köszönöm neketek!!
Köszönöm elsösorban Dodienak, hogy elvállalta Denethor száját (megérte megnézni 4x egymás után szauronszáját ugye?D: )
Gillznek és a többieknek, hoyg így is megcsinálták a fellépést, hogy minden nehézségen tul tudtunk tenni és megcsináltuk!
Apámék szerint (és apám szájából ez nagyon nagy szó) nagyon jók voltunk. Söt apám azt mondta, hogy szerinte így ahogy volt be lehetne küldeni valami pályázatra az egészet. Persze egy két dolgot ujra fel kéne venni, de ez már más tészta. Én mindenkitöl azt hallottam, hogy überkirályak voltunk. Köszönöm, hogy nem szedtétek le a fejemet, mert nem votl meg a palantír (nemtom hova lett) hogy minden beleadtatok!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #236384 Írta: Ery

Dodiee írta: Köszönöm a bizalmat. Köszönöm a lehetőséget. Köszönök MINDENT. hogy ilyen hülyék vagytok, és bármit bevállaltok. bolondok:D
és bocs h kicsit elb*sztam:PPPP azé jó volt, én legalábbis élveztem:DDDDD

Ugyan Dodiee. Mi legalább annyira élveztük. A bakik pedig legalább olyan jók voltak, mintha Alyr szándékosan írta volna bele őket :) Bár lehet, hogy Szürkével kivételt tenne... :P

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #236383 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Köszönöm a bizalmat. Köszönöm a lehetőséget. Köszönök MINDENT. hogy ilyen hülyék vagytok, és bármit bevállaltok. bolondok:D
és bocs h kicsit elb*sztam:PPPP azé jó volt, én legalábbis élveztem:DDDDD

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 1 hónapja #236047 Írta: Rabyn

Ery írta: Figyelem KHE-s különítmény!
Január 2-án 7:15 és 7:30 között gyülekező a Mammutnál (szobor)
Távolmaradás csak halál esetén elfogadható.

Lehet, hogy késni fogok de sietek!

Több
21 éve 1 hónapja #235947 Írta: Ery
Figyelem KHE-s különítmény!
Január 2-án 7:15 és 7:30 között gyülekező a Mammutnál (szobor)
Távolmaradás csak halál esetén elfogadható.

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #235930 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Rabyn írta: Ugye senki se felejti el, hogy másodikán reggel fél nyolckor találkozunk a Mammutnál (ha jol emlékszem ott) és onnan megyünk bé a Marczibányiba.

Énisottleszek! Várjatok meg, pls, mert különben kétlem, hogy egyedül odajutok. (Ha mégsem mennék, írok SMS-t valakinek). A Mammutnál pontosan hol van a találkozó?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hónapja #235846 Írta: icke
Üdvözletem!

Alább olvashattátok, hogy Léli bizonyos, alapvetően szubjektív, de ettől nem kevésbé elfogadható okokra hivatkozva megtagadta a LEP-KHE rendezésében való további részvételt. Miután aránylag hosszú időn keresztül senkit nem láttam sikoltozva-lelkesedve ugrálni, hogy "majdééén-majdéééén-megrendezem", ezért Mauval és a szervő Alyrral történt rövid konzultáció után úgy döntöttünk, hogy amennyiben más nem hajlandó átvenni a rendezést, és ezen szándékának nem ad hangot itt a topicban jövő szombatig, Mauval ketten megrendezzük a LEP-KHE előadását. Egyúttal kiírom a következő próba időpontját is, ami január 9-e, vasárnap, 13:00. Helyszín alapvetően a Margitsziget, találkozó a szokásos buszmegállóban; ha az időjárási viszonyok ezt nem engednék meg, időben alternatív lehetőségek után nézünk.
Ellenvetéseket, leugatásokat, miegyebeket örömmel várunk, de kizárólag komoly rendezési szándéknyilatkozat kíséretében.

icke

Több
21 éve 1 hónapja #235831 Írta: Rabyn
Tegnapi próbához (nem nem én vagyok a rendezö, hanem Alyr!!!)
Nagyon ügyesk voltunk szerintem, és nagyon jol ment föleg a második fele. Ugye senki se felejti el, hogy másodikán reggel fél nyolckor találkozunk a Mammutnál (ha jol emlékszem ott) és onnan megyünk bé a Marczibányiba.

Több
21 éve 1 hónapja #235601 Írta: Rabyn
ha esetleg lemerülök (mert nemkizárt elég hüyle a telefonom, de hát már 3éves..) akkor Alyrt hívd!!

Több
21 éve 1 hónapja #235598 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Szürke Kolléga, a nevezetes fénykard markolatát a rendelkezésemre tudod bocsátani?
Mírrand Kollegina, a nyilak a Te tulajdonodat képezik, gondolom jelen lesznek az eseményen:-)
A többi alkatrészem készen áll, holnap megyek próbára, kettötöl vagyok szabad, majd felhívlak Rabyn téged, hogy hol tartózkodtok.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 1 hónapja #235497 Írta: Rabyn
oké boccs, elfelejtettem, hogy prvit kell neked írni... (ezer mást is csinálok közben, szal télleg ezerbots! )

Több
21 éve 1 hónapja #235495 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Rabyn, csak kétszer kértem hogy küldj egy PRIVIT az időpontról.. nekem elég korán van, lévén galcnál alszom, és nemtom hányra érek haza. azért igyekszem odaérni. De máskor ha lehet előre írj, főleg ha 3szor kérem... és ne ilyen retinarettentő pirossal, mert ettől csak ideges leszek, mint ez a fogalmazásomon is látszik.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.666 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére