Humoros előadások

Több
21 éve 2 hónapja #230399 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
MIKOR KHE PRÓBA???? CSAK MERT MÁR A NYAKUNKON A LEP ÉN MÉG MINDIG NINCS ELDÖNTVE A GIMLI-PROBLÉMA!!! [size=9:3brte4a4](bots, csak me már kicsit sok atrocitás ért, pl ez a barom Balázs, ami mellettem ül és ... meg fogom csapni)[/size]

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #229739 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humoros előadások
/me szugerálja Alyrt hogy tartson próbát :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #229730 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Bocs, h nem szóltam korábban... szóval holnap nem lesz Lepkhe próba, miattam, mert beteg vagyok, és így nem tudnám levezetni. Jövőhéten még nem tudom, lesz-e, vasánap tuti nem, a szombat még kétséges, bár valszeg nem lesz... Tudom, ez így kissé gázos, de ez van... rá kéne venni Alyrt hogy mégis tartsa meg azokat a beígért próbáit...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 2 hónapja #229509 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
12.e vasárnap.. Vasárnap írsz szigorlatot? (nemtudok egyszerüen olyan napot mondani ami a nagytöbbségnek jo.. nekem már csak a péntekem és a hétvégém szabad, ill a szerdám 5 után... meg ha nincsen proba akkor a kedd és a csütörtök.......) viszont muszáj megcsinálni mert számítanak ránk!! ha nem tudjuk összehozni még a téliszönet elött a pribákat akkor a két ünnep között kell sokat probálni.. Egy proba nem lesz elég!! És senki se ír alternativát, hogy mikor ér rá, pedig kértem, hogy írjátok meg..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #229507 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Humoros előadások
12.én lehet szigorlatom lesz...csak mondom...
Ha vasárnap, akkor vasárnap...ez a GDF vazze...itt nincs lehetetlen. Volt már szombaton gyakorlat meg vizsga. Azért nem írom meg, mert fogalmam sincs hogyan alakulnak a vizsgáim egy hónapra előre és egyéb dolgaim, ergo fogalmam sincs mikor érek rá.

Több
21 éve 2 hónapja #229500 Írta: Rabyn
Emberek figyeljetek ide..
december elsö hetében (de nem negyedén és ötödikén) de lesz proba mindenképpen. nekem énekkaros cucc van 4én így nemjo.. (meg mint lttamm akkor lesz a lassisok megbeszélése amire nemtok elmenni..)
szal hétköznap lesz valamikor vagy nemtom.. muszéj télleg! Ja és a két ünnep között mindenképpen lesz proba. én 29-30 és 2ára gondoltam ha addig a 11én kivülnem tudunk semmiképpen se probálni.

Több
21 éve 2 hónapja #228828 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Dear KHE szereplők, mostan mindenki kezdjen el gondorkodni azon, melyik jelenethez milyen zene passzolna.
Bármilyen ötletet szívesen veszek.

Bárkinek bármilyen ötlete támad hirtelen, írjon nekem privit.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #228826 Írta: Rabyn
25-e helyett 27 lesz mert az már nem ünnepnap.

Több
21 éve 2 hónapja #228752 Írta: Rabyn
NAJO BAROMI NAGY FIGYELMET KÉREK MOST!

Tegnap beszéltem pár emberrel és remélem nektek is jó lesz így. Mivel olyan probát uccse tudunk összehozni ahol mindenki ottvan ezért a következölesz:
December elsö szombatjától kezdve MINDEN SZOMBATON proba lesz! Oké? Hogy délelött vagy délután ez még kérdédses, ha közben esetleg változás történika zt megbeszéljük!

Tehát a probaidöpontok (amikor kismaroson leszünk akkor átteszük más napra)
Dec 4, 11, 25 és lesz még egy valamikor a lep elött!
Ja és Eldamyn és Ratzka készüljetek fel, hogy csak az egyiktötök lehet Gimli. a Lepen NEM LEHET RONTANI Nem felejthetitek el a szöveget, nem lehet megállni! Aki miatt megáll a darab azt megnyuzom (ha az én vagyok akkor megnyuzhattok!) Kegyetlen leszek boccs. Az elsö proba pontos idöpontja találkozohelye még ezen a héten ki fog derülni.
Legytek rosszak! és olvassátok át a szöveget (ratzka neked ha kell átküldöm)

Több
21 éve 2 hónapja #228478 Írta: Léli

Eldamyn írta:

Léli a LEP-KHE- vel kapcsolatban írta: A válogatás jövőhéten vasránap (21-én) lenne délután 1/2 2-től 1/2 4-ig. Illetve speciális esetben meg lehet velem beszélni egyéb időpontot.

Jelzem: A musical- est elhalasztása miatt szerintem az időpont egy az egyben alkalmatlan.
Tehát javasolnék halasztást. Arra pedig jó- (hümhümm... rossz-) magam is mennék.
[size=9:te2obkbt]Léli: nem írtam emilt, mert értelemszerűnek vettem, hogy megyek. (Montam telefonon+ eddig is voltam.)[/size]

Egyetértek. A héten NEM LESZ PRÓBA! . Majd két hét múlva, mert jövőhéten szintén esélytelen, h próba legyen... Addig meg... nemtudom. Majd kitalálom addig, h mi legyen (amint lesz szabad idegpályám ezen gondolkozni). A próbahelyszín meg áttelepszik a Corvinba.

Több
21 éve 2 hónapja #228373 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Léli a LEP-KHE- vel kapcsolatban írta: A válogatás jövőhéten vasránap (21-én) lenne délután 1/2 2-től 1/2 4-ig. Illetve speciális esetben meg lehet velem beszélni egyéb időpontot.

Jelzem: A musical- est elhalasztása miatt szerintem az időpont egy az egyben alkalmatlan.
Tehát javasolnék halasztást. Arra pedig jó- (hümhümm... rossz-) magam is mennék.
[size=9:23j38qna]Léli: nem írtam emilt, mert értelemszerűnek vettem, hogy megyek. (Montam telefonon+ eddig is voltam.)[/size]

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
21 éve 3 hónapja #227260 Írta: Rabyn
A lepes topicban írta valaki, hogy esz Veszprémben is jan29én SZOMBATON ottani Tolkiennap. Szerintem ha a LEPKHE elkészül addig akkor símán vihetnétek!

Több
21 éve 3 hónapja #226944 Írta: Rabyn
FIGYELEM KHEESEK!!
MUSICAL EST UTÁNI HÉTVÉGÉN NAGYON KÉNE PROBÁLNUNK VALAMIKOR. KB ÖSSZ VISSZ 3 PRÓBÁRA LENNE SZÜKSÉG AHOL MINDENKI DE MINDENKI OTT VAN!!!! ÉS AKKOR TÖBBRE NEM. HA MOST NOVEMBERBEN NEM TUDJUK ELEKZDENI DECEMEBREN MUSZÁÁJ LESZ PRÓBÁLNI!!

Több
21 éve 3 hónapja #226713 Írta: Kincső
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Millió bocsánat, hogy nem voltam tengap ígéretem ellenére, de elaludtam, és mikor fölkeltem is teljesen kiment a fejemből hogy vasárnap van és hogy ez mit jelent... :oops: :oops: :oops: :oops:
Mea culpa!!! :?
Soha többet nem fordul elő!!! :(

Több
21 éve 3 hónapja #226616 Írta: Léli
Figyelem minden érdeklődő!

Mivel beláttuk, a Lepkhe nem fog elkészülni LEP-re, a bemutatóját áttettük későbbre, a Farsangra. Ennél fogva adunk lehetőséget olyan személyeknek is, hogy szerepeljenek benne, akik sok LEP-es (és vizsgaidőszak-beli) elfoglaltságuk miatt nem akartak még egy szereplést vállalni. A válogatás jövőhéten vasránap (21-én) lenne délután 1/2 2-től 1/2 4-ig. Illetve speciális esetben meg lehet velem beszélni egyéb időpontot.

Akiket érdekel a dolog, kérem, jelentkezzen nálam emilben! ( telcontar.leli@freemail.hu )

Léli

Több
21 éve 3 hónapja #226163 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Üdvözletem!

Nagy ambíciókat ápolgató színészpalánták tekintgessék hirtelen a Színművek topikot, találhatnak benne egy érdekes hozzászólást.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
21 éve 3 hónapja #226070 Írta: Kincső

Léli írta:

Kincső (Thilanna) írta: Rabyn, az a KHE biztos hogy a régi KHE és nem a mostani LEPK(H)E? :roll:

Igen, biztos, ezért is szeretnék veletek beszélni most vasárnap. Ezért lenne fontos, hogy minél többen eljöjjetek próbára.

Mindig tud meg újat az ember...
Én megyek :P

Több
21 éve 3 hónapja #226066 Írta: Léli

Kincső (Thilanna) írta: Rabyn, az a KHE biztos hogy a régi KHE és nem a mostani LEPK(H)E? :roll:

Igen, biztos, ezért is szeretnék veletek beszélni most vasárnap. Ezért lenne fontos, hogy minél többen eljöjjetek próbára.

Több
21 éve 3 hónapja #226063 Írta: Kincső

Léli írta: Drága Kedves Lepkhéim! :)

Most vasárnap, 13:30-tól próba a szokott helyen. Szeretném, ha minél többen eljönnétek, mert meg kéne valamit beszélnünk. Méghozzá minél előbb. És ha túl kevesen lesztek, ám akkor az a kevés fog dönteni a többség nevében is...

De ugye ez nem azt jelenti, hogy zuhogó esőben a buszmegállóban? :roll: :P

Rabyn, az a KHE biztos hogy a régi KHE és nem a mostani LEPK(H)E? :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #225900 Írta: Rabyn
Drága régi KHEsek ahogy láthatták a lepes topicba beírték, hogy megyünk aLEPRE. Namámost jó lenne elkezdeni probálni, kérdésem az lenne hogy nov20 után ki mikor ér rá? mindenképp vagy hétfQt vagy pénteket esetleg hétvégét kell találnunk a probára. (nekem máskor nem jo..)Kéretik minél gyorsabban reagáni nekem! köszönöm!!

Több
21 éve 3 hónapja #225748 Írta: Léli
Drága Kedves Lepkhéim! :)

Most vasárnap, 13:30-tól próba a szokott helyen. Szeretném, ha minél többen eljönnétek, mert meg kéne valamit beszélnünk. Méghozzá minél előbb. És ha túl kevesen lesztek, ám akkor az a kevés fog dönteni a többség nevében is...

Több
21 éve 3 hónapja #225059 Írta: Kincső

Léli írta:

Kincső írta:

Léli írta:

Kincső írta: Hol/mikor lesz a próba :?:
Halloween után khirály lesz felkelni... :roll: :P
Hehe, nem akarunk Halloweenen próbálni? Szvsz ott lesz szinte mindenki... :P :)

Halloween utáni napon nem lesz próba, a bulira való tekintettel. Hanem rá egy hétre, november első hétvégéjén, 7-én lesz.

OK. És utána ahhoz kéthétre vagy most hétvégéhez kéthétre? :roll: :P

Nov. 21-én lesz a következő próba. És onan kéthetente... (most azért gondoltam át, mert 27-én fellépésünk van, ergó akkor itt kell lennem Szegeden.) Tehát jövőhéttől megváltozik a próbák paritása :)

Rád rossz hatással van a túl intenzív matektanulás :P
[size=9:4iougi1v]Vicces mert eddig is azokon a hétvégéken volt, amiken a sakk CSB-k, és az is pont most vált... :roll: Tudom, egyéni szocproblem, meg is oldom. :wink: [/size]

Több
21 éve 3 hónapja #225039 Írta: Léli

Kincső írta:

Léli írta:

Halloween utáni napon nem lesz próba, a bulira való tekintettel. Hanem rá egy hétre, november első hétvégéjén, 7-én lesz.

Nov. 21-én lesz a következő próba. És onan kéthetente... (most azért gondoltam át, mert 27-én fellépésünk van, ergó akkor itt kell lennem Szegeden.) Tehát jövőhéttől megváltozik a próbák paritása :)

Több
21 éve 3 hónapja #224883 Írta: Kincső

Léli írta:

Több
21 éve 3 hónapja #224870 Írta: Léli

Több
21 éve 3 hónapja #224857 Írta: Kincső
Hol/mikor lesz a próba :?:

Több
21 éve 3 hónapja #223733 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Sorry sorry sorry, legközelebb jövök! Igérem! (amugy sovány vigasz, tudom, de szóltam itt, csak későn... kicsit kezdetk átcsapni a fejem felett a hullámok a fősulin...)

Itélet csere van írva a vényre...

Több
21 éve 3 hónapja #223363 Írta: Léli
Khm...

Nagyon nem örültem a vasárnapi próba-létszámnak. Rajtam kívül összesen 4 személy volt jelen! Így szerintetek hogyan leszünk készen?! Mírrand telefonált, hogy nem tud jönni, ezt elfogadtam. És a többiek? Legalább valahogyan jelezhettétek volna, hogy nem jöttök! Tudjátok, mi se szívesen ácsorogtunk a buszmegállóban...

Úgyhogy legyetek szívesek legközelebb közölni velem, hogy számíthatunk-e a megjelenésetekre, vagy nem. Pont.

Több
21 éve 3 hónapja #222929 Írta: Kincső

Mírrand írta: Én nagyon szeretnék menni, de ez sajna az időtől függ, mert ha jó, akkor megyek Hubertus-lovaglásra, ha rossz, akkor jövök. De úgy néz ki (nem csak az idő miatt, hanem mert szeretnék veletek lenni), hogy Hubi-lovi lefújva. Szóval kb 80% hogy jövök!
Kincső! Ugye jössz? Csak hogy vérge megmérkőzhessünk! :twisted:

Hát nem tudom, szerintem nem volt jó az idő... :roll: :D De nem úgy tűnt mintha ott lettél volna.... :P

Több
21 éve 3 hónapja #222908 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Há sajna nemtok menni... marhára tanulnom kell, plussz még egy kis dolgom van idehaza pécsen, és csak a szokásos 18:20-as csihúva jövök fe.

Itélet csere van írva a vényre...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.671 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére