A HOBBIT

Több
12 éve 4 hónapja #405410 Írta: scaurus
scaurus válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Pl Peter Jackson.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hónapja #405405 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Valaki meg tudná nekem esetleg mondani, hogy hol tudom megnézegetni, mik lesznek a filmben azok a részek, amik a Hobbitban nincsenek benne? A LOTR függelékében esetleg? Csak hogy képben legyek, mi lesz a filmben. :)

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 4 hónapja #405383 Írta: Gandalf

Több
12 éve 4 hónapja #405376 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Sil írta: A TheOneRing.net teljes beszámolója, spoilerhegyekkel:
www.theonering.net/torwp/2012/04 ... -analysis/

Ez pedig egy másik beszámoló, németül, szintén giga-spoilerekkel:
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/to...filme/news_86912.php

Több
12 éve 4 hónapja #405375 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A HOBBIT
A TheOneRing.net teljes beszámolója, spoilerhegyekkel:
www.theonering.net/torwp/2012/04 ... -analysis/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
12 éve 4 hónapja #405370 Írta: Gandalf
Rövidhírek:

- A Warner leszedette a német oldalról a kulcs képét, szerencsére lementettem magamnak. :twisted:
- John Rawls veszi át Azog szerepét, Conan Stevens pedig Bolg lesz.

És egy újabb spekuláció a korábbiak kapcsán:

SPOILER

Több
12 éve 4 hónapja #405364 Írta: Gandalf
Még én is reménykedem.
Mondjuk, Arwent is utólag kellett kivágnia Helm-szurdokból, vagy átszínezni a tömegben... :roll:
Emlékszem, a "zöld fórumon" annak idején külön topicot nyitottam "Tündék Helm Szurdokában?" címmel, annyira felháborított ez a kiszivárgott változtatás. Szerencsére a filmben nem lett hangsúlyos a Haldír-szál.

Túl erőltetettnek érzem A Hobbit kapcsán a hozzácsatolt fanfic-szálakat.
Annak nagyon örülök, hogy a Fehér Tanács és Dol Guldur belekerül, én is beletettem volna, ha forgatókönyvíró vagy rendező vagyok, de szigorúan csak A GyU-ra és a Függelékeire építve.

SPOILER

Több
12 éve 4 hónapja #405355 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Ezek alapján attól tartok PJ kicsit félreértette a "gyerekkönyv" fogalmat.
A többivel megvárom a filmet, a GyU film előtt is elég sok félreértésből fakadó hír volt, (meg olyan amire PJ mondott "mégsem"-et, gondoljunk csak Arwenre és a Helm szurdokra)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
12 éve 4 hónapja #405347 Írta: Gandalf
Spoileres spekulációk

Több
12 éve 4 hónapja #405343 Írta: Sil
Az Index is felébredt:
index.hu/kultur/cinematrix/hirbl ... os_bilbot/

Tears unnumbered

Több
12 éve 4 hónapja #405341 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Gandalf írta: No, vajon minek a kulcsa ez? ;)
www.herr-der-ringe-film.de/v3/media/gale...luessel-cb103771.jpg

Nagyobbnak képzeltem! :D

A 48 képkocka/másodpercről meg ne véleményt mondjanak nekem, hanem már a filmet mutassák! :twisted:

Nem tudom, hogy spoilerbe tegyem, vagy ne, ezért inkább abba rakom!

Ez meg az! :geek:

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
Több
12 éve 4 hónapja #405338 Írta: Sil

Gandalf írta: A 48 képkocka per másodpercről és a 3D-ről:

A beszámolókból az jött le nekem, hogy a nagyon éles és élethű kép, valamint a 3D miatt úgy érezzük, mintha tényleg benne lennénk - a stúdióban, a díszletek és a kellékek között. A túlságosan valósághű élmény pont a mozi varázsát veszi el, a filmszerűséget, és így olyan, mintha egy színelőadást néznénk élőben. Tényleg olyan illúziót ad, mintha benne lennénk, de pont ez is a baj vele...

Szerintem meg az is belejátszhat a fanyalgók ellenérzéseibe, hogy ez nem egy kész anyag, amit bemutattak, hisz pl a trükkök is hiányoztak belőle. Ezért gondolom, a "grading" (amikor átszínezgetik a jeleneteket, meg átalakítják a fényviszonyokat a jelenetekben) sincs még kész, és az azért sokat tud dobni a hangulaton.

Tears unnumbered

Több
12 éve 4 hónapja #405337 Írta: Gandalf
Sil:
Köszönjük szépen!

Ez azért tisztába tesz néhány dolgot:

SPOILER

Több
12 éve 4 hónapja #405333 Írta: Sil
Itt egy cikk a vetítésről kicsit több részlettel, hát, a 48fps-től nem voltak túlzottan elájulva a résztvevők:
insidemovies.ew.com/2012/04/24/c ... he-hobbit/
2. oldal, itt van szó a bemutatott részletekről (spoileres!):
insidemovies.ew.com/2012/04/24/c ... -hobbit/2/

Tears unnumbered

Több
12 éve 4 hónapja #405332 Írta: Gandalf
Sűrűsödnek az események. :)

Óriási dolgok vannak készülőben:
www.theonering.net/torwp/2012/04/23/5530...review-at-cinemacon/

A Los Angelesben zajló CinemaCon-on a szerencséseknek levetítettek 10 percet A Hobbitból, ráadásul 48 képkocka per másodperc sebességgel és 3D-ben!

A TheOneRing egyik munkatársa, Quickbeam már látta:

SPOILER!

Több
12 éve 4 hónapja #405318 Írta: Gandalf
Ha már emlegetett szamarak...

Úgy tűnik, Conan Stevens alakítja Bolgot is:
www.theonering.net/torwp/2012/04/22/5522...ens-chats-with-torn/

(Vagy csak menet közben jöttek volna rá a filmesek, hogy korábban összekeverték Bolgot Azoggal?)

Mindenesetre...

Több
12 éve 4 hónapja #405312 Írta: Sil
Ehh, miért nem működik a spoiler tag megnevezés nélkül? :shock:

SPOILER!

Tears unnumbered

Több
12 éve 4 hónapja #405310 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Hát nem lenne rossz, ha benne lennének. Nekem jobban tetszenének a filmek könyv hűbben, mint A GyU. Persze, ami meg túl meseszerű, azt azért kicsit bemutathatnák úgy is, hogy kevésbé legyen az. :D

Másrészt meg azon gondolkodtam most, hogy kinek fájt volna, ha kicsit több szakáll van a törpökön :?: Mert jól néznek ki, oké, meg minden... Tetszenek is. De hát akkor is a Hosszúszakállúak törzséből származik mindegyikük, kivéve Bifurt, Bofurt és Bomburt. És hát a legtöbbnek épp hogy van szakálla, vagy csak borostája... Mert oké, legyenek különbözőek, hogy meg lehessen jegyezni, ki kicsoda (és ezért nem baj, hogy a könyvhöz képest megváltoztatták őket), de a szakálluk lehetett volna hosszabb!

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 4 hónapja #405305 Írta: Gandalf
SPOILER!

Több
12 éve 5 hónapja #405224 Írta: Gandalf

Több
12 éve 5 hónapja #405165 Írta: Sil
Stephen Fry befejezte a Hobbit forgatását:
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de ... _85888.php

Tears unnumbered

Több
12 éve 5 hónapja #405139 Írta: Sil
Kémfotók Tóváros díszleteiről:
www.stuff.co.nz/dominion-post/ne ... Hobbit-set
Nyitva maradt a kapu, amikor a helyi tűzoltók kivonultak egy - hamisnak bizonyult - tűzriadó miatt...

Tears unnumbered

Több
12 éve 5 hónapja #405114 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Tudjátok, mióta tudom, hogy jön A Hobbit, kezdem úgy érezni magamat, mint annak idején, amikor A király visszatér-t vártuk....bizsereg mindenem :) ))))))

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
12 éve 5 hónapja #405107 Írta: Sil
Az első hivatalos póló:
www.wbshop.com/category/wbshop_b ... +shirts.do
(Persze Magyarországra nem szállítanak, és amúgy is elég brutális lenne a szállítási költség... :roll: )

Tears unnumbered

Több
12 éve 5 hónapja #405018 Írta: Gandalf

Több
12 éve 5 hónapja #405001 Írta: Iglorion
Iglorion válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Egyszerűen nem tudom megunni! :)
... re=related

Utúlie'n aure! Aiya Eldalie ar Atanári, utúlie'n aure!

• Belengol
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 6 hónapja #404998 Írta: Belengol
Belengol válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Sziasztok!

Érdeklődnék van-e már valamilyen előrelépés a Bács Ferenc ügyben? Mert mostanában nagyon csend van vele kapcsolatban.

Több
12 éve 6 hónapja #404994 Írta: Gandalf
A filmes játékfigurák alapján Bolg is szerepelni fog valamilyen formában a filmben:
www.bigbadtoystore.com/bbts/menu.aspx?menu=2370&company=1340

További újabb ork/kobold-nevek a játéklista alapján:
- Fimbul
- Koboldkirály
- Grinnah

SPOILER!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.610 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére