- Köszönetek: 0
A közösségvezetők kérdései, óhajai
- brokkoli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
és azt szeretném kérdezni, h lehet-e, h jöjjön velem nulladik napra? mert az egész család a Balatonon lesz, és kábé csak így tudjuk megoldani a szállítmányozását. Azonban ha valakit zavarna a kicsike a lerészegedésben, vagy rosszul van a 12 évesek látványától, akkor megpróbálom valahogy (nagymami bevonásával) megoldani a dolgot. Tábvez bácsik/nénik?
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- brokkoli
- Nem elérhető
dorwinion írta:
brokkoli írta: a híres-neves tartalékból nem lehet leemelni egy időre?
Nem, mert pl. még a kaján mindig megy a harc.
Azonkívül egy ekkora kiadás durván érintené, mivel a tartalékunk most kb. 60-70 ezer.
A jövő héten remélem tudok pontosabbat mondani, de egyelőre ez a helyzet. Kérem, hogy mindenki gondolkozzon rajta!
jó, de abból, ami elvileg az mtt-nek megy? a több százezres összegből hadd ne hiányozzon már harmincezer forint egy hónapig...
amúgy én is fel tudok ajánlani, akár 10000 ft-ot is kölcsönbe. (addig se költöm el...)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gandalf írta: Keretjátékhoz és csapathátterekhez kötelező olvasmányok tábvezeknek, rendvezeknek és csapvezeknek egyaránt:
- A Szilmarilokból: Akallabeth, A Gyűrűkről és a Harmadkorról (bár ennek a vége már nem kell)
- A Gyűrű kereséséből: A Másodkor c. rész fejezetei és függelékei
- A Gyűrűk Urából: A Függelék minden Másodkorhoz kapcsolható anyaga (események, népek, nyelvek, kronológia, írás, fajok stb.)
Akik nagyon stréberkedni akarnának és ráérnek, azoknak még ajánlott:
- A HoME Másodkorral kapcsolatos anyagai
- Középfölde Atlasza: Másodkori részek
Gyerekek, olvassatok Szilmarilokat, mmint a fent ajánlott részt, mert tööök jóóóó Én teljesen bezsongtam és hangulatba kerültem, bár most igyekszem nem emlékezni hogy melyik nép is vagyok, de persze nem bírtam nem abból a szemszögből nézni tüncülniakarooook
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Kincső
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
brokkoli írta: a híres-neves tartalékból nem lehet leemelni egy időre?
Nem, mert pl. még a kaján mindig megy a harc.
Azonkívül egy ekkora kiadás durván érintené, mivel a tartalékunk most kb. 60-70 ezer.
A jövő héten remélem tudok pontosabbat mondani, de egyelőre ez a helyzet. Kérem, hogy mindenki gondolkozzon rajta!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- brokkoli
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Vewy az alábbi kéréssel keresett meg minket:
Sajnos van egy rossz hírem. Volt egy munkám, aminek a fizetéséből szerettem volna finanszírozni a tábort, de ma tudtam meg, hogy nem kapom meg időben a pénzt (nem is tudták megmondani, hogy mikor kapom meg). Így két lehetőségem maradt: vagy megkérlek titeket, hogy fizethessek utólag, vagy le kell mondanom a részvételt. Az előbbi elég kínos kérés, tudom, de azért megkockáztatom... De teljesen jogos, ha azt mondjátok, hogy ilyet nem lehet, és elfogadom.
nagyon sajnálom ...
Vewy
Úgy döntöttünk, összedobjuk neki a tábort, aztán majd utólag törleszti nekünk. A költségvetésünk azonban nem bírja el az előleget, így most kéne neki összedobnunk.
Ki az, aki beszállna?
Ha sokan vagyunk, nem kell több fejenként 1000 Ft-nál.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
csak a tisztánlátás kedvéért még egyszer: odafelé jó lett volna a kocsi is de visszafelé mindenképp vonatozni szeretnék a többiekkel. és mivel csak úgy lehet (kedvezményes) jegyet venni ha retúrba történik, ezért vonatozok oda és vissza is. csak ha valaki nem értené és akarja érteni.. és Márknak a szándékért hála.dorwinion írta: Egyébként Orsie a vonatot választotta, így a két pasi mehet Márkkal. De ez még a jövő héten eldől.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- dorwinion
- Nem elérhető
Laurelen írta:
csak azért érdeklődöm mert esetleg direktbe oda tudom adni márknak vagy póknak... de neked is szívesen:)dorwinion írta:
Laurelen írta: jhajj, dorw! van egy leszállítandó CD-s magnóm (amit szeretettel odaajándékozok az mtt-nek, ha kell) azt kinek adjam mikor odakocsikáztatás céljából?
szerinted?
mikor akarsz velem összefutni és hol?
Szóval hol és mikor?
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
csak azért érdeklődöm mert esetleg direktbe oda tudom adni márknak vagy póknak... de neked is szívesen:)dorwinion írta:
Laurelen írta: jhajj, dorw! van egy leszállítandó CD-s magnóm (amit szeretettel odaajándékozok az mtt-nek, ha kell) azt kinek adjam mikor odakocsikáztatás céljából?
szerinted?
Ring: Oksa, vettem!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- dorwinion
- Nem elérhető
sebcsaba írta:
Álljunk meg egy pillanatra: Rabyn nem diák? Nincs véletlenül szükségünk a diákjára a csoporthoz? Valamint ha nincs is, nem volna a társaságnak összességében jobb, ha Rabyn diákjeggyel jönne velünk, és egy felnőtt menne helyette autóval?dorwinion írta: szerk.: időközben beszéltem Márkkal. Rabynt, Orsie-t, és még egy férfiút eltud vinni.
Fiúk:ki legyen az autós mókus, és ki a bulibébi?
Pontosan így van. De a vonaton utazók létszáma csak egy felnőttet fog elbírni, hacsak nem jöttök több, mint 20-an. Így lényegében mindegy, hogy Rabyn hol utazik, mert akkor is csak egy kísérő fog kedvezményt kapni, ha ő is vonatozik.
Egyébként Orsie a vonatot választotta, így a két pasi mehet Márkkal. De ez még a jövő héten eldől.
- sebcsaba
- Nem elérhető
Álljunk meg egy pillanatra: Rabyn nem diák? Nincs véletlenül szükségünk a diákjára a csoporthoz? Valamint ha nincs is, nem volna a társaságnak összességében jobb, ha Rabyn diákjeggyel jönne velünk, és egy felnőtt menne helyette autóval?dorwinion írta: szerk.: időközben beszéltem Márkkal. Rabynt, Orsie-t, és még egy férfiút eltud vinni.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- dorwinion
- Nem elérhető
szerinted?
Ring: Oksa, vettem!
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ettől függetlenül érdekel-é Titeket egy ilyen előadás mint program, ill. kihez küldjem az ötletével ha csapatfüggetlen a dolog. (Igen, át akarom passzolni a felelősséget és nem én mondani egy csapattagomnak az első lelkes ötletére h. nem... )
- Gandalf
- Nem elérhető
Tábveztársaim?
- Kincső
- Nem elérhető
Namarie írta: Szia!
Eszembe jutott valami: ha idén is lesz olyan lehetőség, h. ha a csapattagok csinálnak valamit, ami másoknak is jó, és díjazzák, akkor bevállanék valamit: tartanék egy előadást az emlékezet szerepéről és az ehhez tartozó motívumokról elsősorban Weöres Sándornál (kellően megmagyarázva, keretjátékba beillesztve, hidd el, lehet), de ha ő nem jó, holott rengeteg Weöres - rajongónk van, akkor Tolkiennél. Lehet, hogy az utőbbi jobb lenne. Kérlke, mihamarabb jelezz, mert nagyon kevés időm van készülni, és munkás dolog!
köszi!
Nam
Nem írtam meg neki h. emlékfoszlányért lehet majd csinálni dolgokat, csak h. nemtom ilyesmivel lehet-e majd szerezni valamit, de aszonta h. ő anélkül is szívesen tartana ilyet h. járna érte valami, ha van rá igény.
Vélemény?
- Rabyn
- Nem elérhető
Mondjatok napot amikor megyünk a raktárba (csak ne héftő legyen az)
Nekem zöld anyagok kellenek, leginkább az a sötétebb zöld féle (bár igazánból mindegy csak ne hányászöld, neonzöld és kórházzöld legyen)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
- A Szilmarilokból: Akallabeth, A Gyűrűkről és a Harmadkorról (bár ennek a vége már nem kell)
- A Gyűrű kereséséből: A Másodkor c. rész fejezetei és függelékei
- A Gyűrűk Urából: A Függelék minden Másodkorhoz kapcsolható anyaga (események, népek, nyelvek, kronológia, írás, fajok stb.)
Akik nagyon stréberkedni akarnának és ráérnek, azoknak még ajánlott:
- A HoME Másodkorral kapcsolatos anyagai
- Középfölde Atlasza: Másodkori részek
- dorwinion
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
dorwinion írta:
dorwinion írta: A 0-ik napi csoportos leutazásához eddig jelentkezett:
- Fox
- Orsie
- Szürke
- Lau
- Cueddo
- Gandalf
- gillz
- Angwen
- Kincső
- Celebrom
- Hanna
- Brandir ?
Ez 11 fő, tehát csak egy fenőtt jegyes kaphat kedvezményt.
A többiek nem szándékoznak csatlakozni?
(Márkkal a "felnőtteknek" lehet beszélni 7-én és 8-án, hogy letudja-e vinni ket. )
A csoportos jegyet legkésőbb 9-én kell megvennem, szóval csipkedjétek magatokat!
szerk.: időközben beszéltem Márkkal. Rabynt, Orsie-t, és még egy férfiút eltud vinni.
Hm, én is jelentkeztem, csak nem látom magam... és diák is vagyok.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Orsie
- Nem elérhető
csatlakozom, mert visszafelé (hazafelé majd a végén) mindenképp a bandával szeretnék össznépi vonatozni, ez nekem ilyen lélektani cucc, és ha nem lehet csak visszaútra jegyet szerezni pláne 50% kedvezménnyel, akkor számomra ez a megoldás marad. köszönet.fqqdk írta:
Beszéltem Márkkal, és mondtam neki, hogy mi Orsieval vonatozunk, így ő elviheti például Brandirt és Gandalftot. Ha jól sejtem logisztikailag, és alkoholisztikusan is ez az optimális megoldás.dorwinion írta:
dorwinion írta: időközben beszéltem Márkkal. Rabynt, Orsie-t, és még egy férfiút eltud vinni.
Fiúk:ki legyen az autós mókus, és ki a bulibébi? [/b]
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- fqqdk
- Nem elérhető
Beszéltem Márkkal, és mondtam neki, hogy mi Orsieval vonatozunk, így ő elviheti például Brandirt és Gandalftot. Ha jól sejtem logisztikailag, és alkoholisztikusan is ez az optimális megoldás.dorwinion írta:
dorwinion írta: időközben beszéltem Márkkal. Rabynt, Orsie-t, és még egy férfiút eltud vinni.
Fiúk:ki legyen az autós mókus, és ki a bulibébi? [/b]
code a rat the monster on doom in it
- dorwinion
- Nem elérhető
[size=9:2mjjrr1c](banyek... de aktív vagyok ma... [/size] )
- Laurelen
- Témaindító
- Nem elérhető
dorwinion írta: (Brandir: akkor te tudsz jönni 0-ik napra?)[/b]
ugyeugye?!
- dorwinion
- Nem elérhető
Elméletileg mindenki látja a guglidoksira feltöltött leltárt, abból lehet válogatni anyagokat, stbket. De én jobban szeretném, ha a héten és a jövő héten találnátok 2 napot amikor eljöttök a raktárba és kiválasztjátok azt, ami nektek kell onnan, mivel felesleges holmit nem sokat fogok levinni. (Persze, lesz olyan, de ez kikerülhetetlen.)
Szóval lehet szervezkedni!
Ha valaki még csatlakozni kívánna a csoportosjeggyel leutazókhoz, akkor még vasárnapig megteheti, de utána lehúzom a rolót!
(Brandir: akkor te tudsz jönni 0-ik napra?)