Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 8 hónapja #96263 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Persze, Te nem? 8O 8O Már min. 2x látta itt mki sztem... :roll: :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #96260 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Tényleg tzuki a kép!!
Min!!Nem ölünk meg!!!!!!!!!Na jó,ha nem akarod,akkor nem kell,de akor pliz írd meg priviben!!!!!!!!

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #96255 Írta: Vampire lady
Vampire lady válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Már láttátok a filmet?
:?:

Tünde-király volt Gil-galad,
országa széles és szabad...

Több
21 éve 8 hónapja #96253 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Vampire:morcos kisfiúúú! :wink: Ismerjük,de jó!
Min:Én se értem,majd ő +mondja mit értett félre addig +ejtsük a Tmát! :wink: Közel járok? :wink: hej,de kiváncsi vaok!

Több
21 éve 8 hónapja #96248 Írta: Vampire lady
de gondolom ezt már mindenki ismeri... :?

Több
21 éve 8 hónapja #96230 Írta: Vampire lady
amúgy az én egyik kedvenc képem:

www.musingsofviggo.com/Photos_fi ... les/27.jpg

Több
21 éve 8 hónapja #96229 Írta: Minerva
Áhhh, ezt nem hiszem. :)

De ne offoljunk Arwenről :rmad2: Vagy húzás az Arwen topicba... (Igaz, igaz, ebben az offolásban én is benne vagyok, bocsi. :) )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 8 hónapja #96220 Írta: Vampire lady
Sztem Arw. elindulna, de Galadr. gondolatátvitelezik Elronddal, hogy mégse kéne csak úgy otthagyni Középföldét, Elr. meggondolja magát, és mégis maradnak még egy kicsit, aztán a kicsiből sok lesz :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #96211 Írta: Minerva

Narië írta:

Minerva írta:

Sorel írta:

Arwen NEM Szürkerévbe indult el!!!!!!!

Akkor hova????
Mondd már meg!!!Amióta Gandalf ezt mondta a TTT-topicban,azóta rágom magam rjta,de nem jut eszembe semmi....Plííííííííz!!

Engem meg fognak kövezni, ha itt spoilereket mondok... :roll: Bocsi. Hadd legyen meglepi!

Rago: nincs mit :) de sztem ha szereted Viggót, úgysem fikázod le, szóval nem tudom, mit lehet félreérteni rajta... Mind1, mindenki tévedhet. :) Egyébként közel jársz az Arwen-dologhoz... ;)

Több
21 éve 8 hónapja #96184 Írta: Ragoran
Sztem Arwen elindul Szürkerév felé,de majd +cökik és vhol 1x csak felbukkan... :? de hol?
Min:Köcc!! Jólesik,hogy +védesz,de ha figyelmesen Lolvasod az üzit télleg félre lehet érteni (mondjuk nem annyira)... azóta ezen rágom magam... én nem úgy értettem :bawling: !! Krisz is biztos félre értette,csak úgy nem esne nekem... :roll: sztem Na ne OFF-oljunk! :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #96174 Írta: Narië

Minerva írta:

Sorel írta:

Arwen NEM Szürkerévbe indult el!!!!!!!

Akkor hova????
Mondd már meg!!!Amióta Gandalf ezt mondta a TTT-topicban,azóta rágom magam rjta,de nem jut eszembe semmi....Plííííííííz!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 8 hónapja #96159 Írta: Minerva
Cegény Rago! Krisz, ne bántsd a csajt! :nono: Sztem nem úgy értette... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #96154 Írta: Minerva
Sorel\n

Arwen NEM Szürkerévbe indult el!!!!!!! És Aragorn nem figyel fel Éowynre. Persze van szeme (8O), plusz még pasi is, tehát nem tekintheti puszta árnyéknak... :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #96139 Írta: Ragoran

Sorel írta: /Mondja valaki, hogy V. szőkén nem szép!!!!!!/

A másik téma: Szerintem A. és A. egyértelműen szakitottak, és Arw. el is indul, hogy elhajózzon. Arag. ezért figyel fel egyáltalán Eo-ra. (A könyvben egyértelműen elutasitja). Aztán, amikor Leolas átadja azt az ékszert Ar. rájön, hogy van remény, Arw. az igazi, ..stb., és már ügyet sem vet Eo-ra. Arw. persze, egyszer csak majd visszafordul...

Én nem mondom! :wink:

Eléggé úgy tűnik bár nem hiszem,hogy így "simán"tovább lépnének... :roll:

kriszana-Celandine írta:

Ragoran írta: Hódi:épp arról híres,hogy úgy öltözik,mint az átlag,pedig nem az! Járhatna Mercivel,öltönyben,de ő egy rozoga kisteherautóval jár és szakadt farmer gatyában! :wink:

Rago, szted attól nem lesz "átlag" valaki,ha mercedessel jár, és öltönyt vesz a filmbemutatókra? Szerinted az dönti el egy személy értékét,hogy milyen a ruhája és az autója? Szted Vig átlagos? No comment...
Ennél azért okosabbnak képzeltelek Rago, már bocs.

Kriszana!!! Istenem-istenem! Én nem úgy értettem! :bawling: Éppen az ellenkezőjét akartam mondani!!! :crying: Félreértettél!!! Nem attól függ az értéke! Dehogy! Úgy értettem,hogy nem szállt a fejébe a pénz,meg a híresség! Hogy Róla L tudom képzelni,hogy odamegy egy hajléktalanhoz és pénzt ad neki,nem átlép fölötte... :roll: szerény meg minden Nem birok jól fogalmazni,sose tudtam,de kérlek ne érts félre! Nagyon remélem,hogy nem csalódtál bennem... :cry: Ez nagyon OFF volt ne haragudjatok csak annyira leesett az állam. Én télleg nem úgy gondoltam!! :bawling:

Több
21 éve 8 hónapja #96119 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A képek nagyon jók :) .
Az A&A elválásához a bővített verzióban benne van mikor elmennek Völgyz-ből Aragorn visszanéz és mosolyog Arwenre ő meg visszanéz, nah ha jól raktam összeképet márpedig biztos mert utána nem lehetett, akkor a lánc visszaadós jelenet előtt van közvetlenül(húh ez elég bonyolult lett, remélem érthető), de mind ezek ellenére Aragorn azt hiszi, hogy Arwen elment. Gondolom Arwennek se lehet könynű hiszen Aragorn visszaakarta adni a láncot és ő azt nem tudja, hogy Elrond hatására.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
21 éve 8 hónapja #96106 Írta: Narië
Gorni feje Hód képén... :lol: :P :lol:
különben köszi,majd még keresek!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 8 hónapja #96100 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Narie:képek rulzanak!!!!! 8) 8) :D

kriszana.sz.tem félreértetted Ragot... :? :roll:

Aragorn és Legolas a RotK-ben :arrow: www.bagendinn.com/images/rotk/calendarlive.jpg

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #96079 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Öh..miben is van nekem igazam..ilyen nincs...kezdek hülye lenni jók a werkfilmek egyébként :D

Több
21 éve 8 hónapja #96066 Írta: Narië
*csöpp* *csöpp* *nyálcsorgat*
Nagyon remélem,hogy benne lesz... :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 8 hónapja #96034 Írta: Gemini
Gemini válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ha erre az oldalra ellátogattok egy csomó új werkfilmet meg lehet nézni, sajna csak nézni és nem letölteni, de remélhetőleg rajta lesz a DVD-n
www.lordoftherings.net/film/exclusives/video.html

"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."

Több
21 éve 8 hónapja #96033 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Narië :-)
sztem pont attól lesz valaki különleges, ha nem hírdeti magáról,hogy "én különleges vagyok" :lol:
Ha vki, folyton azt hangoztatja,hogy más vagyok, épp ettől nem más...
csak ennyit erről.
Amúgy Rago, sorel és a többiek: nem vagyok harapós kedvemben... :P
Nagyon jó kedvem van!
Legyen szép estétek!
8)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #96008 Írta: Narië

kriszana-Celandine írta:

Ragoran írta: Hódi:épp arról híres,hogy úgy öltözik,mint az átlag,pedig nem az! Járhatna Mercivel,öltönyben,de o´´ egy rozoga kisteherautóval jár és szakadt farmer gatyában! :wink:

Rago, szted attól nem lesz "átlag" valaki,ha mercedessel jár, és öltönyt vesz a filmbemutatókra? Szerinted az dönti el egy személy értékét,hogy milyen a ruhája és az autója? Szted Vig átlagos? No comment...

Szerintem pont arra gondolt,hogy nem olyan mint egy átlag sztár,hanem a sikerek ellenére is úgy öltözik mint egy átlagember,és pont azért nem átlagos sztár,mert nem jár Mercivel.

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 8 hónapja #96007 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hú, Kriszana, nagyon harapós kedvedben vagy!

Nekem is tetszik, hogy Viggo ilyen extra cuccokat hord. És tetszenek ezek a háború -ellenes megmozdulások is. Végre valaki ellent mer mondani Bushnak! Láttatok már hasonlót?
Igaza van Telunak egy ÁTLAGOS SZTÁR valóban Armani öltönyben megy dedikálni, és nem egy politikai feliratos pólóban, és (szuper szexi) kalapban.

Több
21 éve 8 hónapja #96006 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: Hódi:épp arról híres,hogy úgy öltözik,mint az átlag,pedig nem az! Járhatna Mercivel,öltönyben,de ő egy rozoga kisteherautóval jár és szakadt farmer gatyában! :wink:

A képek valóban nagyon jók! Köszönet érte Rago. Nekem a Hidalgos a kedvencem, ahol kalapban van.

Apropo kalap-téma: az,hogy passzol-e a kapal a pólóhoz, az is teljesen egyéni ízlés kérdése. Neki tetszett, tehát felvette. Nektek nem tetszik.
De nem hiszem,hogy ő ettől egy cseppet is zavartatnéá magát, ha tudna róla... :lol:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #95974 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Köszönjük a sok szuper képet!

Látom, Gemini merész képeket felsorakoztató orosz oldala sok mindenkinek tetszett, mert külön-külön felrakosgattátok őket.

Nekem egyébként a Hidalgós kép tetszett a legjobban, az biztos, hogy nagyon szexi lesz benne....Már alig várom, hogy bemutassák. Kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz. Az USA-ban azt hiszem, már nyáron.
/Mondja valaki, hogy V. szőkén nem szép!!!!!!/

A másik téma: Szerintem A. és A. egyértelműen szakitottak, és Arw. el is indul, hogy elhajózzon. Arag. ezért figyel fel egyáltalán Eo-ra. (A könyvben egyértelműen elutasitja). Aztán, amikor Leolas átadja azt az ékszert Ar. rájön, hogy van remény, Arw. az igazi, ..stb., és már ügyet sem vet Eo-ra. Arw. persze, egyszer csak majd visszafordul...

Több
21 éve 8 hónapja #95869 Írta: Narië
az sose árt :)
Tényleg,szerintetek Aragorn és Arwen "búcsúja" csak egy búcsú volt,vagy egy szakítás?mert ezen én már sokat gondolkoztam,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is...

Ja különben vampire:üdvözlünk körünkben :)
És ne félj nem szokott itt pangás lenni... :lol:

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 8 hónapja #95854 Írta: Vampire lady
Álmodozzunk csak :oops:

Több
21 éve 8 hónapja #95835 Írta: Vampire lady
Tökéletesen egyetértek... :heu:

Több
21 éve 8 hónapja #95822 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: www.warofthering.net/movies/photos/veryl...ornexmainesarrow.jpg

ez a kép...hmm...*nyálcsorgat* :D :D

nekem is van Gornis kártyám :wink: :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.037 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére