- Köszönetek: 0
Élménybeszámolók
- Vewy
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-

Ja, amúgy vannak még itt egyéb, ismeretlen tulajdonosú könyvek is...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rayan
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Árny: azt azé' ne várd, hogy legközelebb majd magnó helyett fogunk kornyikálni!! Egy idő után kifejezetten idegesítő az emberi hang, főleg, ha szoprán =P
Ölelés
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rogue
-
- Nem elérhető
-

Egyelőre ennyi. Úgyis eszembe jut még sokezer dolog, majd akkor beírom.
Dúnhír
- Míriel
-
- Nem elérhető
-
Kedves táborlakók! Elkezdhetném a köszöngetést a tábvezeken át egészen a hálótársakig.
De nem teszem. Ugyanis erre nincsenek szavak... Sajnos nem megy...
No de azért mégis:
köszönöm Meliannak, Galadhnak és Szofinak az utat.
Köszönöm a szervezőknek a lelkesedést.
Köszönöm a tündebarátoknak, hogy elviselték a pörgésemet, az állandó veszekedésemet, a rendreutasításokat, és amikor kiborulás helyett hazasétáltam.
Köszönöm a tündebarátoknak azt a csodaszép előadást. A szívem túlcsordult a fénytől. Ahogy Morgana és Neo keringett egymás körül, és bejöttek az első emberek!
Köszönöm a Nyugatra vonuló tündéket, a tündetestőrséget... Ha ezt Tolkien látta volna...
Köszönöm a nagy beszélgetéseket, a sok-sok puszit, mosolyt és ölelést, amit csak úgy, kedvességből adtatok nekem...
De a legszebb pillanatom az volt, amikor a kekszemet szétoszthattam. Azt a sok-sok felragyogó, őszinte, meglepett mosolyt!
Bárcsak mindenkinek ezt láthattam volna az arcán!
Szeretlek Benneteket: Míriel
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Minerva
-
- Nem elérhető
-
Ancalimon írta:
Minerva írta: A kiborítóan rossz szervezés ellenére is...
Őszintén sajnáljuk, Minerva.
Legközelebb talán jobban fog menni...
Elnézést kérek, Ancalimon, senkit nem akartam megbántani. Főleg nem Téged.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Fimbrethil
-
- Nem elérhető
-
Köcci

ui:jövöre veletek ugyanitt(vagy valahol máshol)
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Aeglos
-
- Nem elérhető
-
Mára készen lettek a képeim a táborról!!
Szerencsére a 3/4-e sikerült a 72 db.-os paklinak.

Igyekszem mihamarabb fölrakni, vagy elküldeni Ancalimonnak.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Ryana
-
- Nem elérhető
-
Talán én is a köszönetmondós felét ragadnám meg a dolognak, mert nem tudnék minden napról írni, mert azok kissé összemosódtak...
Szóval köszönet:

És Fionak, hogy nem rugdosott ki páros lábbal az ágyáról. (És nagyon aranyos a barikás kispárnád. [size=9:1qq3ltup]50+1, ugye?[/size])

Nos, ennyi lenne, biztos sok mindent kihagytam, pedig így is elég hosszú lett.

Még egy utolsó nagy kösz: Nektek, mindannyiotoknak, akik ott voltatok, és magatokból egy darabot hozzászőttetek a varázshoz, ami a tábort körülölelte. (Hja, kicsit érzelmes kezdek lenni. ; ))
Még hozzátenném, hogy Legolas B**I!!!! - Galadh és Aug előadásában, mert csak úgy az igazi! ; )
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- DaroNight
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Ugyan már leirtam a tábori élményeimet,de még nem köszöntem meg semmit,senkinek.Ezt a hiányosságomat szeretném most pótolni:

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nati
-
- Nem elérhető
-

Csak azért kérdezem, mert nem egészen értem.
"Százszorszép jóéjszakát"
- Rabyn
-
- Nem elérhető
-
Tudom ez se idetartozó de azért ide írom, hogy mindenki megnyugodjon!
VOLTAM DOKINÁL! azt mondta, hogy az lehet a gond, hogy az agyam gyorsabban pörög mint kéne és a testem nem tud ezze szinkronban dolgozni. Ezért lettem mindig estére rosszul, megyek majd ultrhangra a hasikommal, de szertintem azzal nem lesz nagyobb baj. Szóval semmi komolyabb bajom sincsen csak kicsit kettyós vagyok-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Adelard
-
- Nem elérhető
-
Most végre én is leirhatom az élményeimet, a teljesség igénye nélkül persze, hiszen rengeteggel gazdagodtam ezalatt az egy hét alatt.
Kezdődött az ötórás kocsiúttal miskolctol Velemig, amit egy kis kérdezősködés és keresgélés után találtunk csak meg... ott rögtön találkoztunk Virággal és Brandírékkal, rajtuk kivül azonban senki nem volt még ott... de legalább kiválaszthattam az ágyamat

amig ok elmondták a programokat meg a szabályokat.. (nem szabad növényeket tépkedni...oops

bepotoltam késöbb éjszaka

mindenki nagyon hiányzik akivel csak egy szót is váltottam.

GO ELENDIL!!

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Álmos
-
- Nem elérhető
-
1.Tutuzós bigyuszmigyusz
2.dudáló izé
3.Dudu
4.Tutu
5.Tutuló
6.Dudka Mudka
1=2=3=4=5=6= Didzseridu, az ausztrál őslakosok hangszere
je

Huhú

- Arnyelf
-
- Nem elérhető
-

Vizipisztolyok: lassan ideje lenne megkeresni a Kalashnikov es a Colt gyárakat nagyobb teljesítményú fegyverekért. A tárgyalások folyamatban

Iru: Use the Fork, Iru... izé, használd a nyErőt! Megnézném, amikor zizegő fénykarddal kergeted Pókot...

Rohir Világ: sajnos nem lesz, és üzenem annak, aki letörölte a gépemről a már kész rohír világot, hogy KAPJA BE!!!!! Gratulálok, legyen boldog!

Tesco Gazdaságos Rohir Csataünnep Szoundtrakk: lehet rendelni

Testőrség: koszi Aug!!!! Valljuk be, akármi is mondanak a tündék, te voltál a legjobb testőr az egész táborban! (és látványnak sem volt semmi)
Dalárda: Ehh..ez no comment. Legközelebb nem is viszek magnót, mert ott van nekünk a TG (Tesco Gazd...) Ddalárda by Kriszana, Gillz, Rayan és az others is ott volt

Fujós izémizé: Darky "izéje" egy Didgeridoo, asszem

És még 1x köszi Rohirok, Dunhirok, Elfhirok és Törphirok!

Jovore ugyanitt ugyanekkor (legalábbis nagyjából

...az Ön kedvenc, ...
<---== ÁRNYELFJE ==--->
- kriszana
-
- Nem elérhető
-
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A hobbitkáimnak mondanám: örülök, hogy megismerhettelke benneteket, és ahobbit csapatba kerültetek! Rég láttam már ennyi kreatív és tehetséges embert együtt! Jó volt veletek együtt alkotni! Köszönöm
És köszönet a szervezőknek is,amiért időt és fáradtságot nem ismerve kitartottak a tábor végéig. Minden nehézség ellenére nagyon jól siekrült!
Üdv mindenkinek
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Loxa
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Megnéztem volna Virág hastáncát. Na majd a 7végén megkérem hogy táncoljon csak nekem. Én az EFOTT táborban voltam, ott is volt hastánc. Ahogy olvasgattalak titeket úgy vettem észre, hogy jókis tábor volt.
Loxa a kívülálló
Jamaica a Jamaicaiaké!
- @One
- Nem elérhető
-

Legközelebb virslit vegyünk.
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
- E. Eia Ayna
-
- Nem elérhető
-
Dúnadánjaim! Ugye nem baj, hogy a címer alakú domborművet elloptam? arról hogy lehet leszedni az akrilfestéket?

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- E. Eia Ayna
-
- Nem elérhető
-
Szóval: Előttünk búzamező van, és a búza finom, ha van belőle elég. Darky megszökik, illetve megszökne, de Peredhil nem hagyja és elkíséri. Morgana is szereti a búzát.

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- E. Eia Ayna
-
- Nem elérhető
-
Ezt biztos hogy így akartad leírni?Dodiee Took írta: Győrben integetés és pacsik(jókutya..)

Hm.. a vonatút.. az külön élmény... "Menjünk egy fűkébe győriek" "Gyere te is" "Itt van még egy hely?" actán végülis nyócan lettünk a fűkébe: Evi néni, Rogue, Aug(látogatóba

"Énekeljünk":evil2: "Gyilkosozzunk" "Jó". Két kezetlen hulla, avagy mi történik ha Arwenke(nazgúl) és Aug(ork) összejáccik. "Jáccunk még?" "Ne" "Jáccunk mást"
Papír elő, mást jáccunk... mennek a tábvezek, Tel, Fehér bohóc, Tesco gazdaságos, idézetek, Legolas ****, világítós Legsies alsógatya, marhaságok, stb. rúlz!

"Pápán vagyunk" "Akko menjünk búcsúzkodni". Járjuk végig a kocsit akció (én értem vissza legkésőbb

Leszállás, fél kocsi kint az ablakban (az naon jól esett, nekem legalábbis), utolsó búcsúk meg pacsik, "menjünk, mer még negyed órát itt áll a vonat!" "Hájjó." Pápá mindenkinek, aluljáróba Arwennek is... Köszönet Siss és Fio anyjának, hogy hazahozott!
Legközelebb mikor...???
Lelkünkb
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Dodiee
-
- Nem elérhető
-
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Péntek este:
Vid, ugyebár, aztán tábvez szivatás, Virág hastánca, Brandír Tescos tej fejése, Ari dala, majd vissza a táborba, még egy kis beszélgetés, ágy.
Szombat, reggeli a lépcsőn, üvegfestés, gyöngyfűzés, kreatívkodás magasfokon. majd Rohír előadás(ami nekem nagyon tetszett), ünnep, utolsó vacsora tortával és gombával(jeee), koronázás zászlókkal, kicsi elégedetlenkedés,botladozás az erdőben, bele az árokba("itt is van egy árok" "Hol?"...paff) tábortűz csillagokkal és konyakmeggyel, háttérben Leguan és Lam énekével, és a világmindenség, de legalábbis röpke életem legszebb hullócsillagával, és kívánságokkal. Aztán Kis Elanor éneke("ez milyen nyelven van?"), vissza a sötétben, immár a lépcsőn, csatlakozás Ariékhoz, a Pájlájsz megismerése, jó zenék, nevetés, a Kőbe Zárt kard többszöri kihúzása(Nodlee: "Most akkor én vagyok Arthurina?"), majd mécsestartóként való felhasználása. Barndír és Peti tánca(felejthetetlen..), még gyönygfűzés és emlékek gyártása az üveges részben, fogmosás és alvás. Vasárnap reggel rosszkedvűen ébredés, morcos pakolás, türelmetlenség. Jött anyum, elvitte a motyókat, sok olyasmit is, amire később szükségem volt... álmos arcok, nagy ölelések, telefonszámok cseréje... a Pók család maradék dinnyéjének elfogyasztása(kiderült, több ott a hobbit gyomrú ember, mint hittem..)Éneklés a lépcsőn, majd "Mennek a tábvezek/hozzáteszem a táblakók is../ a buszállomásra trallalallla", puszi mindenkinek aki marad. Buszra fel, most is kevés a hely, nosztalgiázás, egy csepp szomorúság, utolsó pillantás a Vidre. Szombathely, étekvásár, elköszönés a másfelé menőktől.. vonat, 6 csaj egy kupéban, nevetések, Győrben integetés és pacsik(jókutya..), zene, a fenék az üvegnél, a Hihetetlen magazinban a sok hülyeség... Budapest, kászálódás a vonatról, puszihegyek, utolsó kockák ellövése, Nodlee táskájának vizslatása... És itthon. Rossz. Csend van. Folyton, mint a vásznon, a fejemben peregnek a képek. a hangok, a dalok, a nevetésetek. Itthon senki nem érti mi a bajom. Az, hogy megszoktam, hogy veletek vagyok, és most mind olyan messze vagytok... Vége van, és már nem kaphatom vissza soha. Csak remélhetem, hogy jövőre is ott lesztek, és hogy mégse kell egy évet várnom rátok. Csodálatos volt ez az egy hét. A gondokkal, örömökkel, sírással és nevetéssel, komoly és komolytalan beszélgetésekkel együtt volt az, ami. Minden nappal távolabb kerül, és minden nappal egyre jobban hiányoztok. Megszerettelek titeket, és köszönöm, hogy vagytok nekem...
Dodiee
u.i.: Találtam egy megdöbbentően lila hajkefét. Akinek illik a szeme színéhez, esetleg hiányolja, az szóljon. Viszont nekem meg a gyűrűm tűnt el(sima ezüst, felirat nélkül), és Léli, azthiszem nálad maradt három képem. Két alvós Brandírról, és egy vörös szemű, ébredező Árnyelf. Ha megvan, nekem nagyon kénének:))
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Ankalimon
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- Köszönetek: 2
Minerva írta: A kiborítóan rossz szervezés ellenére is...
Őszintén sajnáljuk, Minerva.

Legközelebb talán jobban fog menni...
- Lyana
-
- Nem elérhető
-
Mivel a Táborról az előttem szólók már mindent leírtak, így nem írom le még egyszer ugyanazt.
Én most voltam először nyáritáborban és nagyon örülök, hogy ilyen szuper volt.
A mégis legjobban annak örülök, hogy szuper barátokat szereztem. :itscool:
Egyedül azt sajnálom, hogy Írott-kőre nem mentem, de valamelyest kárpótolt érte az előadásunk, amin remekül éreztem magam, és remélem a közönségnek is legalább annyira tetszett, mint azoknak, akik részt vettek benne. :itscool:
Mindenki nagyon fog hiányozni, de remélem legkésőbb jöbőre egy ugyan ilyen szuper táborban találkozunk. :itscool:

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Augustíne
-
- Nem elérhető
-

Nagyok vagytok!
Ja, és Legolas RULZ!

ORLANDO 4ever!!!!

- Ankalimon
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- Köszönetek: 2
4 hónap előkészítés
helyszínkeresés, koncepció készítés, keretjáték szerkesztés, programtervezés - majd újra és újra tervezés, csapatvezető keresés, költségvetés tervezés, szállásfoglalás, megrendelés, szerződéskötés, szakács és kézműves hajkurászás, befizetések ellenőrzése, levelezés a résztvevőkkel, csapatok összeállítása, a kézműves alapanyagok és egyéb kellékek bevásárlása, a helyszín előkészítése majd várakozás a táborozók érkezésésére és reménykedés, hogy semmiről sem feledkeztünk el...
7 nap
Az érkezők fogadása, a szállás beosztása, a kérdések megválaszolása, a háttér infrastruktúra felállítása (mivel sok minden csak az utolsó pillanatban érkezik meg), azon dolgok bevásárlása amiről mégiscsak elfeledkeztünk, tábornyitó és a vetélkedő vezetése, felkészülés az előadásokra (mivel arra előzetesen már nem volt idő), előadások megtartása, a következő napi program véglegesítése, az egyes programpontok előkészítése, a rejtvények elhelyezése, a kiadások nyomonkövetése, az elszámolások előkészítése, kétségbeesett kísérletek a tervezett programok időben történő indítására és befejezésére, az esti vetítések előkészítése, még kétségbeesettebb kísérletek, hogy legalább egy kicsit sikerüljön résztvenni a programokban is, táborzárás, az eredeti állapotok visszaállítása, csomagolás, reménykedés, hogy mégsem sikerült olyan rosszul az egész, mint az néha a mélypontokon tűnt...
Nagy-nagy szomorúság, mikor a résztvevők elindulnak a buszhoz.
Ami igazán jó volt:
-találkozni ennyi felejthetetlen emberrel
-5 hihetetlen előadás
-5 elültetett új fa, amely őrzi a tábor és ottlétünk emlékét
-észrevétlenül belopakodni a tábvezek fogadására készülők közé (akik arról panaszkodnak, hogy még legalább félórát kell várniuk...)
-megzenésített Tolkien versek és Kaláka dalok éneklése az évtized legszebb csillagos ege alatt.
Ami rossz volt:
-Túl hirtelen lett vége
u.i.
Mindent megtettünk, hogy a lehető legtöbb élményt adó programot készítsük elő, azonban önmagában semmilyen erőfeszítés, tervezés és előkészítés sem képes arra, hogy egy tábort élvezetessé tegyen. Egy igazán jó tábort a résztvevők tesznek azzá... Szerencsére e tekintetben biztosra mentünk: részben, mert a résztvevők egy részét ismertük, részben mert a tapasztalatok szerint a Tolkien mitológiáját kedvelők valamilyen okból különleges emberek, és valahogy élvezni szokták egymás társaságát...

- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4

A legtöbb dolgot persze már leírták az előttem szólók, de azért következzék egy szubjektív élménybeszámoló (igyekeztem nem összekeverni, hogy mi mikor volt, de eléggé összefolytak a napok, szóval bocsi, ha valami nem stimmel

Ja, és még egy rúlz: Nem tudom, melyik nap volt. Sétálunk a színpad felé, előadás előtt. Morgi megkérdezi: "Ki az a... valamilyen Olórea, de nem a Sesy?" Én: "Verya Olórea? Ő Galadh..."

Köszönet:

A fényképeim szerdán készülnek el, szkenneléssel együtt. Sajnos, csak szombat délutántól kezdve lesznek képeim, mivel az első tekercs film beakadt, és be is gyűrődött a gépbe, így teljesen használhatatlan lett (meg fényt is kapott). Pedig milyen jó képek lettek volna... A tábor hullája, _Neo öltöztetése, tündebarát próba, Ancalimon befont hajjal... :bawling:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Irunien
-
- Nem elérhető
-
Tényleg leirtatok egy csomó dolgot, de nem bírom megállni, úgyhogy én is megtreszem.
Természetesen Vizipók gumipisztolyait nem lehet kihagyni, nagyon jó volt....Virág csuromvizesen...megéri a látvány...
Király a konyhásnénikkel jóban lenni( néha már sok volt a kolbász..)....nem lehet elfelejteni a Tesco-gazdaságos poénokat sem...viszont rájöttem, h nem kellett volna erőltetni, h _Neo elmondja a fehér bohócót...

Mindig jó veléetek lenni, közösen énekelni, nevetni, gitározni...

Kár, h gyorsan megöltek a játékban, de nagyon jó volt minden, még akkor is, ha időnként már nem bírtam cérnával...de ilyenkor mindig rájövök, h van miért kitartani...csak ne keltsék fel hajnali 9kor az embert...alig 5 óra alvás után...

Köszönöm Mindenkinek!
Iru.

U.i. Árnyelf köszi a fénykardot, majd még meghálálom vhogy.
U.i2: Örülök, hogy sok új barátot is szerezhettem, remélem, h minél gyakrabban tudunk találkozni!

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Dae/siss
-
- Nem elérhető
-
- Minerva
-
- Nem elérhető
-
KIRÁLY VOLT!
[size=9:gaxlv1bl]A kiborítóan rossz szervezés ellenére is...[/size]
És köszi, Árnyelf mester!

[size=9:gaxlv1bl]Kár, hogy Rohír Világ hiányom van...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"