Jókívánságok

Több
19 éve 10 hónapja #298027 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Felvettek a második helyre ELTE néprajz.
Sajna az első hely (ELTE szabad bölcsészet) nem jött össze, egy pontttal magasabb volt a ponthatár mint amennyi pontom nekem volt. Mint most megtudtam a 160as volt az irányszám, de 148 embert vettek fel, túl sokan voltunk 137 pontosak.
De így is örülök, kb öt perc alatt túltettem magam azon, h első hely nem jött össze. de még akár át is jelentkezhetek valamikor, de még az is lehet h megszeretem a néprajzot. ez a jövő zenéje.
Szeretném megköszönni azoknak akik hittek bennem, úgy érzem csalódást senkinek sem okoztam. :?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #297999 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utólag is BN az összes Annának, különösen Suhinak, Snufflesnek és Rabynnak, mert róluk pl tudom, hogy Annák. :)

code a rat the monster on doom in it

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #297997 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ugabunga, Gilloth! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 10 hónapja #297991 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratula mindenkinek akinek sikerült a felvételi :lol:
akinek nem, az se keseredjen el :P , sok mindenre jó lesz ez az egy év - regenerálódni, dolgozni (pénzed lesz, vigadhatsz [aki nagyon munkát akar nálunk lesz felvétel szeptembertől, szóljatok]), mást csinálni, tanulgatni, hogy jobban sikerüljön, élményeket gyűjteni...

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
19 éve 10 hónapja #297987 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen a tegnapi jókívánságokat! :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 10 hónapja #297983 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szurk minden felvételizettnek, h sikerüljön bejutni vhová ha lehet akor oda ahova legjobban szeretnének, és ha nem, akkor sok erőt, h tudjanak továbbmenni és nem feladni! :bounce:

és most önző mód ::oops:: én is kérek szépen egy kis ungabungát, h találjak állást... már van egy lehetőség.... kb 71 km Bptől ( én BKK megyei vagyok, ez Nógrádban van), de azért jobb, mint itthon maradni.. meg egyáltalán kell vmi meló.. :roll:

Több
19 éve 10 hónapja #297982 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hatamas gratula Nellasnak, a sikeres felvtelijéhez!!!!!! :cheers:
Továbbá gratula minden leendő főiskolásnak/egyetemistának! :wink:

Akit meg véletlenül nem vettek fel, ne keseredjen el, jövőre újra lehet próbálkozni, addig meg töltsék hasznosan az időt! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 10 hónapja #297968 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot minden Annának!!

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
19 éve 10 hónapja #297955 Írta: Elendin Nimnáró
Elendin Nimnáró válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratulálok minden felvételizőnek,akiket felvettek!Akiket nem,azoknak fel a fejjel!

Elendin Nimnáró/Ithilsil
Mors quid sit, rogitas, si scirem,mortuus essem!

Több
19 éve 10 hónapja #297951 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gondoljatok most ránk, szegény, szerencsétlen felvételizőkre is! :roll: :)

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 10 hónapja #297949 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Kincső (Thilanna) írta:

Artemisz (Erenya) írta: Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

Csatlakozom :)

ha szabad: én is ;) BN Annák, Anikók, kik kedvesek vagytok nekünk!!

Több
19 éve 10 hónapja #297946 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot az érintetteknek :)

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 10 hónapja #297937 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BN Suhi, Rabyn, snuffles, Morgana, Kriszana, Panda, Inczy, Panni és minden Anna és Anikó! :dance: :cheers: :hello:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 10 hónapja #297935 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BN! és BSZ! Mindenkinek, akinek van! :cheers: :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 10 hónapja #297928 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ethuil írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Artemisz (Erenya) írta: Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

Szintén csatalakozom! :cheers:

Csatlakozom a csatlakozókhoz :wink: , és BN Kriszana! :)

Több
19 éve 10 hónapja #297923 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kriszana rögtön kettőt is ünnepelhet majdnem egyszerre :) úgyhogy boldog névnapot :)

"Well, I'm back."

Több
19 éve 10 hónapja #297922 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Kincső (Thilanna) írta:

Szintén csatalakozom! :cheers:

Több
19 éve 10 hónapja #297920 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #297916 Írta: Snufi
Boldog névnapot druszáimnak: Suhi, Rabyn, Inczy, Morgana, és akiket esetleg nem ismerek, azoknak is :) )
Magam részéről pedig köszönöm ^^

"Well, I'm back."

Több
19 éve 10 hónapja #297915 Írta: Olosta
BN Annák és Anikók! :cheers:

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #297914 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 10 hónapja #297912 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Panni (Léralondë) Panniii, Newra, Morgana, Rabyn és a többieknek :hello: :hello: :hello:

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #297911 Írta: Tünde
Minden Annának, Anikónak BN Morgana, Rabyn, Inczy, _Newra, Panniii :cheers: :biggrin2: és mindenki aki erre a névre hallgat :D

Több
19 éve 10 hónapja #297859 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm :)
És itt ragadnám meg az alkalmat h. az sms-ben jókívánóknak is köszönetet mondjak, mert olyan sokan írtatok h. nem győztem visszaírni :oops: :)
És a személyes/telefonos kívánságokat is mégegyszer köszönöm :)
[size=9:3c2fktp1](Szerintem ennyien még nem kívántak BN-t akkor sem amikor a táborra esett :oops: :meghatott: :) )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #297831 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Csatlakozom az előttem szólókhoz és örülök, hogy megismerhettem ezt a jó fej csajszit (Kincső) BOLDOG NÉVNAPOT! :hello: :cheers: :hello: :merrypippin: :hello:

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"

Több
19 éve 10 hónapja #297713 Írta: Snufi
dárga kisfijam, Estel, boldog névnapot :)
meg akit még ismerek esetleg, Kincsőnek és Pippinnek ;]

"Well, I'm back."

Több
19 éve 10 hónapja #297708 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare KincsőHugi és Pippin!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 10 hónapja #297707 Írta: Olosta
Boldog névnapot Kincső!!!!! :cheers:

Több
19 éve 10 hónapja #297703 Írta: Tünde
BN Kincső és Pippin :D

Több
19 éve 10 hónapja #297617 Írta: Tünde
Bár időben nem olvashatják, de

Ádámnak és Eglarnak BSZ :cheers: :bounce:
Estelnek, CSnek BN :cheers: :hello:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.675 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére