BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 6 napja #375395 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Középfölde Népei!

A Magyar Tolkien Társaság ezennel meghosszabbítja a Farsang pályázatot december 20-áig.

A pályázat feltételei a már ismertek (Mathom-Gandalf és Csavardíj díjazás és átadás bonyolítása, táncos-bálos rendezvény, Mtt-hozzájárulás, stb) mellett kiegészülnek azzal, hogy

Helyszínfoglalással egybekötve fogadjuk csak el.

Mindez az idő rövidsége miatt.

Fontos:

HA NEM PÁLYÁZTOK, NEM LESZ FARSANG!!!

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 napja #375390 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta:

Endruu írta: mondomén! :P nem bántani akarlak, a javadat akarom :wink: :D

Ne add oda neki, Nessa! Ne add oda neki!!!

:D :D :D

Ááá, ma két zh-t írok, holnap hármat, tanulnom kéne és ILYEN poénokkal öldösöd az agysejtjeimet! :quasi: :o rdít: :biggrin2: ;P

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 napja #375386 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Endruu írta:

Nessa írta:

Endruu írta:

Nessa írta: Én már lassan kezdek beleőrülni ebbe a játékba... :eek4: biztos nagyon béna vagyok, mert még mindig csak 114 pontig jutottam. és ez annyira tud idegesíteni, hogy nem bírom abbahagyni :dead:

íme a kezdődő szenvedélybetegség :P

na kössz :P ezt most megkaptam....
[size=9:788bv300]bár mondjuk van benne valami :lol: már kezdtem mindent forogva látni 8O :D [/size]

mondomén! :P nem bántani akarlak, a javadat akarom :wink: :D

Ne add oda neki, Nessa! Ne add oda neki!!!

:D :D :D

Több
16 éve 1 hete #375368 Írta: Endruu
Endruu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nessa írta:

Endruu írta:

Nessa írta: Én már lassan kezdek beleőrülni ebbe a játékba... :eek4: biztos nagyon béna vagyok, mert még mindig csak 114 pontig jutottam. és ez annyira tud idegesíteni, hogy nem bírom abbahagyni :dead:

[size=9:205fp99p]bár mondjuk van benne valami :lol: már kezdtem mindent forogva látni 8O :D [/size]

mondomén! :P nem bántani akarlak, a javadat akarom :wink: :D

"I am the Dark Lord's heir."

"Vi sitter här i venten och spelar lite DotA"

Több
16 éve 1 hete #375365 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Endruu írta:

[size=9:266huu75]bár mondjuk van benne valami :lol: már kezdtem mindent forogva látni 8O :D [/size]

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 1 hete #375364 Írta: Endruu
Endruu válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"I am the Dark Lord's heir."

"Vi sitter här i venten och spelar lite DotA"

Több
16 éve 1 hete #375363 Írta: Nessa
Én már lassan kezdek beleőrülni ebbe a játékba... :eek4: biztos nagyon béna vagyok, mert még mindig csak 114 pontig jutottam. és ez annyira tud idegesíteni, hogy nem bírom abbahagyni :dead:

Több
16 éve 1 hete #375357 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fimbrethil írta: van aki leszedte az összes golyót?

6. pálya 6110 pont és még semmi, csak adja az új pályát :(

update: 9266nál meghaltam (9. pálya)

Tünde írta: ajándékra jelentkezőket várok

Ha szeretnél menni a Memento parkba (régi szobrok, stb, keress rá neten) és megírod PRIVIBEN a neved és a címed, kaphatsz 2 belépőt fejenként előbb-utóbb :lol:
töriszakosok, töri iránt érdeklődőknek főleg hasznos :P

pussz

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 1 hete #375320 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

kedvcsináló

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 1 hete #375287 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akit érdekel a LEP-es kórus, húzzon gyorsan az MTT kórus topicba nyilatkozatot tenni, pls! ;) Köszi! :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 1 hete #375267 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nessa írta:

Attila írta:

Nessa írta:

Ryana írta: dehiszen a nyuszin LÁTSZIK h magasan az égben akar ugrálni, nem tehetem meg vele hogy nem segítek neki. *.*

Hát ez aranyos :) amúgy tényleg :)
www.flashgame.hu/game_ugyessegi_tomaten.swf.html
(ha már játék. nekem ez a halálom)

Egyik ro..akarom mondani jobb mint a másik. :mrgreen:

szerencséd... :twisted: :P

(bocsiii gonosz vagyok :twisted: :oops: )

:D :D:D
Egyébként mindkettő játék aranyos :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 1 hete #375220 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdvözletem!

Előzetes jelentkezés a 2009-es Táborba!

Fontos!

Ha
- biztosan tudod, hogy jössz jövőre táborba;
- szeretnél segíteni a szervezőknek;
- szeretnéd, hogy Szanticska még a mostaninál is jobban felszerelt legyen jövő nyáron;
- szeretnél olcsóbban jönni a táborba;
akkor itt a vissza nem térő lehetőség!

icke

Részletek az MTT fórumában, a Mornie Utúlie MTT nyári tábor 2009 topikban!

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
16 éve 1 hete #375211 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszi mindenkinek a szurkot nagy sikerünk volt!

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
16 éve 1 hete #375175 Írta: Nessa

Attila írta:

Nessa írta:

Ryana írta: dehiszen a nyuszin LÁTSZIK h magasan az égben akar ugrálni, nem tehetem meg vele hogy nem segítek neki. *.*

szerencséd... :twisted: :P

(bocsiii gonosz vagyok :twisted: :oops: )

Több
16 éve 1 hete #375170 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Balázs írta: Ave!

Eddig nem sokszor kértem szúrkot de most kérnék mert holnap és holnapután színdarban szerepelek. És nagyon izgulok :D

:hello: :bounce: sok-sok és még több szurk!!! :bounce: :hello:
biztos menni fog, Sok sikert!!!

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 1 hete #375169 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ave!

Eddig nem sokszor kértem szúrkot de most kérnék mert holnap és holnapután színdarban szerepelek. És nagyon izgulok :D

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
16 éve 1 hete #375160 Írta: Attila

Nessa írta:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 1 hete #375159 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nessa írta:

:lol: ez se semmi :lol:

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
16 éve 1 hete #375118 Írta: Nessa

Több
16 éve 1 hete #375113 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr most írta: Lassiszámlálásra kérek segítséget, ha tud még jönni valaki!

Az időpontja:
2008. november 28. péntek, 16:30-tól. Helyszín az ADS - azaz a topik címében is szereplő MTT-helyiség.
(Ajtósi Dürer sor 19-21. A épület I. emelet százakármennyi, de ki van táblázva.)
Szeretettel várunk minden segítőkész embert!

Több
16 éve 1 hete #375082 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az Európa Könyvkiadó és a Park Könyvkiadó összes kötetét 35% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg nov. 28. éjfélig az alexanda.hu-n!!!

Több
16 éve 1 hete #375062 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: (ez ilyen boldog karácsonyt - a vizsgáidnak annyi játék...)

Ne is mondd, egy éve épp egy lövegtornyos játék miatt buktam meg a kedvenc tárgyaimból :P

"Well, I'm back."

Több
16 éve 1 hete #375061 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Nekem anno a nyuszis csengős játék volt teljesen addiktív amitől már sikítottam, meg a zenéjétől is meg minden, de nem bírtam abbahagyni. Bár még nincs karácsony de ez az: KATT

dehiszen a nyuszin LÁTSZIK h magasan az égben akar ugrálni, nem tehetem meg vele hogy nem segítek neki. *.* (ez ilyen boldog karácsonyt - a vizsgáidnak annyi játék...)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
16 éve 1 hete #375046 Írta: Tünde
ajándékra jelentkezőket várok

Ha szeretnél menni a Memento parkba (régi szobrok, stb, keress rá neten) és megírod PRIVIBEN a neved és a címed, kaphatsz 2 belépőt fejenként előbb-utóbb :lol:
töriszakosok, töri iránt érdeklődőknek főleg hasznos :P

pussz

Több
16 éve 1 hete #375042 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Orsie írta:

Nóli i linantea írta: Nekem anno a nyuszis csengős játék volt teljesen addiktív amitől már sikítottam, meg a zenéjétől is meg minden, de nem bírtam abbahagyni. Bár még nincs karácsony de ez az: KATT

jaj ez de édes és de jó a zenéje!

csatlakozom, ez tényleg nagyon aranyos(alig tudtam abbahagyni :wink: )
a zenéjét szerintem John Williams szerezte... :P

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Több
16 éve 2 hete #375040 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

jaj ez de édes és de jó a zenéje!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 2 hete #375038 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem anno a nyuszis csengős játék volt teljesen addiktív amitől már sikítottam, meg a zenéjétől is meg minden, de nem bírtam abbahagyni. Bár még nincs karácsony de ez az: KATT

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 2 hete #375037 Írta: Nessa

Snuffles írta:

Fimbrethil írta: van aki leszedte az összes golyót?

Nekem átlagban tízet sikerül leszednem, mert utána ordítva rohanom körbe a könyvtárat és tépem azt a kevés hajamat is :P

hát a hajtépéssel egyetértek :D De ezzel az a baj, hogy számomra tipikusan az a játék, ami ha nem sikerül akkor idegesít, és kényszerít, hogy megpróbáljam újra és újra... :) :twisted: :evil:

Több
16 éve 2 hete #375034 Írta: Tünde

Sötét Úr írta: Beindultak a Madárvédő Golyókapkodók? :D :D :D

ó én ezektől függő vagyok :) vagy 10 éve
egyszer kipróbáltam játéktermi gépen, azóta függök :lol: :lol: :lol:

Több
16 éve 2 hete #375032 Írta: Attila
R.I.P. Gyurkovics Tibor :cry:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.254 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére