- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Agoura
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Lehet,hogy hülyének fogtok tartani,de fogalmam sincs,hogy mi az a topik :hein: (hát igencsak el vagyok maradva
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gemini
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
-
Itt lehet szavazni: többek között Viggo-ra.
www.moviefone.com/features/stand ... 003_phase2
Nézelődnivaló. Na milyen??
www.houseoftelcontar.com/video/v ... apan_1.mov
www.houseoftelcontar.com/video/v ... apan_2.mov
www.houseoftelcontar.com/video/v ... apan_3.mov
www.houseoftelcontar.com/video/v ... apan_4.mov
Már csak egy hetet kell aludni és megtudjuk az idei Oscar jelöléseket!
"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
-
- Nem elérhető
-
Borzalom én sztem személy szerint Vig 1000000x jobb!
(bocs a más rajongóktól)
- Reinatha
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Ragoran
-
- Nem elérhető
-
www.hardwired.hu ON
asszem ennyi volt..
- Minerva
-
- Nem elérhető
-
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ragoran
-
- Nem elérhető
-
- Minerva
-
- Nem elérhető
-
Valami újdonság a mi hősünkről? Most nem tudok visszaolvasni, még 50 topicom van hátra... 8O :dead: :shake:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ragoran
-
- Nem elérhető
-
Cassie írta: OK.Én is láttam,de én végig a szavazás állását figyeltem és ott Orli vezetett...Amúgy az egyik osztálytársam szerint,azt olvasta az im-neten,hogy csak azért lett ViGGo a hónap pasija,mert Orli már volt(ha nem is hónappasija,de többször) és nem akarták betenni mégegyszer...így lett Viggo,bár kevesebb szavazata volt...
Én nem tudom,ti mit szóltok hozzá?
Amúgy van egy kis felhívásom:
"Hahó!!!Figyel itt rám valaki?Tényleg kéne szavazni és már csak 1 %-kal vagyunk lemaradva a Matrix mögött...Ne Hagyjátok már a ROTK-t cserben( www.hardwired.hu )
Orli volt a hónap-sráca,de nem tom meik ujságban..
szavazás:Mi vezetünk!! (mármint a RoTK,de csak 1%-kal...)
Agoura:Igen,Kriszanánaknak igaza van!
OFF1ébként idézés:amelyik hozzászólást idéznéd,ott a jobb felső sarok-idézet!
Prisca:
Lefordítanád??léccciii!!
Telka:Lábujjtörés?!?! Ez yó! Vagyis sajnálom szegényt,de azért tudhatná,hogy nem plüssből van 1ork sisak!
OFFNarië:Te szegény! Én is felvételizek,de attól leszek csak kevesebbet!ON
Agoura írta:
Ian McKellen:Eredetileg zongoristának készült.SirKapaszkodjatok
meg:Ian meleg
OFF:Na ezt neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
[size=9:tugmbu5f]bocs a kirohanásért.. [/size]
erwianne írta: Megvettem a kérdéses IM-et..............Ilyen hülye kérdéseket! Ilyen valószerűtlen válaszokkal...! Csodálkoznék, ha valóban ők válaszoltak így!
A válaszok még egészen elmentek...
hódica írta: Ugye hallottátok már, hogy a TTT 7 Empire Awardsra jelölték, köztük Viggot a legjobb ffi. fsz. kategóriában
Hajrá Vig!!!!! Mi szurkolunk!! ugye?! :bounce:
- Agoura
-
- Nem elérhető
-
Lenne néhány kérdésem:Hogyan lehet idézetet és aláírást beszúrni? :hein: Mások írásait hogyan lehet előzményként berakni? :hein:
Niq
- Narië
-
- Nem elérhető
-
akkor legalább tudjuk,mi volt az az ordítás és földrezuhanásTelumehtar írta: Egyébként én meg azt olvastam hogy amikor Viggo "focizott" azzal az ork sisakkal (mmint belerugott) akkor a forgatáson eltörte a lábujját...és a többi felvételt sántítva csinálta meg
megvettem az IMet.Már amikor a bevezetôt olvastam,akkor is eldobtam magam a röhögéstôl.
"Íme az új szépségideál Aragorn módra... "
Hogy írhatnak ekkora baromságot,könyörgöm...
különben van 1 jó hírem is:kb egy hónapig hanyagolnotok kell kellemes társaságomat a fórumon(a felvételi miatt...)
Szóval (ne) legyetek jók meg minden
- Telumehtar
- Nem elérhető
-
Egyébként én meg azt olvastam hogy amikor Viggo "focizott" azzal az ork sisakkal (mmint belerugott) akkor a forgatáson eltörte a lábujját...és a többi felvételt sántítva csinálta meg
- Prisca
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
- Az erő velem van!
Dom 1976. december 8-án született Berlinben. Van egy bátyja.Agoura írta: Dominic M.:1977-ben született.Még egyetlen filmben sem szerepelt
Filmography
Movies:
--An Insomniacs Nightmare (No release date as of yet).... Indie Short as Jack
--Lord of the Rings Trilogy
----Lord of the Rings: The Return of the King (2003)....Merry (Meriadoc Brandybuck)
----Lord of the Rings: The Two Towers (2002)....Merry (Meriadoc Brandybuck )
----Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)....Merry (Meriadoc Brandybuck)
Television
--This is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (2000)....Jimmy Furey
--Monsignor Renard (1999)....Etienne Rollinger
--Hostile Waters (1997)....Sasha
--Hetty Wainthropp Investigates (1996)....Geoffrey Shawcross
Radio
--Stockport....So Good They Named it Once (1999)....Jason
Theatre
--Annie & Fanny from Bolton to Rome....Chuck (Bolton Octagon)
--The Resurrectionists....Harry (Bolton Octagon/Croydon Warehouse)
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Sil
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
- Köszönetek: 4
Bizony, és Minerva jó pár versét le is fordította pár hónapja.Agoura írta: Van egy verseskötete is
A címe:Ten Last Night :up:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kriszana
-
- Nem elérhető
-
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
1. nem szerencsés egymás után több hozzászólást beilleszteni,mikor létezik egy "Szerkesztés" nevezetü funkció (a hozzászólásod jobb felső sarkában) és annak segítségével kiegészítheted a mondanivalódat.
2. A témák, melyekről írtál - ha végigolvastad volna a fórumot, tudnád - mindegyikéről volt már szó, s részemről a Miranda Otto házasságát leszámítva, egyik sem számított újdonságnak.
A jó pap is holtig tanul. Ne búsúlj, mi is elkövettük ugyanezt a hibát, mikor újak voltunk itt.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Agoura
-
- Nem elérhető
-
Niq
- Agoura
-
- Nem elérhető
-
Marton Csokas:Celeborn megszemélyesítője,magyar vér is csörgedezik az ereiben
Hugo Weaving:Nigériában született.A Mátrixban is szerepelt
Liv Tyler:Portlandben született 1977.július 1.-én.Apja Steven Tyler,az Aerosmith együttes énekese.Anyja,Bebe Buell manöken. Royston Langdon zenésszel készülnek az esküvőjükre!! :arwen2:
Egyszer azt nyilatkozta,hogy rossz volt Viggoval csókolózni,mert Aragornnak dús borostája volt :arwen1:
E.Wood:Franka Potentét el akart jegyezni,de a lány visszautasította.Pedig a Gyűrű lett volna a jegygyűrű!!Nem tudta milyen lehetőséget szalaszt el!(nem is olyan szép a lány)
Orli:A forgatáson ledobta egy ló
Ian McKellen:Eredetileg zongoristának készült.Sir
meg:Ian meleg
Sean A.:felesége,Christine a forgatások alatt várta Elizabeth Louise nevű kislányukat
Dominic M.:1977-ben született.Még egyetlen filmben sem szerepelt
Billy B.:skót származású,szeretne továbbra is filmezni(szerintem rossz kisgyerek feje van :dance: )
John R-Davies:Ő adja Sziszakáll hangját,mesefilmekben is szinkronizál
Viggo: fia,Henry 14 éves
Niq
- Agoura
-
- Nem elérhető
-
Majdem egy oldalas cikk
Dzsesszmuzsikusként túl van 3 CD-n,és 3 éve fotókiállítása volt a New York-i Robert Mann galériában :hello: :hello: :hello: Tehetséges és keresett festő is
Van egy verseskötete is
Az egyik csatajelenetben kiverték a fogát :bawling: .Viggo pillanatragasztóval visszaragasztotta,és szó nélkül folytatta a munkát
Niq
- Andragorn
-
- Nem elérhető
-
Nagyon nem vagyok még képben...
Azt olvastam az egyik újságban, hogy a forgatások alatt sok szereplonek tönkre ment a magánélete.
Többek között Viggo-t elhagyta a szerelme, Elijah el akarta jegyezni a barátnojét a filmbeli gyuruvel (ez olyan eredeti és romantikus), de az is szakított vele, aztán vagy Pippin vagy Trufa ( már nem emlékszem pontosan melyik) is szakított a barátnojével.
Én nem értem ezeket a noket. :hein: Tudom, hogy sok ido ez a 15 hónap távollét, de ennyi áldozatot nem bírtak hozni a szerelmükért? Valószínüleg nem is szerették oket annyira.
Állítólag Samunak éppen terhes volt a felesége, amikor elkezdték a forgatást, de ott nincs baj köztük.
- Narië
-
- Nem elérhető
-
Különben hogy teccik az új aláírásom?
- Agoura
-
- Nem elérhető
-
Niq
- Narië
-
- Nem elérhető
-
Mik nem történnek,amíg sieltem...hódica írta: Ugye hallottátok már, hogy a TTT 7 Empire Awardsra jelölték, köztük Viggot a legjobb ffi. fsz. kategóriában
Go Viggo!![]()
![]()
![]()
Viggot díjra jelölik,Viggo a hónappasija...Mi jöhet még?
Elmondaná valaki,hogy mi történt még a mi istencsászárunkkal?
Nagyon nem vagyok még képben...
- hódica
-
- Nem elérhető
-
Go Viggo!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Supersonica
-
- Nem elérhető
-
erwianne írta: Megvettem a kérdéses IM-et (bevallom,Orliért és nem Viggoért eredetileg, de ezért ne vegyétek fejemet, számomra Viggo is igen becses! :aragorn1: ) és elolvastam kedvenceinkkel készült interjúkat és egyik szemem sírt, a másik is... a röhögéstől. Ilyen hülye kérdéseket! Ilyen valószerűtlen válaszokkal...! Csodálkoznék, ha valóban ők válaszoltak így!
Biztos vagyok benne, hogy nem interjúvolták meg Orlandot, hanem összeválogatták a meglévő válaszokhoz a rajongók kérdéseit. Gondolom, sokan feltettek tucatnyit is (a hülyék, ahelyett, hogy a neten néznének utána
Nekem már 2 példányom van az IM-ből (egyszer megvettem én, és ma meglepett vele a barátnőm
- erwianne
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
- Mezsgyés Ifosz
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Tudtok olyan helyet mondani,ahonnan le lehet
menteni azt a képet,ahol Arwen gyászolja
Aragornt?Ha igen feltétlemül írjátok meg nekem
privibe,ha lehet...
Köszike!
- Cassie
-
- Nem elérhető
-
Én nem tudom,ti mit szóltok hozzá?
Amúgy van egy kis felhívásom:
"Hahó!!!Figyel itt rám valaki?Tényleg kéne szavazni és már csak 1 %-kal vagyunk lemaradva a Matrix mögött...Ne Hagyjátok már a ROTK-t cserben( www.hardwired.hu )!Amúgy van egy másik is: www.starwars.hu
Itt Liv Tyler és Natalia Portman száll ringbe a rajongók kegyeiért..."
Csak azért van idézőjelben,mert nincs kedvem ezt mindenhova leírni...Ja,az eléjét felejtsétek el...
" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
- xany
-
- Nem elérhető
-
Képzeljétek az im-neten ki van írva hogy a hónap pasija Vigo Mortensen(nem én írtam félre ők írták 1 g-vel) 8O
"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."
- Ragoran
-
- Nem elérhető
-
Láttam a metróban kirakva TTT-s plakátot! Megint Frod-ot rakták be kilóméter nagyságban
Van aragornos zoknim! :tongue: nagyon gáz!
megint szupi előnyös képek:(legtöbbet ismerjük!)
www.theargonath.cc/pictures/misc ... wers43.jpg
www.theargonath.cc/pictures/misc ... ers110.jpg
www.theargonath.cc/pictures/misc ... wers46.jpg
www.theargonath.cc/pictures/misc ... ers126.jpg
www.theargonath.cc/pictures/misc ... ers131.jpg
- xany
-
- Nem elérhető
-
Végre normálisan megoldották, mindenkiről írtak valamit.
"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."