- Köszönetek: 0
A közösségvezetők kérdései, óhajai
- mogy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
amúgy hol vannak a rosszak?
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
mogy: mindenképpen azt kellene legelőször megpróbálni, hogy meg lehet-e a jelenleg rendelkezésre állókat javítani. Úgyhogy én elfogadottnak tekintem az ajánlatodat, lehet megnézetni.
Ami a többit illeti: a kérést tudomásul vettem, de amíg nincs pénzünk/jelentkezőnk, addig nincs mit elkölteni. Ráadásul egy akár félkomoly cucc beszerzése nem lenne olcsó.
Én köztes megoldásként azt javasolnám, hogy környékezzük meg Márkot, hogy tud-e nekünk szerezni egyet a tábor idejére.
Tudom, hogy hangulat- és illúzió- és mindenromboló vagyok, és őszintén sajnálom, de egyelőre nem tudok mást mondani.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gandalf
- Nem elérhető
Lau: LOL, eszembe jutottak az MTT reflektorai, még Szorospatakra vették őket, de azonnal tönkre is mentek... emlékeim szerint a raktárban lévő kettő közül egyik se működik már.
Szerintem is igen hasznos lenne működő és hosszan tartós reflektorokat beszerezni, az éjszakai programokhoz kellenének mindenképpen, mert tavaly is autókkal világítottuk meg a terepet.
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
rendi foglalkozáshoz szükségem lenne egy reflektorra.
nézelődtem neten és úgy láttam, hogy halogén reflektorok olyan 4-5000 ft nagyságrendben mozognak.
teoretikusan mekkora keretet szántok a rendi programokra?
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- brokkoli
- Nem elérhető
Mi az utolsó határidő, amíg dönthetek?
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Gandalf
- Nem elérhető
Az senkit ne tartson vissza közületek, hogy nem tudja, melyik rendbe jelentkezzen, mert a csapvezek a tavalyihoz hasonlóan később is eldönthetik, mennek-e rendbe. Ezt tegnap sikerült tisztáznunk.
Rendvezeknél meg értelemszerűen nem kell rendeket rangsorolni...
Ugyanígy tök mindegy, kitöltitek-e a jellem-tesztet, mert már úgy is be vagytok sorolva népcsoportokhoz.
Gyakorlatilag a személyes adatokat meg ehhez hasonló alap dolgokat kell csak megadni és elküldeni! És buzdítsátok a rendvez-segédeiteket is a jelentkezésre!
- Kincső
- Nem elérhető
(És mivel ma aszontátok később nyilatkozhatok rendekről, jellap megy.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- dorwinion
- Nem elérhető
És a jelentkezési lapokat még mindig várom!!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Leguanember írta: A következő képzés időpontja:
2008. április 27. vasárnap 16-19 óráig
helyszín: kert, Bp., Bimbó út 124/3.
Várunk mindenkit, és azokat mindenképpen, akik a másodikon nem voltak jelen!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- dorwinion
- Nem elérhető
Gandalf írta: - Kedves Emlék-őrök! Vegyetek példát Márkról és ekfúról és írjatok hangulatos kedvcsinálót, bemutatkozót a rendeknek!
Szenvedjen ki magából mindenki két sort nagyon gyorsan, vagy egyszerűen írja azt, hogy "ugyanaz lesz, mint a korábbi években", de aktivizáljátok már magatokat, különben nem lesz, akinek át lehetne adni a tudást.
Mindenki: legalább Ti küldjétek már el a jelentkezési lapotokat!!!!
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: - Mindenki: Belinkeltem a másik topicba egy eseményvázat és egy programtáblázatot, azokat lehetőleg itt, ebben a topicban véleményezzétek, hogy a linkek ott ne tűnjenek el a hozzászólás-tengerekben (várjuk az építő, konstruktív javaslatokat)!
Köszönettel:
A Fenyvesek Szelleme
Rendben, akkor átteszem ide:
Mit jelent az, hogy szemetesdíszítés?!
Ez viszont szimpatikus:
Pl. a lovagi torna szólhat a naaagy vetélekdésről a csapatok között, ellenben utána kapnánk valami hírt a külvilágból, ami miatt a kiránduláson össze kell fognunk! (De azért tudjuk már előző nap, h. kirándulás lesz, h. ne fárasszák le magukat annyira h. ne jöjjenek )* (A külvilág jelezheti meglétét, akár támadással, akár máshogy? -> kénytelenek félretenni ellentéteiket, összefogni?)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kedves Emlék-őrök! Vegyetek példát Márkról és ekfúról és írjatok hangulatos kedvcsinálót, bemutatkozót a rendeknek!
- Mindenki: Belinkeltem a másik topicba egy eseményvázat és egy programtáblázatot, azokat lehetőleg itt, ebben a topicban véleményezzétek, hogy a linkek ott ne tűnjenek el a hozzászólás-tengerekben (várjuk az építő, konstruktív javaslatokat)!
Köszönettel:
A Fenyvesek Szelleme
- Rabyn
- Nem elérhető
Vacsorát is lehet főzni nem csak ebédet:D
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: Na a mestervizsgás napra viszont simán befér a főzés a csapatprogi helyett, mert ahhoz úgyis csak 3-4 ember kell (tavaly is annyian csináltuk/csapat)
De a csapatprogi délutánra van tervezve, főzni meg ebédet akartunk, nem?
Egyébként a mi csapatunk közösen csinálta a kaját tavaly is...
- Rabyn
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Abban van vmi, amit Kincső ír, h a mestervizsgák jóészt gyorsan meglesznek. Majd végre átbeszéljük a koncepciót, oszt mondunk okosabbat. Ja, meg nyilván azután lesznek pontosságok, h rendivezetői mindenátbeszélés megvolt, mert mégiscsak hozzájuk és velük igazítjuk a dolgokat.
need more brainz. yourz. now.
- Gandalf
- Nem elérhető
Igen, mintha vasárnap ez is szóba került volna...
- Kincső
- Nem elérhető
dorwinion írta:
Rabyn írta: Csapatépítéshez: én mindenképp támogatom idén a csapatpólót, kezdetnek az első három napban el lehet vele lenni,...
Azt ne felejtsétek el, hogy a pólókat mindenki hozza magával otthonról! A dekorációját meg lehet oldani a raktárból, de pólót nem tudunk biztosítani a csapatoknak.
Eddig is így volt.
Ring, a mestervizsgás napra rakni a főzést sztem azért nem jó annyira, mert a főzés is egy csapatprogram, és a fél csapat pánikszerűen készülni fog a vizsgájára, tehát nem lesz ott. Inkább 7. vagy 8. nap...
Viszont, a sport&kirándulás-napon nem lehet, h. hideg kaját kérünk vacsorára, hogy ne kelljen 19:00-ra visszaérni a kirándulásból? És este süthetnénk tábortűznél szalonnát, virslit, stbstb.-t... (ezt most a déli bográcsozástól és annak időpontjától függetlenül vetem fel)
Ja, és ha a kiránduláshoz kitalálnátok valami igazán fontos keretjátékeseményt, pl. a célnál a csapatoknak vmi versenyt vagy emlékszerző dolgot, akkor még jobban rá lehetne venni a népet, h. jöjjön ha már előző este szólunk a csapatunknak, h. ne készítsék ki magukat sportnapon, mert a kiránduláson feladatunk lesz, akkor sztem többen jönnének.
A mestervizsgákkal párhuzamos programot nem lehet úgy megoldani, h. mivel 1-2 renden kívül minden vizsga max. 10 perces, az illető vizsgázó csak addig elfoglalt, amíg ő vizsgázik, és előtte-utána csatlakozik a csapatához? Persze, ált. amíg sorra nem kerülnek, addig pánikszerűen próbálni akarnak majd... De ha megmondanánk előre, h. mindenképpen csak a délelőtt van próbálni, délután már csak a vizsgák vannak a rendvez által meghatározott sorrendben, és aki épp nem vizsgázik az csapatozik, akkor talán nem...
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- dorwinion
- Nem elérhető
Rabyn írta: Csapatépítéshez: én mindenképp támogatom idén a csapatpólót, kezdetnek az első három napban el lehet vele lenni,...
Azt ne felejtsétek el, hogy a pólókat mindenki hozza magával otthonról! A dekorációját meg lehet oldani a raktárból, de pólót nem tudunk biztosítani a csapatoknak.
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: A "rendi napokon" nem lesz külön szabad rendi óra, viszont terveink szerint a mestervizsgák utáni napokon a rendi foglalkozások órája már szabad átjárhatóságot biztosítana. Ennek részleteit a rendvezetőkkel megbeszéljük, és közösen dolgozzuk ki majd a rendszerét.
Arra értettem a "szabad órát" ami a csapatnapokon (7-8(-9?). nap) van 1-1 rendi óra reggel.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Celebrom írta: Kérdés: mennyire, ill mikor lesz lehetőség megint rendek közi átmenetre?Ha én táborozó lehetnék több mint valószínű, h erdőt is járnék és íjászkodnék, ill az ismeretterjesztó dolgok is érdekelnének stb...?
A rendi szabad óra nem megint kötetlen, "mki odamegy ahova akar" jellegű lesz?
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Ha egy időbe teszitek egy csapatoknak kitalált programmal az megint csak hátráltatja a csapatidentitás kialakulását, aminek elvileg a tábor végére ki kéne alakulnia. (így is baromi nehéz lesz megoldani, hogy az utolsó három napban még energiát verjünk a csapattagokba és még előadást akarjanak csinálni meg performanszt meg ilyenek).
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"