Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad

Több
15 éve 8 hónapja #366280 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Hellaw... jobb később, mint zárás után.
(Mírcy felkelt... jéé, itt van ilyen topic is?!)

Ehm... ez is ilyen virtuális mancsrázó, jájj. Nekem mindig a társkereső site-ok jutnak eszembe :P No de mégis...
Fórumos aktivitásomat nézve az utóbbi időben... hát asszem soha nem fogom elérni kincső szintjét, de talán atomfizikus sem leszek soha. És nem lesznek ezek miatt az elmaradt "fejlettségi szintek" miatt átzokogott éjszakáim. Szóval utóbbi időben főleg bulisabb talikon voltam észrevehető (...eléggé észrevehető...), mint Líthas, Beltaine... Szívesen vállalok közösségi munkát, ha a köz is úgy kívánja, és én is kívánom a közt... Szóval horgoló egyletek kíméljenek! Ez már a... Húú! Ez lesz az 5. Táborom! Tök jó, hogy a tábvezek még nem tettek várólistára :D Éljen a tolerancia!
Igen, zizgős, általában dumálós, "tipikus-metál-zenész-spiné" életvitelű, állandó-cinikus törpehumorágyú jelentkezik szolgálatra.

Én... Ego... Moi...
21 éve rontom az oxigénszintet, cirka 5 éve az ittenit is, meg néha foglalom a helyet a fórumon. Aranyműves-ötvös tanuló vagyok (ékszerjavítást vállalok :D ) egy évet lehúztam a Práter utcai *kimoderáltam-magamtól-mert-zsír-vagyok* oktatási intázményben, jelenleg pedig az általam teljes mértékben favorizát és csaknem istenített Budai Rajziskola (BRi :lol: ) azonos szakán izélem a rezet, meg egyéb fémeket. Mellette klasszikus éneket tanulok, ami életem egyik legfontosabb pontjává nőtte ki magát. Egyszerűen IMÁDOM! Állandóan pörgök, mint az ipari centrifuga, harművészetek, foci és számháború jó ha van, kicsit lecsillapít (a gyerek is játszótér után a legnyugisabb), de az utóbbi időben a műhelyen kívül a zene az, ami totál le tud csillapítani *mereng* Jah, meg könyvek. SOK könyv... Laurell K. Hamilton rúlz!

A legtöbb ember elsőre csak kaparja tőlem a fejét... belülről. Szenvedélyes embernek mondanak, ezért általában első pillanattól megosztom az embereket. Vagy nagyon szeretnek, vagy inkább deportáltatnának szibériába. Lassan már üdítő kivétel, ha valaki számára semleges vagyok (de az meg olyan szürke, meg tré, meg jájj...). Fő jellemzőm, h mindig egy konkrét színre építem a napomat. Ha egy nap plila, akkor... hát, jah, az a ruhadarabom is lila. Fekete, zöld, piros, lila, fehér. Általában ezek.

Felvágott, csípős nyelv... Én magamat szókimondó embernek tartom, néhány ember szerint egyszerűen csak tahó vagyok. Ezzel nem értek egyet, bár vannak napok, mikor a két fogalom közti mezsgye piszok vékony. De ennél fogva ha valakinek az mondom, bírom, az tudhatja, hogy nem fogom a háta mögött szapulni. Ha van véleményem, kimondom (szinte mindig van... hehhe), és nehezen nyelem a szavam... bár azt már én is megtanultam, h vannak szituk, mikor jobb ráülni a nyelvemre. Csak hát ez nem kenyerem (Miért is nem járok már a Práterbe?...)

Volt műhelyvezetőm (Real Tahó hangnemben):
-Nem vagyok egészen biztos abban, hogy kedvellek téged.
Ego:
-Én sem kedvelem magát, de én ebben legalább biztos vagyok.

Néha vlki panaszkodik, h én biztos utálom, mert ezt-és-ezt szóltam be... Őőő, ha én valakinek beszólok, akkor az nem érezni fogja, hanem tudni.
Ha vlki egy cinikus poénom röpke céltáblája... hát... igen, az üdvözségemet is eladnám egy jó poénért. És hát az élet kegyetlen!

14 éves korom óta a szüleimnek már nem lehetett sok köze a nevelésemhez, önjáró és eljáró emberke vagyok, ellllképesztően makacs. És mindig a forró fejem hajt előre... hála a viszonylag jó génállományomnak és az eddig kivállónak bizonyult ösztöneimnek... eddig mindig túléltem... magam.

Az előző bekezdésben található okokból kifolyólag (vagy azok támogatásával) 19 évesen érettségi alatt 1xcsak összepakoltam és elmenetem albérletezni. Working for freedom! Ennél fogva még makacsabb és még önjáróbb lettem. Hajlok a jó szóra, de nem lehet csak úgy pattogtatni. Kialakult egy életstílusom, meg saját ritmusom... erre az élet csavarainak bukfence után 2 hónapja visszaköltöztem. Még1x megpróbálkozunk a klasszikus családmodellel. Átlag másfél szülő és/vagy testvér, háziállat a listán, emeleti lakás, csikosponyvás erkély... Bár egy-két rock/metál-zenészberki ismerősöm (mostanában köztük élek) felvetette már, h mi lenne, ha állandó lakcímemként inkább az Avalon Club-ot tüntetném fel (rock, metal, blues)... hát az a 2. alternatív családom, no... De ez az 1. ^_^

Szóval nem vagyok kezelhetetlen eset, igyekszem nem még jobban megnehezíteni a világ velem való dolgát, mint amily harcore amúgy is.

Ő... ez asszem minden irodalom tanár (és szociológus) rémálma volt, pedig nem is használtam igazán a spirálisan összetett mondataimat (ami egyébként a fő specialitásom)... Ha még van fehér volt (hűű, de mennyi!), akkor itt még lehet engem kurkászgatni: www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=601571
De szigorúan csak szociálisan mazohistáknak!

Csókládé!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #365505 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
Sikeresen megszültem némi bemutatkozásfélét.

Előljáróban annyit, hogy a fő tevékenységi köröm a csendes figyelgetés. Ugyanezt csináltam anno a zöld régi fórumnál is. Akkor 5 hónap elteltével szólaltam meg. Ez nagyjából az ent stílusnak felel meg. A társaságnak 5 éve vagyok tagja és immár második ciklusom töltöm az elnökségben. A II. Velemi tábor óta vagyok lelkes látogatója a táboroknak - de mint ahogy ez korábban megemlítődött - az első alkalom, hogy feladat nélkül (bár ez most azért annyira nem igaz). Konkrét szervezési feladatom tavalyi tábort leszámítva nem volt. Amolyan végrehajtó típus vagyok.

Magamról. Történelem-filozófia szakos tanár vagyok, akinek a szakmája a hobbija. 2 éve középkori bajvívást tanulok (A kardom hozom le gyakorolni). Külső vélemények szerint igen fárasztó humorom van (Ha olyasmit hallasz tőlem, hogy "Pistike apukája alkoholista.." vagy "A kolumbiai őserdő mélyén de a legmélyén..." stb. akkor mértékadó vélemények szerint fogd menekülőre a dolgot.
Szabad időmben - amely sajnos egyre kevesebb - maketteket rakok össze és már egy komplet hadsereg van a polcomon (Állítólag semmilyen hadsereget nem szabad rám bízni, mert minimum világuralmat szerzek vele).

Ha valamit kifelejtettem volna, akkor az menet közben úgyis kiderül.

Ui. A reggeli kávém elfogyasztása előtt senki se szóljon hozzám... bár olyan korán nemhiszem, hogy kel bárki is.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #365333 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
2002. nyara óta vagyok meghitten hírhedt alakja az MTT közösségének. Azóta mindenféle adminisztratív tisztségeket is betöltök, meg egy csomó MTT-s programot szerveztem. Pirulva vallom be, hogy 5 évvel ezelőtt az én találmányom volt a keretjáték köré épülő kreatív-közösségi tábor-típus meghonosítása a Társaság nyári programjaiban, és azóta minden egyes évben főszervező, csapatvezető, vagy rendi vezető voltam - sima táborozó még sosem.
[size=9:1tq2dwk6]
Mivel Eryvel és Nólindirrel együtt (a szépemlékű Kriszana kivételével) ez elmúlt évek összes táborvezetőjét a mi csapatunk tudhatja soraiban - e tekintetben mindenképpen rekord készülődik. Kár, hogy a tapasztalat szerint a volt fejesek általában inkább bénáznak a tényleges munkában... :? Legyetek megértőek velünk...
[/size]
Vagyis - kínos - igazából újonc vagyok: ez lesz életem első MTT-s tábora, amit egyszerű SZ.M. táborlakóként fogok átélni - végre... Eryhez hasonlóan én is nagyon várom már. Terveim szerint a roppant intenzív csapat és rendi tevékenység mellett többéves szocializációs deficitet fogok behozni a 10 nap alatt.

Az egyetemen matematikát, fizikát és filozófiát tanultam, de aztán a sors szeszélyéből immár 15 éve informatikusként dolgozom - az utóbbi időben afféle menedzserként. Azonban 3 évvel ezelőtt ebből nagyon elegem lett, és újra elkezdtem egyetemre járni, hogy végre befejezzem a korábban félbemaradt filozófia tanulmányaimat, és informatikusból főállású filozófussá képezzem át magam. Az életem most leginkább az utált, de jó pénzt jelentő informatikai munkám, és az egyre intenzívebb bölcsész stúdiumok közötti egyensúlyozással telik.

Jóakaróim felelősségteljes, intelligens és kreatív emberként tisztelnek, rosszakaróim ehhez nem felejtik hozzátenni, hogy roppant erőszakos és megalomán -> vagyok, némi messianisztikus beütéssel. (Nyugodtan tessenek megpróbálni leállítani, ha nagyon belelendülök.) A time-management iránti teljes közömbösségem pedig jó- és rosszakarók között egyaránt legendás...

Mivel én szeretem az új embereket kedvenc művészeti alkotásaikból megismerni, leírom az enyémeket. Kedvenc szerzőim: Woolf, Eco, Norfolk, Semprun, Bulgakov, Mann, Steinbeck, Marquez, Gibran, Hamvas, Weöres, Tolkien, Rowling, Adams, Pratchett, Clarke, Lem, Herbert, stb. Kedvenc filmek: Nárcisz és Psyché, Távol Afrikától, V, mint vérbosszú, Minden egyes nap, Sin City, Tigris és sárkány, Legyetek jók, ha tudtok, Szent Lajos király hídja, a teljes Star Wars saga, Holt költők társasága, Ponyvaregény és általában a Greenaway filmek. Kedvenc festőim: Vermeer, Rembrandt, Monet, Renoir.

Egyébként materialista alapokról induló szinkretista/holisztikus katolikus vagyok (egy kis buddhista beütéssel), akit a legtöbb teológus egyértelműen istentelennek bélyegezne - pedig manapság eléggé rühellem a fundamentalista ateistákat...

Másokkal ellentétben én kedvelem a nicknevemet, és általában ezen a néven ismernek a jobb körökben. A bátrabbak hívhatnak "Tamásnak" is. (A még bátrabbak meg "Ó kapitány, kapitányom"-nak. Hehe.)

(És kedvenc színem: a seszínű - kimondottan gyűlölöm a színes dolgokat. Ez van, bocs. Azért megpróbálok majd alkalmazkodni a csapatimidzshez... :D )


Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #364400 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
hahó!

2 éve próbáltam utoljára bemutatkozást írni, akkoris feladtam... volt valamikor egy a profilomban, amit kb. 4-5 éve írtam, de visszaolvastam és visítófrászt kaptam tőle. oszt' kitöröltem.

tehát nem megy az ilyesmi. nagyon nem. nem tudom mi vagyok meg ki vagyok, és jól meg szoktam lepődni, h miket tudnak kihozni belőlem emberek meg helyek meg mindenfélék. néha kiakadok rajta és olyankor utálom magam, de általában mulatok az egészen.

viszont nehéz belerángatni valamibe, vagy legalábbis keveseknek könnyű.

állítólag nyitott vagyok meg könnyen ismerkedem, de gyakran mondják olyan emberek, akiknek évek óta a közelében vagyok, h nemtudnak hova tenni meg ilyenek, szóval fene tudja.

sokat mosolygok, de nem azért, mert olyan veszettül pozitív lennék. egyszerűen csak minden hangulathoz van egy vigyor-vicsor... meg mert az olyan sok mimikai izmot megmozgat, ami teszem azt egy lefárasztós szituációban olyan frissítő. meg olyan szép ráncokat vet, mintha minden mindig boldog lett volna.

szeretem a ződet meg a feketét. szeretek olvasni, de ritkán jutok hozzá. szeretem a jó filmeket, de mert ahhoz is ritkán jutok hozzá, a "tömény", "elszált" filmekre szoktam rákattanni. lehet, sznobizmusból.

a cv-szerű rész: jártam általánosba meg gimibe, utóbbit nem mondom meg, hova, mert gáz. előbbi meg már irreleváns. most a corvinusra járok és közgazdász leszek, legnagyobb meglepetésemre szeretem. (a szaktájékoztatót olvasván a legjobb stílusú rizsa alapján döntöttem...) 2003-as lepen láttam először mtt-t, de már előtte egy éve nézegettem a főoldalt. igazából 2003-as nyári tábor óta léteződöm itt, változó intenzitással. volt másfél év, amig kvázi eltűntem. tavaly óta szerkesztek lassit, lelkesen, kísérletezve, de hozzá nem értve. szerencsére ott van orsie, aki jobban ért hozzá.

ami a tudatállapotokat illeti, rólam azt nem lehet eldönteni, h részeg vagyok-e. jobbára csak úgy néz ki. viszont h kávéztam-e, azt könnyű eldönteni.
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #364222 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
Sziasztok, vagy inkább itt is anh, wda,snb mindenkinek!

[size=9:nwzht2tt]Érzem, hogy hosszú és fárasztó lesz, mert már én is kivagyok- 3 óra óta eztet próbálom megírni-, majd megpróbálom átláthatóan.[/size]

Hát, végre én is megérkeztem. Persze ez már előbb is megtörtént, de csak most jutottam el odáig - az eddigi bemutatkozások hosszúsága valamint az ezekhez való megfelelési kényszer okozta (...elvesztettem a fonalat, de remélem értelmes, bár szerintem nem, de azért folytatom) sokk miatt - , hogy írjak is magamról.
Javaslom a fenti mondat részekre bontását és úgy történő olvasását, értelmezését a Ti meg az én érdekemben. :lol: :wink:
Igen, a krónikásokhoz tartozom, bár szerintem kiderült abból a böhöm hosszú mondatból.

Elöljáróban annyit, hogy köz- és életveszélyes vagyok mindenre és mindenkire legyen az akár élő, akár nem. Meg mentalista is. 8) Erre most jöttem rá, pontosabban nem, de Uri Gellerig-akit egyébként nem kedvelek nagyon- nem volt rá szavam, csak a mutáns, de az meg mást fedett/fed le(ráztam olyan 1 hónapja, néha még most is, de olyan szinten, hogy még a macskámnak is fölállt tőlem a szőre. :cry:
Bár itt adódik csöppnyi probléma, mert hiába jön be a legtöbb dolog mostanában, és lesz mázlija az embernek a közelemben, ha közben valami tartós sérülést- általában fizikait- szerez szerencsétlen delikvens.

Civilben Bankovics Veronika Júlia lennék, fórumon szimplán csak Missy, ejtsd: Misszi :D (Ezt muszáj volt Ratz :D ), így hívhattok Missynek is, meg Veronikának is, csak Verának ne,meg Verocskának...
Végső elkeseredésemben választottam ezt a nevet, ugyanis minden más nekem tetsző "Tolkieni-név" már foglalt volt. Narb szerint illik rám, osztályfőnököm szerint is, meg osztályfőnököm kutyája szerint is, aki örül, hogy névrokonok vagyunk. Én nem annyira. :-)

Ha jól emlékszem vamalikor 2006 karácsonya tájékán bukkantam rá a fórumra-igazándiból már előbb is, csak nem tudtam mi ez a narancssárga oldal ahova írnak folymatosan és én miért nem tudok. Ezzel kb. sikerült is jellemeznem a technikával való viszonyomat, még az mp4-et is mobilnak nézem(hasonlít, nem? :oops: ) :crap: .

Már tavaly is táboroztam, de egész idő alatt kis mimóza voltam,szerintem ez most jelentősen változni fog. Legalábbis remélem. Az ismerkedős , fefoldódós része valahogy mindig nehezebben megy a dolgoknak..

Jelenleg Lamyval egyetemeben meg egy egyetemben az ELTE Egyiptológia szakán bölcsülök és majd július negyedike után kiderül, hogy arab minoron-e. Ha nem ,akkor táborban már közel sem leszek ilyen vidám, mert nem tudom, hogy a jóéletbe szedek majd fel megfelelő mennyiségű kreditet. Megvágtak ugyanis koptból és most ügyesnek kell lenni.

Amit szeretek:a cirkusz,az állatkert, a színház(szigorúan csak járni, nem pedig előadni:-) )nagyon úgy néz ki,hogy anyukámtól örököltem,,rakat könyv,mozi(de nem a multik)nagyszüleim (anyukám szülei),Lovászi, a zalai erdők,Egyiptom, Erdély,árnyék, és árnyékból napfény, romok,eső, borús idő, szél, orkán, villámok(egyszer belémcsap egy, ha állandóan kint császkálok, ha van valami aminel a függője vagyok, akkor azok a villámok és a nagy viharok),hegyek, dombok, sziklák, tengerpart csak messzíről, vagy iccaka, macskusz kitekattuszok(konkrétan az enyémek, de a többit is , csak nem annyira), Tolkien és művei, Maedhros és az egész klán(Nerdanelnek őszinte tisztelettel adózom), Lómion nem értése, természet, ősz, elmúlás, és néha magány. Ja! Meg Luna Lovegood a Potterből. :lol:
Szeretem még ezen a sokmindenen kívül az állatokat is, a madarak például rendszeresen "megáldanak". Azt nem annyira szeretem.

Amit nem szeretek túlságosan: kopt(de muszáj lesz), napozni, tengerpart nappal, cserebogár és minden olyan, minek nagy szarvai vannak és bogár, bolonyai rendszer, a rokonaim nagyobb része, a korlátoltság és a kiszolgáltatottság, meg az alkohol, meg a cigi és a "földi isten"

Hogy milyen csoda kerül ki a kezeim közül, ha dódozom? Hát az öcsém konkrétan, ugyanis lehetett olyan 2 éves forma, mikor gondoltam egyet és kivettem a kiságyából. Pontosabban ki szerettem volna venni a kiságyából és átrakni a fél méterrel odább lévő ágyra, de túl nehéznek bizonyult és véletlenül lepottyant. Még él. :lol:

Jaigen! :lol: Ikrek lennék, annak minden negítvumával megverve. Egy könyvet alig bírok elolvasni..egy filmet végignézni, és egyáltalán érzelmet kifejezni, mert közben mindenhova elcsámborgok fizikálisan is, meg más síkokon is.

Nem szeretem a kötöttségeket, a kiszolgáltatottságot és ha korlátozni, irányítani akarnak, illetve nagyon kötődni valamihez, tartozni valahova vagy valakihez. Pff.Ezt lehet akár gyávaságnak is hívni, nem tudom..
Talán ezek az okai annak, hogy mindmáig nem csatlakoztam az MTT-hez és a jövőben sem fogok(csak a kötődéses része:-) ), hogy lehet nem megyek férjhez, és, ha mégis, nem leszek hajlandó fölvenni a férjem nevét. Az enyémet meg nem engedem neki. :tongue:

Tolkiennek és műveinek, világának nagy tisztelője és csodálója vagyok. Nélkülük már nem is tudom hol lennék. Ezt Ratz egy blogon úgy fogalmazta meg-igen találóan-, hogy "egy roppant jó kapaszkodót" találtam benne. Igaza volt/van.

Hát, röviden ennyit rólam, többit meg majd szóban, ha érdekel valakit. :)

Jaigen! Még két nagyon fontos dolog. "Néha" :lol: úgy tűnhet majd, mintha be lennék lőve, de nem vagyok, egyszerűen csak ilyen vagyok.. :P Meg a humorom is néha csöppet fura mások számára,mondhatni perverz :evil2: (De nem vagyok az!!!), én inkább fanyarnak és cinikusnak mondanám, de igazándiból senkit nem szeretnék megbántani. Meg általában nem gondolkodok mielőtt mondok valamit.
De majd megpróbálom magam visszafogni, jó?

Ezeket valamiért fontosnak tartottam tisztázni, mielőtt más értelmes emberi lényekkel is találkozom. :look: Vagy egyáltalán más létformával.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #364159 Írta: Momo/Fanni
Jaj, csak most láttam meg, hogy Julcsi is a nick-problematikával indított. Nem is tudtam, hogy téged takar a Nólindir fedőnév. :)

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #364156 Írta: Momo/Fanni
Hahó!
Bemutatkozásom azzal kezdeném, hogy a nickem megtévesztő. Kb. két éve vagyok MTT közelben, de még soha senki nem hívott Aromonak (hála Artemisznek, áldassék az ő neve). Nevem Momo. Vagy Mom. Vagy Fanni. (Egyéb becenevek speciális helyzetű személyeknek fenntartva. :) )
Úgy másfél évig kerülgettem az MTT-t, és pillantottam bele itt-ott, mindenféle színdarabok ürügyén. Kb. fél kezdtem komolyabb ismerettségeket kötni, és márciusban menthetelenül tag lettem. Meglehetősen könnyen lelkesedem, főleg a tavalyi tábor óta. :)
Hirtelen ennyi jut eszembe, amit elmondhatok magamról elöljáróban, a többi bizonnyal kiderül majd élőben.

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #364152 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
Nna, akkor én is nekiveselkedem...aztán hátha sikerül egyszer valami értelmeset összehozni. Ha épp szómenésem lesz, bocs. :mrgreen:
A nevem Pál Veronika, a Verát mint becenevet viszont elég gyorsan sikerült "megutálnom", miután mindenféle engem körülvevő közösségben (osztály, tánccsoport) legalább 4 db druszám volt. Néha kicsit idegesítő tud lenni, ha mindenhol csak utánad kiabálnak, aztán kiderül, hogy nem is téged keresnek. :P Szóval szinte akármilyen névre hallgatok, a Nibenielre különösen (de lehet rövidíteni :P ), egyes kiváltságosoknak a Pevy, a Verus és a Kis Félhalott Gombóc is engedélyezve van. Úgyhogy akkor érezzétek magatokat Ti is kiváltságosoknak. :D

Születtem 1993. március 18-án, nem vagyok évvesztes (és erre mindig fenemód büszke voltam...pedig semmi jelentősége :twisted: ), most jártam ki a 9. osztályt. Van egy 4 évvel fiatalabb öcsém, akinek most adtam kezébe a GyU-t, és még mindig nem unta meg...ez nála csodának számít. Ja, egyébként Budapesten lakom és járok suliba. Fuvolázom 3 éve, néptáncoltam 5 és fél évig, ami már csak múlt idő sajnos. De a táncot - bármilyen fajtát - nagyon megszerettem, csak épp időm nincs művelni. Majd talán idén belevágom a fejszém valami újba.

Amit nagyon szeretek...hát, filmeket nézni minden mennyiségben - és megvan az a "hibám", hogy még egyes vacak filmeket is képes vagyok szeretni. És mindig a főgonoszok a kedvenceim. Ez alól szinte egyetlen kivétel A Gyűrűk Ura volt. :) Ezen kívül még zenét hallgatok - ez is teljesen változó, hogy mit, és milyen stílusban, néha még én is meglepődöm rajta. És az olvasás, ha már mindenki kiemelte. Meg egyébként is. Egy időben igyekeztem eltitkolni, hogy egy megszállott könyvmoly voltam, aztán Tolkien ezt nagyon ügyesen újra előhozta belőlem. Úgyhogy rajta kívül még nagyon szeretem Rejtő Jenő, Wodehouse, és Bradbury műveit, és a krimiket minden mennyiségben.
Ha valami megtetszik, akár film, akár zene, akár könyv, vagy akármi, azt képes vagyok rengetegszer megnézni/hallgatni/olvasni, úgy, hogy nem unom meg.

Szeretek még nyelveket tanulni (kivéve a latint, de azt meg muszáj :P ), beszélgetni - ebben képes vagyok néha hosszúra nyúlni, ha valamilyen társaságban már feloldódtam - megmég...sokmindent. De majd meglátjátok. Képes vagyok mindenféle kis és nagy dologért nagyon lelkesedni, pláne, ha az normális emberek között nem megszokott. :mrgreen: Eleinte általában félénk kis mimózaszál szoktam lenni, a suliban például még mindig az vagyok állítólag, de hozzám hasonlóan lelkes és agyament emberkék között elég elvetemült is tudok lenni - szintén állítólag.

És nagyon szeretek spontán megázni, rohangászni az esőben, éppen ezért utálok esernyőt cipelni magammal. Minek az? :mrgreen: Szeretném, hogy egy nap 48 órából álljon, mert sosem fér bele egy csomó minden, amit csinálni szeretnék. Viszont suliidőben, tanulás helyett rettentő lusta szoktam lenni, utálnak is érte rendesen, hogy szerencsémre gyorsan tanulok, és képes vagyok óra előtti szünetben megtanulni a lényeget. Persze erre én is mindig utólag jövök rá, minek következtében halálra idegeskedem magam felelések és dolgozatok előtt. De megérdemlem.

Valamint nem tudok rendesen összeszedett bemutatkozást írni, mert úgyis mindig ezer dolog utólag jut eszembe. :) Ja, tényleg. Nagyon szeretek emberkéket megismerni. És rögeszmém, hogy életem egyik legjobb tábora előtt állok. :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #364082 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
Háát akkor folytatom én a sort :)
Szép jó reggelt vagy mostmár inkább délelöttöt kívánok mindenkinek! A nevem Kurilla Nikolett.Az oldalon a Náda nevet használom.Ez egy saját magam által kitalált név.Másik becenevem a Műűzzli(2 db. hosszú ű-vel és 2 db. z-vel :D ) ezt drága barátnőm adta nekem,de hogy mi alapján azt nem tudom :D Ha egyik név sem tetszik akkor hívj csak Nikinek :D


Egészében egy nagyon pozitív személyiség vagyok.Imádok élni,imádom azt hogy részese lehet a világnak.Szeretek másokon segíteni.Ha rosszkedvű vagy számíthatsz rá hogy felvidítalak,vagy próbálom megérteni hogy mi bánt téged és akkor segítek. Közvetlen vagyok mindenkivel.Imádom a gyerekeket és az állatokat.Nagyon jól megértem őket és így nagyon jól kijövünk egymással. :)
Szeretek a középpontban lenni és ez általában sikerül is mivel embercentrikus vagyok.Imádok nevetni!A nevetés egy fantasztikus dolog számomra.Majd meglátjátok,hogy egyfolytában nevetek :D
Szeretek aktívan tevékenykedni és mindent én intézni :)
Imádom a zenét.A zene számomra kifejezi mindazt amit a világról gondolok.

16 éves vagyok,Budapesten lakom a 17. kerületben.Van két testvérem.2 általánosba jártam. A legelső általánosomba nagyon nem szerettem járni,mert utált az egész osztály.Nagyon sokáig kiközösítve voltam.De szerencsére anyukám átíratott egy másik általánosba.Azok voltak életem eddigi legszebb élményei.Most a 20.kerületbe járok középiskolába.Szeptembertől kezdem a 11. osztályt.
Nagyon sok célom van a jövőre nézve.Legfőbbképp történelem tanár szeretnék lenni.Imádom a történelmet(főleg a középkort).Szerintem nagyon érdekes megismerkedni avval ami régebben történt,főleg azért hogy ugyanazt a hibát ne kövesse le mégegyszer az emberiség.
A régészet is nagyon érdekell.Nagyon izgalmas az amikor felfedezel valamit ami a régi időkről mesél.Hihetetlen érzés szerintem.
A színművészeti is a listámon van. :)
Nagyon szeretek olvasni.Az olvasás számomra elbújást jelent a világ gondjai elől.Nagyon nincs kedvenc könyvem,de azért megemlítek párat ami nagy hatással volt rám:Harry Potter kötetek,Gyűrűk Ura kötetek,Mirjam Pressler:Malka Mai(egy kislány és családja hánykolódását írja le a zsidóüldözések idején),Fehér Klára:Bezzeg az én időmben,Sarah Garden:Holtomiglan(a reneszánsz kori Firenzében játszódik).
1 éve kezdtem el zongorázni.Bár még nagyon sehol sem tartok,de nagyon élvezem.
1 hónapja kezdtem el a kardforgatás művészetével foglalkozni. :)
Háát így röviden ennyit rólam :)
Ez lesz életem legelső tolkien tábora és már nagyon várom!Remélem nagyon jól fogjuk érezni magunkat egymás társaságában! :)

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #363962 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
Heló mindenkinek, de jó, hogy be tudunk mutatkozni egymásnak... vagy csak én nem tévedtem még soha fórumra tábor előtt? Mindegy, meglepődtem, de kellemesen.

Rövid leszek ámde velős (reméljük), mert időm húdenincs, később viszont internetem nem lesz. A Nólindir ne tévesszen meg senkit, utoljára talán 2-3 éve ejtette ki bárki is a száján, mindenkinek Julcsi vagyok. Nólindir anno öt és fél éve - most számoltam ki, te jó Ég - gyönyörűen kitalálódott, azután körülbelül rögvest hamvába is holt, mert valami gyökeres beidegződés folytán képtelen voltam szabadulni a Júliától.

22 éves vagyok, és most így belegondolva rendkívül nehezen definiálom önmagam. Az tény, hogy táncolok. Sokat és sokfélét, tradicionális ír szteppet, kortárs táncot, flamencot, meg ami még jön. A táborban Laurelen és én vezetjük majd a Tánc Rendjét - örülök, hogy ennyi MTT-s közös projekt, műsor, szereplés és kaland után egy ilyen nagy fába vágtuk a fejszénket ketten Lauval... A tánc, és főleg a koreografálás nagyon sokat jelent nekem, kacérkodtam (dehülyeszóez) a profi életformával is, de végül nem tetszettünk egymásnak. Most meg főleg nem tudom, hogy mit szeretnék a tánccal hosszú távon. Egy biztos: ha megérem, száz évesen is táncolok majd. (feltehetőleg tolószékben?)

Amúgy a Corvinuson vagyok egyetemista, egy ilyen rendkívül jópofa dolgot tanulok, amit úgy hívnak, hogy Nemzetközi Tanulmányok, és nagyjából arról szól, hogyha mondjuk most hirtelen rájönnék, hogy mégis királylány vagyok valami elvarázsolt országban, nos, akkor hogyan is kéne azt irányítanom. Rengeteg diplomáciai tanulmány köll hozzá, meg egy rahedli biztonságpolitika - és egy év múlva már diplomás diplomata leszek. Heh. Ja, és holnap lesz egy vizsgám Francia Tanulmányokból, tanulás helyett persze ide írok. Ez illusztrálja a helyzet komolyságát.

A nemzetközi pályával viszont jár egy nagyon jó dolog: sokat lehet utazni fel-le a világban. Mondhatnám, ezért is választottam ezt a szakot, no meg persze, mert perverzül imádok nyelveket tanulni... :) Ízig-vérig budapesti vagyok, de tudom, hogy a lelkem egy nem is olyan kicsi darabkáját elhagytam tavaly Brüsszelben, ahol egy fél évig laktam. A másik darabka azt hiszem, Spanyolországban, Salamancában maradt, ahonnan pár hete érkeztem haza egy szintén félévesre nyúlt buli után. A spanyolok azt mondták rám, hogy vándorcigány vagyok - én azt hiszem, teljesen igazuk van.

Ezen kívül gondolom még lényeges elmondani, hogy nagyon szeretek olvasni, igen sokat, de igen finnyásan teszem - sajnos túl sok könyvet hagytam már félbe. Írni is szeretek, sőt, nehéz ezt megfelelően fogalmazni, de az írás azt hiszem, én magam vagyok. Kreatívként sok mindenbe belekapok, beletanulok, de már tudom, hogy az egyetlen létező művészet amelyhez még igazán felnőhetek ez: a szavaké. Jelentek meg már kisebb-nagyobb cikkek és szösszenetek néhol, és persze nekem is vannak olyan titkos álmaim, hogy én leszek a következő Rowling vagy Tolkien. Pipa nélkül. Reméljük, egyszer ezt is megérem majd :)

Hmmm kezdek hosszúra nyúlni. Foglaljuk hát össze. Nyitott vagyok, érdeklődő és minden hülyeségbe elsőre belerángatható - ezen kívül sokszor sajnos akaratos és intoleráns, de főleg türelmetlen. Ilyenkor szólni kell, hogy Júlia, kapj az agyadhoz, és akkor általában észreveszem magam :D Énekelni borzasztóan nem tudok, és ez borzasztóan bánt is. A tábortüzeknél paranoiás kisebbségi komplexusom fejlődik ki minden alkalommal. Imádom az állatokat, a családommal egy elég nagy kertes házban élünk, 5 cicával, 2 kutyával és 2 papagájjal. Volt cickány is, de szabadságra vágyott. Vannak muslicák is, de nem számoltam meg, hány. Rajzolni is szeretek, csak a felénél elfogy a türelmem, enni bármit, csak finom legyen, korán kelős vagyok, de a hidegvizes zuhanyt nem állom, és csoki mindig legyen a háznál. A humorral rettenetesen le lehet venni a lábamról, azt hiszem, az a típus vagyok, aki a saját anyját eladja egy jó viccért. De azért szeretem az anyukámat, komolyan.

Nos, most abbahagyom. A vizsgaidőszaktól letompult az agyam, ráadásul a maximális művészeti tevékenység, amit az utóbbi egy hónapban végeztem, az a körmöm kifestése volt. Na voilá.

Köszönöm a türelmet, és nagyon várom, hogy megismerhesselek Benneteket a táborban!

Julcsi

argh
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #363900 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Névjegyek - amit szeretnél, hogy tudjunk rólad
Akkor kezdeném is... : )

A nevem Szabadkai 'Ratzkha' Bálint, szólítsatoka Ratzkha-nak (ejtsd: Racka) és a Ratz-nak (ejtsd: Racc).

A nevem formailag a fantasy-típusú névadás végtelenül bonyolult írásmód karikatúrája kíván lenni, tartalmát pedig az egykori frizurámnak köszönheti, ami "házilag eléőállított" raszta séró volt. Ez alatt annyit kell érteni, hogy két éven keresztül nem mostam fejet samponnal és nem fésülködtem csak 10ujjal, viszont rendkívül sokat csavargattam a szép lassan saját egyéniséget kialakító, nemezszerű tincseket .

Én vagyok az, aki mindig ott szeret lenni a történések közepén, aki próbál soha egy percre sem egyhelyben ülni. A kavarodás kellős közepén, ahonnan a legjobban átlátni a dolgokat. Ha már látás: mindig próbálom a dolgokat a legtöbbféleképpen megnézni és egymáshoz mérni a nézőpontokat, elveszni a szemlélődő és a szemlődés tárgya oda-vissza ható viszonyában.
De mindeközben almát ropogtatva és esetleg kópésan megdobni a csutkával azt, amit nem tetszik a látványból. Ha pedig valaki ettől megsértődne, akkor odamegyek, elnézést kérek, elmagyarázom, hogy csak vicc volt az egész és igyekszem összebratyizni a delikvenssel.

Hiszem, hogy az emberek közötti őszinte kommunikáció át tud törni minden falat, nincsen neki túl nagy falat.

Pomázon lakom ami kb 15 km Pesttől északra, Szentendrén jártam gimibe.
21 évesen az Budapesten tanulok társadalomtudományokat az ELTÉn, ami roppant érdekesnek tartok. Ez főleg abból áll, hogy társadalmi problémákon agyalunk, ilyen témákban olvasunk okosaktól okosakat és próbálunk hasonlóan okosakat mondani és leírni. Itt is a különböző jelentésrétegek és a közös valóság eltérő szemléletei azok, amik megfognak.
Nagyjából 4 éve kóvájgok a Tolkien Társaság környékén és nyagyon jó barátokat sikerült itt szereznem, remélem ezzel majd az újjak is itt lesznek. Azért szeretem nagyon ezt a társaságot, mert itt a társaság, a közös alkotótevékenységek és a "Tolkieni értékek" hatására itt mindig sikerült valami utánozhatatlan élményt átélnem.

Szeretem aktívan - lehetőleg fizikálisan is aktívan - tölteni az időmet, még ha erre nincs is túl sok időm. Örömömrt lelem minden sportban,
Kedvenc könyvem: Eco Baudolino-ja és Bulgakov Mester és Margaritája, és különösen a Kundera regények, bár elég rég nem olvastam szépirodalmat és minden jó könybötletre nyitott vagyok.
Filmek közül főleg az emberléptékű, használható - nem túlegyszerűsített, de nem is valódágtól teljesen elrugaszkodott - mondanivalójú és annál is jobban a kísérleti jellegű, gondolatébresztő filmeket szeretem, bár nem szoktam rendszeresen művelni magam celluloid-támában.

Szeretek világot látni. Szeretnék világot látni. Utazni viszont csak úgy van értelme, ha van kivel megosztani az élményt. Épp ezért borzasztó szívesen beszélgetek bárhol bárkivel bármiről.


Ez a táborban kifejezetten így lesz, hiszen én leszek a csapatotok vezetője, tehát ha bármi gondotok, bajotok, de ha örömötök, életreszóló élményetek vagy kacagtató anekdotátok adódik, kérlek azt is adjátok tudtomra. Rám van bízva elsősorban, hogy mindannyian fergetegesen érezzétek magatokat a táborban és hogy egymást megismerve csudás kis csapattá válhassunk.

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Több
15 éve 8 hónapja #363837 Írta: Ratzkha
Ide kérnék mindenkitől egy igényei szerinti hosszúságú névjegyet, vagy genealógiai éneket. Nem az elérhetőségre vagyok természetesen kiváncsi.(Az majd a tábor utáni csapattalálkozókhoz, amikor majd nem tudunk meglenni egymás nélkül.)
Itt mindenki elmesélheti, honnan jön, merre tart.

Mit tartotok magatokkal kapcsolatban fontosnak, mi az amit a többiek tartanak rólatok. Mit szerettek csinálni, mit nem; mivel töltitek a szabadidőtöket és milyen csoda kerül ki a kezeitek közül, ha "dolgoztok".
Világnézetekkel és életfilozófiákkal se kíméljetek.
Ez a fórum összesen fog ezzel együtt 13 hozzászólásból állni, mert ezek alapján fogunk például a Törzsasztalnál helyet foglalva cseverészni, hogy az itt egyhelyen összegyűlő első benyomások ne merüljenek feledésbe... (legalább ezek ne! :lol: )

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.156 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére