BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 3 hete #374468 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát... egy könyvelő-könyvvizsgáló-adótanácsadó kft mint szolgáltató nemtom mennyire játszik Neked... (Rózsa/anyu cége) ha mégis, akkor megkérdezem szívesen ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hete #374452 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Attól függ, hogy kis vagy nagy=)

Azért egy kis élelmiszerboltnak a vizsgálata ilyen szemszögből vicces lenne. :D

De természertesen a kereskedelem területén is ugyanúgy meg lehet határozni a fejlesztési irányokat(talán mondjuk a termék innováció kivételével)

=)

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hete #374448 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Hüm, a 2012 dec 25. mint a világvége aktuális időpontja a maja naptárakból ered, nem Dänikentől.

Dehogyisnem, Däniken írta a maja naptárakba is.

Éowyn: kereskedelem is játszik?

Több
16 éve 3 hete #374447 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
Egy termékfejlesztéses stratégia elemzős dolgozatot kell készítsék! És szükségem lenne egy cégre(termelő v szolgáltató-tök mindegy). Szóval ha valakinek van ismerőse, aki tudna nekem segíteni (értsd: marketinges, vagy egyéb olyan munkakörben dolgozik, hogy tisztában van a cége piaci helyzetével, termékszerkezetével, és hajlandó lenne ezeket az információkat velem is megosztani egy konzultáció keretében), akkor légyszíves szóljon nekem. Cserébe a cég megkapja a dolgozatomat, mindenféle fejlesztési tanáccsal és tervezettel egyetemben.

Előre is köszönöm a segítséget!

Keshu/Éowyn

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
16 éve 3 hete #374438 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Én emlékeim szerint valamelyik egyetemi órámra olvastam könyvet amiben effélét írtak - mintegy mellékesen - és aligha használják Dänikent forrásnak.
Majd megpróbálok utánanézni.

Ok. :) Én eddig csak Däniken kapcsán hallottam a dologról, de igazság szerint ez régen volt és nem mélyedtem bele annyira.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 3 hete #374436 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta:

Alyr Arkhon írta: Hüm, a 2012 dec 25. mint a világvége aktuális időpontja a maja naptárakból ered, nem Dänikentől.

Tudom, de Däniken számolta ki asszem; mondjuk ettől még lehet hogy jól számolta át, csak ezt merőben történetietlen módon nyomatja, ha jól tudom. (Keress rá google-n h "2012"+"Däniken".) Aztán lehet h tévedek.

Én emlékeim szerint valamelyik egyetemi órámra olvastam könyvet amiben effélét írtak - mintegy mellékesen - és aligha használják Dänikent forrásnak.
Majd megpróbálok utánanézni.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 3 hete #374433 Írta: Ben

Tudom, de Däniken számolta ki asszem; mondjuk ettől még lehet hogy jól számolta át, csak ezt merőben történetietlen módon nyomatja, ha jól tudom. (Keress rá google-n h "2012"+"Däniken".) Aztán lehet h tévedek.

Több
16 éve 3 hete #374430 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Majd megtanulunk víz alatt lélegezni:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 3 hete #374429 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Hát, szerintem meg eléggé hatásvadász sz.r, már bocsánat. :P Mellesleg ez az egész "2012-ben világvége"-dolog Erich von Dänikentől ered, nálam itt hitelét is vesztette a dolog... Tényleg, ufók hogyhogy nincsenek benne?

Persze nyilván jó üzlet az ilyenből egy n+1-edik katasztrófafilmet csinálni, kíváncsi leszek, mekkora felhajtás lesz majd ekörül. Eddig is sokan bekajálták, hát még ezután...

Hüm, a 2012 dec 25. mint a világvége aktuális időpontja a maja naptárakból ered, nem Dänikentől.

Bár ha világvége filmből én inkább A nap amikor a Föld elhallgatott-at javasolnám, már csak a címe miatt is.
Bár ez meg n+1 edik ufós, ráadásul remake.

www.apple.com/trailers/fox/theda ... toodstill/

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 3 hete #374428 Írta: Ben

Snuffles írta:

Gandalf írta: Ez a trailer DURVA:

www.moviefone.com/movie/2012/30165/main

Ettől még a film lehet ***, de ez a pár perces videó elég ütős. 8)

Hm, könyvtárból netezőknek:

(Nekem ugyanis kodeket kért, azt nem tudok telepíteni, mert le van tiltva, és hang sem volt alatta, szal jutúb a nyerő :P )
De a filmet megnézném, akármilyen is :)

Hát, szerintem meg eléggé hatásvadász sz.r, már bocsánat. :P Mellesleg ez az egész "2012-ben világvége"-dolog Erich von Dänikentől ered, nálam itt hitelét is vesztette a dolog... Tényleg, ufók hogyhogy nincsenek benne?

Persze nyilván jó üzlet az ilyenből egy n+1-edik katasztrófafilmet csinálni, kíváncsi leszek, mekkora felhajtás lesz majd ekörül. Eddig is sokan bekajálták, hát még ezután...

Több
16 éve 3 hete #374426 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Youtubosok nézzétek meg a többi videót is a témával kapcsolatban, és a tudományos ismeretterjesztő filmet... Nos, az a véleméynem, hogy nincs véleményem. Ilyenről nem kéne filmet csinálni.

Több
16 éve 3 hete #374422 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

Attila írta: Nekem most csak az jut az eszembe, (bútorvásárlásaim közepette), hogy ebbe milyen vicces lehet szekrényt venni. :mrgreen:

Háát nem vagyok benne biztos, hogy akinek rögzítenie kell, az is így gondolja :D

Bár, ahogy elnéztem a képeket, megoldották. :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 3 hete #374420 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Ez a trailer DURVA:

www.moviefone.com/movie/2012/30165/main

Ettől még a film lehet ***, de ez a pár perces videó elég ütős. 8)

Hm, könyvtárból netezőknek:

(Nekem ugyanis kodeket kért, azt nem tudok telepíteni, mert le van tiltva, és hang sem volt alatta, szal jutúb a nyerő :P )
De a filmet megnézném, akármilyen is :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 3 hete #374417 Írta: Gandalf

Több
16 éve 3 hete #374416 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Attila írta: Nekem most csak az jut az eszembe, (bútorvásárlásaim közepette), hogy ebbe milyen vicces lehet szekrényt venni. :mrgreen:

Háát nem vagyok benne biztos, hogy akinek rögzítenie kell, az is így gondolja :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 3 hete #374415 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem most csak az jut az eszembe, (bútorvásárlásaim közepette), hogy ebbe milyen vicces lehet szekrényt venni. :mrgreen:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 3 hete #374394 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Az hagyján, de ezt leparkettázni... :mrgreen:

Hehe, nekem menne, amilyen rutinom lesz lassan lakásfelújítás terén... :P :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 3 hete #374384 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta:

Tünde írta:

dorwinion írta:

Tünde írta: miért nem arról beszéltek, hogy mennyire egyedi, és lakályos és kényelmes és szép? :lol:
miért a parketta, csempe, stb? :P nem vagytok kicsit lakásfejújításban?

Azért nem arról beszélünk, mert az egyértelmű. :D
A többi meg az érett szemű, bölcsen kekec emberek sasszemű észrevétele, amit most ingyé' megosztottunk a zsengébb korosztállyal. :D

akkor ezentúl csókolommal köszönök neked te érett asszonyság, ugyanis nekm ezek eszembe sem jutottak róla :lol: :lol: :lol:

csókolom :P

Najazér'! :lol:

tegezhetlek még, vagy ezentúl magáznom is kell? :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 3 hete #374374 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta:

dorwinion írta:

Tünde írta: miért nem arról beszéltek, hogy mennyire egyedi, és lakályos és kényelmes és szép? :lol:

A többi meg az érett szemű, bölcsen kekec emberek sasszemű észrevétele, amit most ingyé' megosztottunk a zsengébb korosztállyal. :D

akkor ezentúl csókolommal köszönök neked te érett asszonyság, ugyanis nekm ezek eszembe sem jutottak róla :lol: :lol: :lol:

Najazér'! :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 3 hete #374365 Írta: Tünde

dorwinion írta:

Több
16 éve 3 hete #374363 Írta: dorwinion

Több
16 éve 3 hete #374359 Írta: Tünde
miért nem arról beszéltek, hogy mennyire egyedi, és lakályos és kényelmes és szép? :lol:

Több
16 éve 3 hete #374355 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Tünde írta: hobbitházikó modern korban :)

Tök jó! Szerintem olyan, mint egy óriási csigaház belülről. :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 3 hete #374354 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

dorwinion írta:

Ezt de gáz lehet porszívózni... :D

Az hagyján, de ezt leparkettázni... :mrgreen:

A csempézésről már ne is beszéljünk :D :D :D

Több
16 éve 3 hete #374352 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta:

Az hagyján, de ezt leparkettázni... :mrgreen:

Több
16 éve 3 hete #374345 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
valaki megtudná nekem mondani hogy az ELTE-re hogyan zajlik a felvételi(BTK-ra)? Az oldalon olvasgattam,de egy szót sem értek belőle! :roll:

köszönöm szépen!!

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
16 éve 4 hete #374313 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta:

És ez jut eszébe először... :eek4:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
16 éve 4 hete #374311 Írta: Tünde

dorwinion írta:

háziasszonyok gyöngye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Több
16 éve 4 hete #374299 Írta: dorwinion

Több
16 éve 4 hete #374295 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D Hát remélem az én tulajdonságaim jó része nem jelenik meg az utódaimban:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.367 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére