Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 4 hónapja #162174 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #162162 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Legolin/Laiqalasse írta: Milyen jó álom lehetett! :P :twisted: És tovább nincs?

Nincs, itt felriadtam. De asszem jobb is...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #162149 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.imdb.com/features/rto/2004/poll/bestresults Szavazás!!! Orli-fanok előre!

Több
22 éve 4 hónapja #162131 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: B.U.É.K. minden kedves Legoistának!

Én is álmodtam már vele... Sírt ástunk ( :o h: ) Boromirnak ( :cry: ) a nagymamámék háza előtt ( :confused2: ). Aztán végül mi feküdtünk bele. ( :heu: )

Milyen jó álom lehetett! :P :twisted: És tovább nincs?
Én is többször álmodtam már vele, de mindig olyan zavaros volt (mint általában az álmok), és már nem emlékszem semmire.

De kár, hogy nem láttam a Kisvárosi gyilkosságokat! Volt vmikor tévében is? :roll:

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
22 éve 4 hónapja #162111 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Milyenek a képek, interúk amiket betettem?

hogwarts.uw.hu

Több
22 éve 4 hónapja #162110 Írta: gandala
gandala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

_Neo írta: imadok betevedni ebbe a topicba ß)

kene inditani egyet Szarumannak is, ha mar kihagytak a filmbol ß)

Éljen Legsie, a PókTünde!!!

Hát indíts! Szerintem se ártana. Nem is tünt fel, hogy nincs topicja. :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #162109 Írta: gandala

Nimrodel Melian írta: Én is álmodtam már vele... Sírt ástunk ( :o h: ) Boromirnak ( :cry: ) a nagymamámék háza előtt ( :confused2: ). Aztán végül mi feküdtünk bele. ( :heu: )

:mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #162106 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
imadok betevedni ebbe a topicba ß)

kene inditani egyet Szarumannak is, ha mar kihagytak a filmbol ß)

Éljen Legsie, a PókTünde!!!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
22 éve 4 hónapja #162093 Írta: Coralie
B.U.É.K. minden kedves Legoistának!

Én is álmodtam már vele... Sírt ástunk ( :o h: ) Boromirnak ( :cry: ) a nagymamámék háza előtt ( :confused2: ). Aztán végül mi feküdtünk bele. ( :heu: )

Elég kis hülye játékok: (de azért el tudok velük lenni)
news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/stati ... /index.stm
news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/stati ... /index.stm

Nimrodel

Több
22 éve 4 hónapja #162092 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
nekem Orlando Bloom virágait kellett meglocsolnom mert megkért, mivel,hogy el kellett utaznia...A lakásban többnyire oldalazva kellett járni annyira kicsi volt, de a konyha az ritka tágasra sikeredett :-) .
Elozo éjjel pedig Chrisopher Lee tanított németre, de berágott mikor apám valamiért beperelte....

Több
22 éve 4 hónapja #162082 Írta: gandala

Iras írta: Nem képzelitek el mi történt velem tegnap este! Álmodtam, méghozzá Legsivel!! :D :D :D
Na szóval. Aragorn, Legolas és Gimli egy tengerparton voltak, és Legolas mondott valamit, de már nem tudom mit, de a hangján cinikusság és sértődöttség volt érezhető.
….. ( Ez a rész teljesen kiesett :lol: )
Kicsit később Aragorn és Legsi verekedni kezdtek, Aragorn felmászott egy létrára, a tünci utána,verekedtek, és közben Haldír szelleme kiabált, hogy hagyják abba. Gimli meg csak pipázott és nézte a halakat.

Nem semmi, mi? Ti is álmodtatok már Legolassal?

Ja! És B.U.É.K!!!!!!
:wink:

Nem, Legoval még nem, de karácsony körül azt álmodtam, hogy hobbit vagyok jó szőrös tappancsokkal meg minden. Útban voltunk épp a banyapók odújához Frodóval meg Samuval. És valami házikót is építettünk éjjeli szállásnak, de Samu mindig csak zsörtölődött.

Több
22 éve 4 hónapja #162057 Írta: Slytherin James Halliwell

Iras írta: Nem képzelitek el mi történt velem tegnap este! Álmodtam, méghozzá Legsivel!! :D :D :D
Na szóval. Aragorn, Legolas és Gimli egy tengerparton voltak, és Legolas mondott valamit, de már nem tudom mit, de a hangján cinikusság és sértődöttség volt érezhető.
Kicsit később Aragorn és Legsi verekedni kezdtek, Aragorn felmászott egy létrára, a tünci utána,verekedtek, és közben Haldír szelleme kiabált, hogy hagyják abba. Gimli meg csak pipázott és nézte a halakat.

Ja! És B.U.É.K!!!!!!

Iras: És melyik tengerparton? Mármint nem a Karib-szigetekin? (Mert hát Orli és Jhonny Depp filmje a Karib tenger kalózai) Csak akkor azt nem tudom, hogy hogyan a femébe kerültek oda törpök, meg szellemek?
Amúgy én még nem álmodtam Legolassal, de te se kifejezetten vele álmodatál: Hanem Legolassal és Aragonnal. Biztosan elalvás előtt erősen koncetráltál legsire, nem? Vagy ez az álom csak úgy bejött? 8)

Cikkek:
O.R.L.A.N.D.O

Orli hozta össze Heath Ledgert és Naomi Wattsont a The Kelly Gang forgatásán.
Rengeteg szerepajánlatot kap mostanában. A Trójában Brad Pitt mellett, a The Pirates of Caribbean című filmben pedig Johnny Depp oldalán láthatjuk majd.
London a törzshelye. „London az otthonom, és mindig visszatérek ide.”
Adrenalinfüggő. „Imádom az olyan őrült dolgokat, mint a bungee jumping, a szörf és a snowboard.”
Nincs barátnője. Hurrá! „Pillanatnyilag eljegeztem magamat a munkámmal.”
Denim Invasion – a Gap reklámjában Kate Backinsale-lel menekül a rajongók elől.
Orlandót január 9-én láthatod újra A Gyűrűk Ura második részében. Ja, és január 13-án ünnapli a 26. szülinapját!

Interjúk:
TV: Mi a legjobb dolog A Gy

hogwarts.uw.hu

Több
22 éve 4 hónapja #162045 Írta: Iras
Iras válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem képzelitek el mi történt velem tegnap este! Álmodtam, méghozzá Legsivel!! :D :D :D

Ja! És B.U.É.K!!!!!!

"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "

Több
22 éve 4 hónapja #162044 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Még egy interjú, az új filmjeiről, ez is angol :roll: :
actionadventure.about.com/cs/wee ... 1403_2.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #162038 Írta: Slytherin James Halliwell
"De jó, hogy nem én vagyok az egyetlen. "

Akkor már ketten vagyunk!

hogwarts.uw.hu

Több
22 éve 4 hónapja #162035 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
kivetelesen ekezetekkel:

Éljen Legsi, a PókTünde! ß))))

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
22 éve 4 hónapja #162032 Írta: gandala

Alagi írta: Vááááááám ez angol! Én nem tudok angolul! :roll: 8O

De jó, hogy nem én vagyok az egyetlen. :lol:

Több
22 éve 4 hónapja #162031 Írta: gandala

Sudhia írta: Hű.. nem is lehetett rossz film :wink: kár, hogy nem néztem meg :?

Ha minden jól megy februárban megdumáljuk, és kölcsönadom. 8)

Több
22 éve 4 hónapja #162001 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Új cikk a GQ magazinból, jó kis képekkel:
www.theonering.net/scrapbook/group/1265

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #161919 Írta: Slytherin James Halliwell
Legolas

Név: Zöldlomb Legolas
Angol elnevezés: Legolas Greenleaf
Nemzetség: sinda
Idő: születési dátuma ismeretlen, a Nk. 120-ban áthajózott a tengeren
A név nyelve: sinda
A név jelentése: legolas - zöld levél
Egyéb nevek: -
Előfordulás: GyU

Sinda tünde a Bakacsinerdőből, Thranduil fia. Hk. 3019-ben hírvivőként Völgyzugolyba ment, részt vett Elrond Tanácsában. A Gyűrű-társaság tagja lett, a tündéket képviselte. Lórienben összebarátkozott Gimlivel, életük végéig jóban voltak. A Szövetség felbomlása után Aragornnal és Gimlivel együtt elindult, hogy felkutassa Trufát és Pippint. Harcolt a kürtvári csatában. A Szürke Csapat tagja volt, harcolt a pelennori csatában. Dél-Gondorban látta meg először a Tengert, ettől azonban felébredt az Eldamar utáni vágy. A GyH után Ithiliába vezette a bakacsinerdei tündék egy csapatát, akikkel megpróbálta eltüntetni a háború nyomait. Nk. 120-ban, Elessar halála után áthajózott a Tengeren, Gimlit is magával vitte.

hogwarts.uw.hu

Több
22 éve 4 hónapja #161855 Írta: Coralie

gandala írta: ... a leányzó mamája elmegy hozzá és beleállítja a vasvillát(!).

Hmm... szép halál. 8O Még jó, hogy nem láttam.

Nimrodel

Több
22 éve 4 hónapja #161818 Írta: Sudhia
Sudhia válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

gandala írta:

Mit játszott a Kisvárosi gyilkosságokban?

Egy kisvárosi szépfiút, aki pénzért kielégíti a vágyait nála idősebb férjes asszonyoknak. Szóval egy hímringyó. Emellett van egy fiatal barátnője is. A lány családja ellenzi a kapcsolatot, mert a fiúnak ragadós a keze (kisebb lopásokat hajt végre a haverjával), így a leányzó mamája elmegy hozzá és beleállítja a vasvillát(!).

Hű.. nem is lehetett rossz film :wink: kár, hogy nem néztem meg :?

"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/

Több
22 éve 4 hónapja #161807 Írta: gandala

Mit játszott a Kisvárosi gyilkosságokban?

Egy kisvárosi szépfiút, aki pénzért kielégíti a vágyait nála idősebb férjes asszonyoknak. Szóval egy hímringyó. Emellett van egy fiatal barátnője is. A lány családja ellenzi a kapcsolatot, mert a fiúnak ragadós a keze (kisebb lopásokat hajt végre a haverjával), így a leányzó mamája elmegy hozzá és beleállítja a vasvillát(!).

Több
22 éve 4 hónapja #161806 Írta: gandala

Namarie írta: No comment...

ewancient.lysator.liu.se/pic/fan ... l_lego.jpg

:lol: Szerintem a családomat felkeltettem a röhögésemmel. Ez milyen állat akarna lenni? Ürge, vagy albínó mókus? Rég röhögtem ilyen jót!

Több
22 éve 4 hónapja #161803 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Tinúviel!Tinúviel! írta:

Nimrodel Melian írta: www.elflady.com/legolasgreenleaf/rotk/mi...ges/ww_rearguard.jpg
Itt mit csinálnak?

Szerintem( a képaláírásból) mennek Lothlórienből, vagy arra.... Nem tommm! Annyira nem vagyok jó angolos!!!!!! :wink:

A felirat csak annyit mond, hogy az íjat gyakran a tegezhez szíjazva hordták, és hogy a különlegesen jóminőségű lórieni íj kibírta, hogy Legolas így hordja.

Több
22 éve 4 hónapja #161786 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: www.elflady.com/legolasgreenleaf/rotk/mi...ges/ww_rearguard.jpg
Itt mit csinálnak?

Szerintem( a képaláírásból) mennek Lothlórienből, vagy arra.... Nem tommm! Annyira nem vagyok jó angolos!!!!!! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
22 éve 4 hónapja #161767 Írta: Coralie

Namarie írta: No comment...

Tök aranyos! :)

Hát, azon a képen tényleg nam annyira hasonlítanak, de azért időnként fELFedezhető a hasonlóság.

Nimrodel

Több
22 éve 4 hónapja #161744 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
No comment...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
22 éve 4 hónapja #161733 Írta: Slytherin James Halliwell
Heló!

images.google.co.hu/images?q=tbn ... io/bio.jpg

Ha jobban megnézzük Orlandot, nem is hasonlít Legolasra. Nem?

:)

Alagi

hogwarts.uw.hu

Több
22 éve 4 hónapja #161719 Írta: Coralie

Sil írta: Itt meg pár dögös szőke Orli-kép:
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... /index.htm
(Ezekről az jutott eszembe, hogy azért Glorfindelnek se lett volna rossz... :roll: )

Igen, egész jó Glorfindel lett volna! És ezek a képek nagyon jók! Kicsit érdekesen fest így "félkészen", de nekem nagyon tetszik! Itt vajon először látja magát hosszú szőke hajjal?

www.elflady.com/legolasgreenleaf ... rguard.jpg
Itt mit csinálnak?

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.933 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére