- Köszönetek: 0
Tábortűz (Beszélgetések)
- Maglor
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
hova tűntetek csaptagok?????
hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Metaflora
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- Miau!
- Köszönetek: 19
Persze elfelejtkeztünk rólaMetaflora írta: Nos, az a(r)(c) 2008. 08.28. - 09. 16. látható, szóval ha talin sikerül megbeszélni egy időpontot, az még oké.

Szóval, ha érdekel valakit, írja be ide, hogy mikor ér rá a héten...
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!

update: megnéztem a másodikat is

(--->>> Idril, merre jársz?!)
- Caladril
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-

Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Ille Lórien
-
- Nem elérhető
-

A lelkes embereknek köszi a finom sütiket!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- fqqdk
-
- Nem elérhető
-
És még a keserű könnyeket is megédesítheti a bosszúSil írta:
De tudod, hogy nem minden könny keserű...Metaflora írta: Asszem nem vidám dolog, ha az órarendemről a tábor szlogenje jut eszembe... (mármint az, hogy "sírni fogtok")

code a rat the monster on doom in it
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!
Nem kéne valahogy megosztani a beszerzési feladatokat? (pl. ha hárman is sütnének szalonnát, egy hozzon szalonnát, egy hagymát, egy meg kenyeret, mert egyszerűbb, mint mindhárman mindegyikből egy kicsit...) Vagy ehhez már késő? (asszem nagyon

Ééén sztem próbálok hozni szalonnát, mert kell csöpögtetni kenyérre, de meg nem eszem, remélem, lesz rá jelentkező...
- Kincső
-
Témaindító
- Nem elérhető
-

Hozzatok sütögetnivalókat, sütiket meg bármi ehetőt és SOK VIZET/INNIVALÓT! A vízlelőhely ugyanis kicsit távol lesz információim szerint...
Naigen, köpeny, holdacska, póló ajánlott

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4
Persze, neked csillámporral együtt.Maglor írta: a teljes harci dísz kötelező, ugye?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Maglor
-
- Nem elérhető
-

a teljes harci dísz kötelező, ugye?

- Ingwea
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
-

I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Caladril
-
- Nem elérhető
-
Ille / Lórien írta: A tábori talin rám is számíthattok. Kajaügyben meg szintén a batyus/nyársas verziót támogatom.
Támogatom

Békesség a harag fölött
Erő a félelem fölött.
- Ille Lórien
-
- Nem elérhető
-
- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4
De tudod, hogy nem minden könny keserű...Metaflora írta: Asszem nem vidám dolog, ha az órarendemről a tábor szlogenje jut eszembe... (mármint az, hogy "sírni fogtok")

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!

Nos, az a(r)(c) 2008. 08.28. - 09. 16. látható, szóval ha talin sikerül megbeszélni egy időpontot, az még oké.
Tudtommal ott leszek tábori talin. Ha kell, még előbb is tudok menni, de bográcsom nincs, meg egyébként is csak a gulyáslevest szeretem a bográcskaják közül, megcsinálni meg pláne nem tudok semmit, úgyhogy maradhatunk a(z egyeseket fel)nyársalós verziónál.
És még az is lehet, hogy megemlékezni is megyek.
- Kincső
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
A Folyó Szelleme írta: Hiányoznak?
Mélyen tisztelt és kedves volt/leendő táborlakó! Amennyiben te is hasonlóan érzel, kérlek látogass el hozzánk, szerény és száműzött szellemekhez
Szeptember 6.-án
az MTT 2008 Kácsárd táboros találkozójára.
Mindannyian tudjuk, hogy a táborban nem volt oly finom és emlékezetes az étkezés, mint tavaly, sőt. Így feltett célom, hogy a találkozón mindenki ANNYIT EGYEN HOGY KIPUKKADJON A HASA vagy legalábbis közel álljon hozzá. Így a találkozó nem délután lesz, hanem ebédidőben, DÉLBEN.
Helyszín: Normafa, találkozási pont: Moszkva tér, 11 óra.
Tekintve, hogy a helyszínen lehetőség van bográcsolásra illetve nyárs általi szalonnahalálra, aki ilyen elvetemült gondolatokat forgat a fejében, az vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel (ha elfelejtettétek volna: Dorw, Gillz, Gandalf, Magam), további egyeztetés céljából, s a helyszínre korábbi érkezés céljából.
Aki üres kézzel jön, üres hassal távozik, s sokakkal egyetértve, unom a Chips-gumicukor kombinációt ebédre. Süti, kolbász, oldalas inkább kedvemre való!
/halat ne hozzatok. Azt utálom/
Remélem sokakkal fogok találkozni, s a magam étkét is kedvelni fogjátok, hát még én a tiétek!
Étvággyal és kedvvel:
Dreamer
Én sajna nem tudok előbb menni. Ha nagyon lelkesek vagytok bográcsozás-ügyileg, nosza... de én javaslom a jól bevált batyuzást-nyársonsütögetést, így nem kell korábban menni. És hozzatok sütiket is!!

És ha böktök ide egy hsz-t, h. jöttök, annak örülni fogok.

Valamint:
Az Erdőjárás Emlékének Őre írta: Elkészült a táboros kérdőív, ITT tessék kitölteni!
Aki még nem töltötte ki, tegye meg gyorsan!!

Az ARC-megnézés pedig jó ötlet, Meta, remélem sokan leszünk talin, és megbeszélünk valamit!

- Caladril
-
- Nem elérhető
-
Bocsánatot kérnék, de a nyaram másképp alakult és nem azért, de egy percnyi időm se nagyon volt.De most sajna megint suli és tudok írni, ennyi jó van benne

Békesség a harag fölött
Erő a félelem fölött.
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!
- Rodarth
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Szeretnék elnézést kérni a nem reagálásokért, meg nem megjelenésekért, de a tábor óta összesen msáfél napot voltam itthon, úgyhogy kissé nehézkes lett volna elmenni a talikra.

De a szeptemberi tábortalin ott leszek (remélhetőleg...)
- Ille Lórien
-
- Nem elérhető
-

- Kincső
-
Témaindító
- Nem elérhető
-

Este meg tűzijáték a Meta által beírt Rabyn-féle opció szerint: tali 7-kor Ferenciek terén, a Jégbüfénél.
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!
- Kincső
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Metaflora írta: Vááá, ahhoz képest, milyen tömegekkel indult idő és hely meghatározása nélkül... és a csapattalin ki lesz?
Ezt én is szeretném tudni

No lássuk: Ingwea nincs itthon 27-éig, Sil, Idril és Maglor jelezték hogy nem érnek rá, Rodarthnak, Namnak, Illének és Caladrilnek írtam sms-t Zalakarosról h. 20-án tali és részletek itt, de csak Caladril válaszolt h. Agárdon nyaral úh. nem tud jönni, a többiekből sztem Ille még esélyes úh. neki írtam most megint; és akkor Meta és Efkú, Ti átjöttök valamikor renditali után?...
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!
- fqqdk
-
- Nem elérhető
-

code a rat the monster on doom in it
- Metaflora
-
- Nem elérhető
-
- Miau!
- Kincső
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Viszont én holnap kora reggel elutazom, és vsz nem lesz netem 19-e estig, úgyhogy javaslatom a következő (de lehet mást mondani):
Aki ráér, azzal talizzunk augusztus 20-án délután 2 azaz 14 órakor a Határ úton az 52-es villamos megállójában (ahogy jössz ki a metróból, jobbra és fel a lépcsőn). Utána hozzánk jönnénk, mert van kert és nincs tömeg (Margitszigeten pl. lenne), van pingpongasztal, elvileg tesómnak 2-3 ütője is van de hozni is lehet (én nem nagyon tudok pingpongozni sajna), van cica (15 hónapos), tudok adni inni, enni is de azért hozzatok rágcsát, sütit, stb. /lehetőleg ne a chipsnél-ropinál álljunk meg hanem vmi táplálóbbnál

Lehet később is jönni (pl. ha a költőink délelőtt renditaliznak, glom nem érnek vissza 2-re), 52-es villamossal a Török Flóris u. megállóig (megy sokáig egyenesen és ahol elkanyarodik rögtön megáll, na ott, kb. 10-12 p Határ úttól), és a 19-es számot keresni (vagy felhívni engem).
Lehet hozni nem-prizmacsokat is

Este kimehetünk tűzijátékot nézni a rakpartra, meg maradhatunk is partyzni-tévébenmegnézni, ízlés szerint.
Bárkinek helyszín-ellenjavaslata van ugyanezen a 20-ai napon, az a következő 4 napban egyeztesse itt a többiekkel, és én alkalmazkodom! Azért ha 19-e előtt eldöntitek h. máshova menjünk, akkor dobjon vki egy sms-t pls (06/30 520 6447 még mindig)!
*Aki jön, az első körben jelezze itt a topicban, de azt mindenképp, ha pedig jófej és van pénze és örömet akar szerezni nekem akkor dobjon sms-t. Illetve ha jópáran összegyűltetek, és vki dob egy névsort h. kik, annak is örülök. De max 19-én meglátom

szerk. konzultáltam éccsanyámmal (alias Rózsa), és aszonta azt is írjam be, hogy lehet nálunk aludni, főleg ha vidékieknek gondot okozna másképp, de akár 8 embernek jut ágy és még több elfér polifoammal... azért ha sokan leszünk, akkor a hálózsák is elkél, mmint hozni részetekről, mert ágynemű talán nincs annyi.

- Idril Celebrindal./Fenrir
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."