Állatbarátok

Több
21 éve 4 hónapja #145728 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hát igen a macskák külön személyiségek, :D és leginkább olyanok mint a kis gyerekek.
A nyáron éjfél körül megyek ki a mellékhelységbe, hallom, hogy valami motoszkál a spájzban. Mondom a k**va macska már megint randalirozik a spájzban. Megyek és láttom, hogy a 10 éves unokahugom az - valami kaját keresett, mert éhes volt, csináltam neki kaját.
Na végre a közjáték után bejutok a mosdóba, nem sokkal később jövök ki és hallom már megint valaki ténykedik a spájzban. Bemegyek, hogy leszurjam a gyereket, hogy még mindig nem feküdt le - na és most ki volt a spájzban, a macska. A polc tetejéről bámult le rám sértődötten, hogy megzavartam a ténykedését. Mire el akartam kapni leugrott a polcról és lábaim között elsliszolt.
Másnap meséltem a családnak, hogy mi történt. Amikor a macskát gyanúsítottam a gyerek volt, és amikor a gyereket, akkor a macska randalirozott a spájzban. :) :D :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #145725 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Galadh írta: Pimmpamm, füttyfürütty, trillala. :rmad2:

A béka, köszöni, jól van :D

Téma lezárva :D

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #145699 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Area! :cry: Igen! Egyszer elmérte a távolságot, predig tudta, hogy a kutya vadászik rá! :wink:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
21 éve 4 hónapja #145664 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Erda niire (Area) írta: Szméagol: velem is ez volt tegnap!!!! Össze-vissza kergetem a kerben, mire átment a szomszédba!!! 2 méterre leült a kerítéstől, és diadalmasan elkezdett mosakodni, lefeküdt, és relaxált. Azt hittem ott robbanok fel a méregtől.... Hogy lehet ilyen szemtelen, hiszen csak egy macska!!!!! :evil:

Mary is pontosan ezt szokta csinálni. Ha pedig megpróbálok utána nyúlkálni, méltatlankodva hátra csapta a füleit és megrázta a fejét, mintha azt mondaná: "Naaa neee!" Gondolom ismeritek ezt a kifejezést. Az ezutáni hozzászólásodra pedig, ha nem haragszol oda sem bagózom. Ő nem tudja, hogy te mentetted meg az életét és te önzetlenül örökbefogadtad. Saját lényéért, nem csak azért, hogy segíts rajta.
A macskát sosem fogjuk igánkba hajtani és ez akinek nem tetszik vegyen kutyát.

Egyébként észrevettétek, hogy a macskák ugyanúgy tudnak mimikálni, mint mi? csak a száj és szemöldök mozgást a fülükkel helyetesítik. Néha olyan emberien néz, hogy az már... túl van az etológia határain. :lol: Ez most komoly! Úgy tud szemrehányóan nézni. Nem csak érzem, de látom is a pofáján. A kutyák fején valahogy mindig csak az imádat tükröződik.

Több
21 éve 4 hónapja #145619 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Azé szerintem az a béka nem nyiffant ki! A békák eléggé szívos állatok!! (én egyszer elég magasról dobtam le egyet /kicsit voltam még és azt gondoltam biztos tud röpülni)
és képzeljétek élt még tovább (elég sokáig, talán még ma is)

Macskákhoz: A macskák a világ egyik legjobb állatai! Kár ,hogy allergiás vagyok rájuk!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 4 hónapja #145604 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Állatbarátok

olorin.papa írta: :heu: Hali! A macskákat -akár a nőket- nem lehet megérteni. :P

Köhöm, csak az nem érti meg őket, aki nem veszi a fáradságot, hogy megértse őket! :twisted: :wink:

Az én cicám mindenkinek parancsolgat. Addig nyávog nekünk amig meg nem csináljuk neki, amit akar.Ezt általában ugy jelzi, hogy abbahagyja a nyávogást. Amikor kutyusunk volt, egész pontosan egy Leonbergi (ujfundlandi méretű, homokszinű kutya), akkor ez a macska szoszerint anyáskodott felette. Nyávogott, a kutya meg engedelmeskedett neki. Sőt még azt is megengedte neki, hogy a hátán aludjon. Cuki voltak nagyon!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 4 hónapja #145603 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
olorin.papa: ezt vegyem úgy, hogy a macska kínos véget ért????? :bawling: Szeginy!!!!!!
Sil: tudom, hisz ezt Webber is megírta (Macskák -> Old Csenbellen szólója) de ez nekem akkor is sok volt. Ha nem fogadjuk örökbe, akkor rég döglött lenne, vagy esetleg egy állatmenhelyen csücsülne, finom kaját viszek neki, erre ő meg ilyen ki szemtelen.... :nono:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 4 hónapja #145597 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
:heu: Hali! A macskákat -akár a nőket- nem lehet megérteni. :P
Nálunk az egyik macs addig éreztette a felsőbbrendüségét a szomszéd kutyával, amig egyszer elvétette a távolságot és a kutya reccsenős pontot tett a karrierje végére! :twisted:
Bár én azt nem értettem meg soha, hogy miért a kutya orraelőtt kellett neki átszaladni, mikor 20méterre veszéj nélkül is átkelhetett volna... :roll:
Talán a kutyát akarta idegesíteni? :mrgreen:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
21 éve 4 hónapja #145586 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: Hogy lehet ilyen szemtelen, hiszen csak egy macska!!!!! :evil:

Csak egy macska... Drága Area, hiszen éppen ez az: hogy macska. :wink: Egy macska mindig tudatában van a saját felsőbbrendűségének, nem lehet csak úgy közeledni hozzá, csak ha ő akarja. Nem fog egyetlen pillantásodra a lábaid előtt henteregni, mint egy... kutya. :roll:
A leghatásosabb macskacsalogató trükk egyébként kinyitni egy olyan kis 100Ft-os zacskós macskakaját, annak nem tud ellenállni. Azt talán még jobban szeretik a macskák, mint a macskabonbont. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #145578 Írta: Erda niire (Area)
Szméagol: velem is ez volt tegnap!!!! Össze-vissza kergetem a kerben, mire átment a szomszédba!!! 2 méterre leült a kerítéstől, és diadalmasan elkezdett mosakodni, lefeküdt, és relaxált. Azt hittem ott robbanok fel a méregtől.... Hogy lehet ilyen szemtelen, hiszen csak egy macska!!!!! :evil:

Több
21 éve 4 hónapja #145562 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Képzeljétek ma voltam először terepen a pacimmal!!! :D Hííí! De jó volt. :D

A mi macskánkat konzerv(nem ám macskakaja, dehogy!) nyitással vonzzuk látókörnkbe, ha nem jön haza esténként. Mondjuk őt úgy nem lehet elfogni, hogy csak odajön, mert elkezd játszani, ami abból áll, hogy eszelősen elszalad majd visszajön. Tehát a táplálékot fel kell áldoznunk a szent cél érdekében... 8)

Galadh: Hagyjátok abba! Galadh olyan ajándékot nyújtott annak a békának, ami csak az 2 és a 3 osztállyal följebb való állatoknak adatik meg. A repülést! :P :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #145548 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Elza: Mi is ezt szoktuk csinálni, csak úgy, hogy a garázsajtót nyikorogtatjuk! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 4 hónapja #145527 Írta: Erda niire (Area)
Galagh: én hiszek neked :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #145514 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Pimmpamm, füttyfürütty, trillala. :rmad2:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #145512 Írta: Felagund

Galadh írta: Basszus Felagund zért meghalsz!!!

szóval a "francba elbaszás" annyi volt, hogy egy kicsit dobtam rajta, és nedves és puha volt a föld, ezért a világon semmi baja nem lett!!!

Látjátok, hogy természeténél fogva milyen agresszív???

El kéne tiltani az összes állattól... :nono:

Ami meg a puha földet illeti, az bizony kő járólap volt, és az nem nagyon puhult meg az esőben

:mrgreen:

[size=9:3ghs06ib]Jóvanna, abbahagyom!!![/size]

Több
21 éve 4 hónapja #145510 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Basszus Felagund zért meghalsz!!!

szóval a "francba elbaszás" annyi volt, hogy egy kicsit dobtam rajta, és nedves és puha volt a föld, ezért a világon semmi baja nem lett!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 4 hónapja #145427 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Tegnap otthon a sziámi macskáknk alakított egy nagyott. Este a sötétben kiszökött a lakásból. Kerestük a sötét kertben, hogy hol lehet, mert még képes lenne megfagyni a röt bundájában az a lököt macsaka. Aztán édesanyám kifogott rajta. Ahányszor hallja, hogy konyhában a kést élesítjük - a hús vágáshoz - mindig odajönn kunyerállni egy kis ételt a cica. Na szóval anyu fogott egy kést és a köszörűkövet és kint a kertben nekiállt élesíteni a kést. A macska azon nyomban megjelent szokása szerint, hogy hátha megint tud kunyerálni egy kis zabát. Hát ráfázott, a bátyám elkapta a grabancát és bevitte. Ezt követően egész este a macska nagyokat lapíott és ránk sem nézett úgy megsértődött. :D

Több
21 éve 4 hónapja #145359 Írta: Felagund

Erda niire (Area) írta: Galadh: most csalódtam benned. :evil: :nono:

Én nem... :twisted:

Több
21 éve 4 hónapja #145313 Írta: Erda niire (Area)
Galadh: most csalódtam benned. :evil: :nono:

Több
21 éve 4 hónapja #145226 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nahát Galadh! :shake: :nono:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #145217 Írta: Felagund
Képzeljétek, Galadh-al találtunk kedden egy békát! (illetve Galadh találta, én csak beazonosítottam, hogy béka :mrgreen: ) Némi nézegetés után (és miután 1 lány se akarta megpuszilni szegényt :( )Galadh nem túl kíméletesen szabadult meg tőle (magyarul: eldobta a francba', mielőtt közbeléphettem volna), és bár amikor újra megnéztük, még mozgott, ismerve a békák természetét (pl a decerebrált[=lefejezett] béka is tud még ugrálni), azért drukkoljunk, hogy szegény brekusz károsodás nélkül átvészelje ezt az inzultust, és a lehetséges következményeket...

(Galadh: :mrgreen: )

Több
21 éve 4 hónapja #145138 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Tényleg ari!A hiúzok a legaribbak! :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #145137 Írta: Erda niire (Area)
ezek nagyon szép képek a tundráról....
www.fjord-fiske.no/FF_polardyr.html

Több
21 éve 4 hónapja #145126 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Vki lefordítja a verset plííz! :oops:

paci,mint nyeremény:érdekes,elég értékes ajándéknak..

Én a leminges képet felismertem,a másikat nem..

Akinorev:Ien agressziv barmok mindíg vannak,addig jó amíg vannak olyanok is,mint Te! :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #145123 Írta: Erda niire (Area)
Sil: kár, hogy nem magyarul van..... :cry:
Laylana: Az tök jó!!!! Itt is volt egyszer díjugratás, és egy kiscsikó volt a fődíj. Ott rohangált a szomszédos mezőn, és nyihogott a nagylovakra, azok meg visszanyihogtak!!!!!lyan ari volt!!!!!!!!

Több
21 éve 4 hónapja #145114 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hoztam egy dalszöveget... Ez az együttes már eleve nagyon depresszív (nagyon ősi hangzású, kelta jellegű) zenét játszik, de ez a szám még a többinél is szomorúbb... :cry: Mint a címe is mutatja, az utolsó farkasról szól:

Hagalaz' Runedance: Serenade of the Last Wolf

He runs into the night
Finding a place to hide
Why do they hunt him again?
His heart, it beats so fast
No sound, they moved on at last
Timidly he wanders his way.

He only came for some food
Maybe even company
Sometimes he feels so alone.
He is the last one of his kind
All his companions have died
Man signed their fatal destiny

His dreams tell him of ancient times
Of wolves and men running side by side
How delightful freedom must have been
Wild woman’s mate and totem-beast
Idolised he was, but suddenly all changed
When the men with false dogmas came

You call him the "evil beast"?
But you are the real evil beast!
You, who damned nature’s dear child
He cries his sorrow to the moon
A tear shines through the misty gloom
Can’t you hear the last wolfs serenade?

Alone he sits by the lake
His image in the lake his only friend
Can’t you hear the last wolf’s serenade?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hónapja #145102 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Egy LÓ?! Idevele!!..
De jó neked!..mi nagyon sokáig könyörögtünk, hogy legyen,
félbérben,de végülis nem... :cry:
Milyen versenyen??

nekem valahogy ezek a kis rágcsálók nem jönnek be.
biosz terembe is vannak, de állandóan elrohannak, pedig
csak simizni szeretném őket.
(bár amennyit nyönyörgethetik...)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 4 hónapja #145089 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Lemmingek nagyon édesek. Én nem tudtam, hogy lemming, de láttam, hogy valami rágcsáló... :roll:

LaylanaEgy ló??? De jó neked... És lovagolod is? Milyen versenyen nyerted? El nem tudom képzelni: "És a főnyeremény egy ló!" :lol:

Több
21 éve 4 hónapja #145083 Írta: akinorev
akinorev válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!
Engem nagyon fel tud húzni,ha valaki rosszat tesz egy állattal.Kb. 1 évvel ezelőtt is csak nyugodtan sétálgattunk az utcán,amikor egy őtült olyan gyorsasággal jött kocsival,hogy még a madarak sem tudtak elröpülni előle. :down: Szegény galambot el is ütötte,és meg sem állt, "hiszen az csak egy galamb"-de akkor is él!!
En elvittem állatorvoshoz,és addig pátyolgattam,míg rendbe nem jött. :hello:

Namárië! Nai hiruvalyë Valimar.
Nail elyë hiryva. Namárië!

Több
21 éve 4 hónapja #145078 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Laylana Uinen írta: Üdv! :)
Area nagyon jók a képek! :)
Képzeljétek lett 1 "fél lovam" :D kaptam 1-et 1 verseny egyik nyereménye volt...és azért csak félig az enyém mert nem nálam van elszállásolva... :P De azért vígadok neki!Egy fekete telivér!Majd ha tudok-de sztem nem :? -teszek be róla képet!

Üdv!
Lay

lovacska!!! fekete!!!!! bizti nagyon szép...probálj meg képet berakni

ja és mien versenyen nyerted?

Gyöngycem (voltam valaha)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.136 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére