Szia,
Vendég
|
Téma: Haditudományok Középföldén
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395246
|
Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395245
|
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended" /Cynewulf/ "Nem táncol többé pázsiton Aranyerdőben tündelány" /SÚ/ |
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395240
|
Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395234
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395231
|
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395230
|
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi." |
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395229
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395228
|
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi." |
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395227
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395226
|
Lacho calad! Drego morn!
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395220
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395213
|
Lacho calad! Drego morn!
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395211
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395205
|
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395203
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395202
|
Our knees do not bend easily
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395201
|
ofer middangeard monnum sended" /Cynewulf/ "Nem táncol többé pázsiton Aranyerdőben tündelány" /SÚ/ |
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395198
|
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395196
|
Our knees do not bend easily
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #395192
|
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 9 hónapja #394837
|
"Where do I go
Follow the river Where do I go Follow the gulls" Hair |
Haditudományok Középföldén 9 éve 10 hónapja #393546
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 10 hónapja #393527
|
Haditudományok Középföldén 9 éve 10 hónapja #393524
|
Haditudományok Középföldén 11 éve 9 hónapja #377841
|
|
Haditudományok Középföldén 11 éve 9 hónapja #377834
|
Haditudományok Középföldén 11 éve 9 hónapja #377825
|
|
Haditudományok Középföldén 11 éve 9 hónapja #377812
|
Haditudományok Középföldén 11 éve 9 hónapja #377804
|
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
|
Haditudományok Középföldén 11 éve 9 hónapja #377791
|
"A halál csupán a kezdet."
|