- Köszönetek: 0
Nézzük meg együtt a filmet
- BrambleRose
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
EVENSTAR +kaptad a levelemet?
Nagyon kérlek válaszolj,mert be vagyok rezelve,hogy mi a helyzet!
Namarie
"I'll take Legolas,& this experience in NZ,wherever I go."-Orli
- Drizzt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sorel: Mivel feliratosan nézzük meg a filmet, és a feliratos kópiára a DPlazának kizárólagos joga van.
Rabyn, Drizzt: Oké, akkor Rabyn +1 és Drizzt +2 (ha jól értem).
Gollam: Január 7-éről 8-ára virradó éjjel, azaz még szerdán találkozunk, de már csütörtökön fogjuk megnézni a filmet.
És mindenki: 27-én és 28-án, azaz szombaton és vasárnap 15.00-tól 18.00-ig a Corvin mozi galériáján bal oldalon az egyik kis asztalkánál fogok ücsörögni, lehetőséget nyújtva nektek, hogy befizessetek. Ezen túl 29-én 11-kor megyek a Duna Plaza mozijába megvenni a jegyeket, ott még oda lehet adni a pénzt, csak szóljatok előtte.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!
Evenstar
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
- Jocii
- Nem elérhető
Gollam írta: Én már tökre össze vagyok zavarodva... akkor melyik éjszakán lesz, 7ről 8ra virradó, vagy 8ról 9re? Mert 7én a premier előtt éjfélkor az előbbit jelentené... vagy én kavarodtam be véglegesen ???
Nos ako tehát : 8-án 0 ora 01 perc
igy aszem érhetöbb
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Drizzt
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Mert úgy néz ki, hogy ingyé tok bemenni majd a moziba, ha pedig nem akkor is csak kettő kell, mert a harmadik személy aki jött volna nem ér rá.. (ugy tudom)
Mikor adjam át neked a pénzt?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Csak nem feliratosan...Sorel írta: Miért pont a Duna-plázába mentek? Az összes mozi éjfélkor vetíti először, nem?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sorel
- Nem elérhető
- Evenstar
- Nem elérhető
Szívélyes üdvözletem küldöm innét Bécsből...
Na jó, csak vicceltem, nem léptem le a pénzetekkel, egy pesti netcaféből írok nektek néhány infót.
Ana: Semmi baj, csak ne akard leharapni a fejem, amikor kivételesen nem érdemlem meg! (Mert akkor pl. fuccs a többiek jegyének és megvernek téged! )
Gillz: Lehet, Gillz +6.
És akkor egy kis örömhír, a plusz jelentkezők még beleférnek, ugyanis a Duna Plaza 10 db jeggyel bővítette a 160-as készletet ingyen! Azaz 170 db jegyünk van összesen. Viszont innentől kezdve NEM FOGADOK EL TÖBB JELENTKEZŐT, mert ez a 170 hely be van telítve.
Beírok egy végleges listát, akik azon vannak, azok - ha fizetnek - automatikusan kapnak jegyet, a többi jelentkező csak a visszamondott jegyekre jelentkezhet majd!!! Sorry, de azt hiszem, volt elég idő feliratkozni. Innentől kezdve mindig írom majd, hogy van-e szabad jegy, és akkor arra le lehet csapni, de 170-nél több jegy nincs, ergo ha nem szabadul fel jegy, akkor nem jöhet más a listásokon kívül. Remélem, ez érthető és elfogadható.
(A listán nem szerepelnek az én pluisz embereim, velük együtt van betelítve a 170 hely.)
A plusz 10 jegy helyzetet sztem a legigazságosabb úgy megoldani, hogy a 170 ember mindegyike kifizeti a jegyárat, némi kedvezménnyel, ez a 10 jegy ára elosztva köztük. Ez ugyan csak 64 forintot jelent, azaz egy jegy 1026 forintba kerül, de remélem, az erkölcsi része miatt elfogadható a rendszer. Aki már fizetett, annak a jegykiosztáskor adom vissza ezt az összeget, amennyiben igényt tart rá, remélem, ráér akkor. A többieknek meg már eleve csak 1026 forintot kell befizetni.
JEGYOSZTÁS 2004. JANUÁR 7-ÉN, AZ ÉJFÉLI PREMIER ELŐTT A HELYSZÍNEN.
És akkor kedvenc listám:
Adelard - befizetve
Alyr Arkhon
Angwen
Aranymag - befizetve
Artemisz (Celebthil) +2
Áfonya
Beleg Cúthalion +6
BrambleRose
Cueddo
Dodiee +5
Drizzt
Elanor +2 - befizetve
Ery?
Esgal +6 - befizetve
Estel Adániel
Eszter
Felagund +2
Ferantuulas +1
Fimbrethil
Finduilas
Gillz +6
Gollam +5 - befizetve
Gwaleriol - befizetve
Ithil +2
Ithilgalad +1 - befizetve
Jacopo +1
Joci (Melawar) +1 - befizetve
Kenza +1 - befizetve
Klogg +2 - befizetve
Kriszana
Lalaith Scarlett
Laurelen
Lili +2
Loth
Lutin +1
Mau Rauser
Minerva - befizetve
Morgana +2 - befizetve
Namarie? +1?
Neniel +1 - befizetve
_Neo +2
Nodlee +1
Nólindir
OneRing - befizetve
Palimir - befizetve
Penngaladiel - befizetve
Primula
Rabyn +2
Rayan
Ringbearer +1
Ryana
Sherry
Silmeniel +1
Supersonica +2 - befizetve
Szofi +2 - saját jegy befizetve
Szú
Szürke Gandalf
Tharathradiel - befizetve
Telcontar Léli - befizetve
Telumehtar +2
Thaurwathiwen - befizetve
Ulmo - befizetve
Varda +28
Nos, így állunk, kéretik átnézni, és az esetleges tévedéseket korrigálni, ha vannak.
És akkor némi reklám-hála az ingyenjegyekért:
A MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG TAGJAINAK KÖZÖS ÉJFÉLI PREMIERES A GYŰRŰK URA - A KIRÁLY VISSZATÉR MEGTEKINTÉSE NEM JÖTT VOLNA LÉTRE, HA NINCS A HOLLYWOOD MULTIPLEX DUNA PLAZA.
HÁLÁS KÖSZÖNETÜNK!
Boldog karácsonyt és boldog újévet mindenkinek!
Evenstar
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Nem Batti volt, csak az avatar miatt félre néztem.
Egyébként meg köszönjük, hogy foglalkozol a sok jegy megvételével/pénzbeszedéssel stb.
Szóval köszi és bocsi
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Evenstar
- Nem elérhető
kriszana írta: Battit mért nem írtad föl? Szerintem elég egyértelműen jelentkezett, hogy velünk szeretné megnézni....
Másrészt Even: én is beszéltem Rayannal, és biztos, hogy jön!
Legközelebb talán ne telefonálgass, hanem bízz abban, amit mondok. Hidd el, tudom, mit beszélek. Szegény most teljesen szét van szórva, de JÖN és jönni is akar, ezért jelentkeztem én helyette.
Kedves Ana!
1. Hol jelentkezett Batti? Lehet engem vaknak titulálni vagy süketnek, de én erről nem tudok. Kérlek, idézd, ha megoldható!
2. Rayannak azért merészeltem telefonálni, mert megkérdeztem tőle, hogy tavaly ki foglalkozott a jegyrendeléssel. Ekkor a te hozzászólásodat, amiben jelezted, hogy jöttök, még nem olvastam. És ha már beszéltem Rayannal, mertem feltenni a kérdést, hogy tud-e jönni vagy sem, mert hogy nem láttam, hogy jelentkezett volna. Erre ő válaszolta nekem azt, hogy még nem tudja, mert lehet, hogy vizsgája lesz.
Remélem, elhiszed, hogy nem a megbízhatóságodat vagy az épelméjűségedet akartam kétségbe vonni.
Üdvözlettel:
Evenstar
A többieknek:
A Corvinban mi is baloldalt szoktunk gyülekezni megbeszéléseken, amennyiben bal oldalnak minősül a palacsintázóval ellentétes oldal, ahol csak asztalok és székek vannak. De mondom, lesz ott pár ember, nem hiszem, hogy nem találtok oda.
A pénzt én is szeretném inkább személyesen rendezni, mint postán és egyéb utakon. A karácsony utáni legutolsó befizetés 28-án lehetséges, vagy 29-én tudok még a jegyvásárlás előtt összefutni azokkal, akik aznap még befizetnének, mondjuk a Duna Plazában, de ezt még egyeztethetjük. Csak szóljanak azok, akiknek előbb nem megy.
Most ennyi jut hirtelen eszembe, maradok tisztelő hívetek:
Even
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Drizzt
- Nem elérhető
- Gollam
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- Gollam
- Nem elérhető
Úgy várom már!!!
- Palimir
- Nem elérhető
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Gollam
- Nem elérhető
Ezer köszike az időpontváltoztatásért így tuti oda tudok menni kifizetni
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Másrészt Even: én is beszéltem Rayannal, és biztos, hogy jön!
Legközelebb talán ne telefonálgass, hanem bízz abban, amit mondok. Hidd el, tudom, mit beszélek. Szegény most teljesen szét van szórva, de JÖN és jönni is akar, ezért jelentkeztem én helyette.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Evenstar
- Nem elérhető
Először is megnyugtatnék mindenkit, mint korábban azt már többször emlegettem, alapból a tegnapi jegyrendeléstől számítva 1 hetet adtam magunknak a pénz összegyűjtésére, a szombat csak egy első pénzbegyűjtő akció időpontja lett volna, nem az egyetlen és egyszeri lehetőség, hogy kifizessétek a jegyeteket. Ez az egy hét még bővült is pár nappal. Ugyanis - itt válaszolva Palimir kérdésére - beszéltem a mozival tegnap és ma megy el nekik a fax a rendelésről. 160 db jegyet tetettem/tetetek félre (ez még jól is jött, mert az eredeti plusz 10 helyett ez már csak plusz 3 jegyet jelent (ha jól számoltam, az én pluszaimmal és a sajátommal együtt), ahhoz képest, ahányan eddig vagyunk), ez ellen kifogásuk nem volt, csak annyi kikötés, hogy mivel esély van arra, hogy ezt nem vesszük mind át, esetleges jegyvisszamondások következtében, azt a mennyiséget, amit ténylegesen megveszünk, minimum 1 héttel a vetítés előtt át kell vennünk, hogy - logikusan - ők a maradékot még el tudják adni. Ez ugye január 1-jét jelent legkésőbb. Így én azt mondanám, hogy jövő hét végéig, azaz december 28.-áig lehet befizetni és 29-én veszem meg a jegyeket. Tehát Kismarosozók és postásvárók, aggodalomra nincs ok, lesz időnk elintézni a befizetéseket a jövő héten is.
Az első pénzbeszedés idejét és helyét viszont módosítanám, elnézéseteket kérem, de másképp nem jön ki nekem. Tehát vasárnap, 16.00-tól 20.00-ig megtalálható leszek a Corvin moziban, ami a kék (vagy 3-as) metró Ferenc körúti megállójánál van, vagy a 4-es/6-os villamossal gyertek az Üllői útig. Ide várnám az első fecskéket, akik tudják hozni a pénzt. Aprót hozzatok, mert különben nem tudok visszaadni!!! Ja, és a legfontosabb, most már biztos, hogy a jegy 1090 Ft.
És akkor mégeccer a kedvenc listánk, kiegészítve az utolsó utáni pillanatban befutókkal:
Adelard
Alyr Arkhon
Angwen
Aranymag
Artemisz (Celebthil) +2
Batti
Beleg Cúthalion +6
BrambleRose
Cueddo
Dodiee +5
Drizzt
Elanor +2
Ery?
Esgal
Estel Adániel
Eszter
Felagund +2
Ferantuulas +1
Fimbrethil
Finduilas
Gillz +5
Gollam +5
Gwaleriol
Ithil +2
Ithilgalad +1
Jacopo +1
Joci (Melawar) +1
Kenza +1
Klogg +2
Kriszana
Lalaith Scarlett
Laurelen
Lili +2
Loth
Lutin +1
Minerva
Morgana +2
Namarie? +1?
Neniel +1
_Neo +2
Nightmare
Nodlee +1
Nólindir
OneRing
Palimir
Penngaladiel
Primula
Rabyn +2
Rayan
Ringbearer +1
Ryana
Sherry
Silmeniel +1
Supersonica +2
Szofi
Szú
Szürke Gandalf
Tharathradiel
Telcontar Léli
Telumehtar +2
Thaurwathiwen
Ulmo
Varda +28
Az elismerő szavakat továbbra is köszi. Honorálás?! Hmmm... Nem rossz ötlet, majd kigondolom, mit szeretnék még idén karácsonyra... Ááá, nem, ilyenkor szerényen és illedelmesen azt kell mondani, hogy az lesz a jutalom, hogy veletek nézhetem meg a filmet!
Üdv mindenkinek!
Evenstar
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Öhm én nem biztos, hogy szombatra tudom neked hozni a pénzt! POstástól függ
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Vagy megyünk Alyrral, és mindenkit csigává változtatunkUlmo írta: Tudtommal tavaly sem szóltak semmit, amikor Rayan közölte, hogy kb 90 darab jegy kell neki Even remélhetőleg meg tudja oldani a dolgot. Ha nem, majd besegítünk, és pár nazgúl megfenyíti a pénztárosokat
Our knees do not bend easily
- Gwaleriol
- Nem elérhető
Even, légyszi írd majd le ennek a teázónak a pontos címét, meg némi személyleírást magadról. Biztos vannak olyan kis tudatlanok (mint pl. én) akik még nem ismernek téged személyesen. Az meg elég hülyén jönne ki, ha mindenkit végigkérdezgetnék a teázóba, hogy "bocsi, nem te vagy véletlenül Even?"Evenstar írta: Mindenesetre így előzetesen szombatra szerveznék egy talit, a Kicsi@világ teázóba, amire már várnám a pénzösszegeket! Pontos részletek ezügyben szintén holnap.
biztos, hogy jön.)
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.