Filmzene

Több
20 éve 6 hónapja #281200 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Filmzene

Lugdús írta: Az a szám nekem speciel nem naon jön be. :wink:
De a dc-n már letöltöttem (és most is töltök még) vagy 3 órányi zenét! :D
Az már elég jó ahhoz képest h ingyen van! :)
Az egyik embernek megvan ez a 3 cd és ha összejön letöltöm töle. 8)
Ja és a 2. és 3. rész zenéiről nem tuttok ilyen részletes tájékoztatót adni?

Sztem meg irtó jó lett, de hát én ugye elvetemült tünde-párti vok, és Elberethről hallani egy nótát számomra felemelő érzés!
Ja, és nekem már megvan az összes szám :P És a DC-t ne reklámozd mert Síl meg fog őrülni...
A DVD-re viszont nagyon kíváncsi vagyok, majd ha Londonban járok, esetleg megveszem az egész pakkot.
2. és 3. rész: ha észrevetted, ez az első rész bővített filmzenéjéhez van. Most jön a kérdés: szted ha nem jelent meg még a 2. és 3. bővített filmzene, akkor tájékoztatót adnak ki hozzá? :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #281194 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Filmzene
Az a szám nekem speciel nem naon jön be. :wink:
De a dc-n már letöltöttem (és most is töltök még) vagy 3 órányi zenét! :D
Az már elég jó ahhoz képest h ingyen van! :)
Az egyik embernek megvan ez a 3 cd és ha összejön letöltöm töle. 8)
Ja és a 2. és 3. rész zenéiről nem tuttok ilyen részletes tájékoztatót adni?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #281186 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Filmzene
fájdítottál... :x :x

szeretni és szeretve lenni

Több
20 éve 6 hónapja #281179 Írta: cortez71
Csak hogy fájdítsam a szívünket:

Eddig 1 számot tudtam emghallgatni belőle, mégpedig Passing of the Elves-t, és nagyon gyönyörű... Kár, hogy nálunk nem kapható :(
Vagy kapható vhol? Mert bár nem olcsó, sztem a fanok nagy része megvenné...

Több
20 éve 6 hónapja #281151 Írta: Beren Erchamion
Beren Erchamion válaszolt a következő témában: Filmzene
Ha valakit érdekel az új bővített filmzene részletes leírása: download.wbr.com/lotr3/fotr_anno ... core_2.pdf . Minden számról van egy kis összegzés, szó van a hangszerekről is és az összes szám dalszövege is megvan (tolkieni nyelven és angolul is). :idea:

"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."

Több
20 éve 6 hónapja #281144 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
Szolgálati közlemény: Az offolást tessék befejezni, warezt pedig maximum priviben intézni. :nono:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #280776 Írta: Beren Erchamion
Beren Erchamion válaszolt a következő témában: Filmzene

cortez71 írta: Hm... Nem hinném, hogy ennyire drága lenne. Attól függ, hogy honnan hozzák. Bár ebben sem bízom :(
Manapság egy duplacd-s album 7000 Ft-nál kezdődik, ehhez meg DVD is van még meg még 1 lemez. Áh, bakker, rossz országban élünk :(

De, sajnos ilyen drága... Ha megnézed az Amazon.com-on, akkor kiderül, hogy az USA-ban, Kanadában és UK-ban is olyan 13-14ezer Ft körül van az ára... Ami méregdrága, de ezt muszáj lesz megvenni.... 8O Én eddig úgy sem vettem egy filmzene CD-t sem...

"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."

Több
20 éve 7 hónapja #279844 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Filmzene
Az árakról: a három CD együtt csomagolva asszem 7200 Ft volt jobb helyeken, vagy olcsóbb. Szóval ez is lehet, hogy olcsóbb lesz...

(a fenébe, miért van most karácsony, minden pénzem elköltöttem/elköltöm ajándékokra... :( :)

Ezen asszem már csak a lottó ötös segíthet... :P )

OFF

Lugdush írta: Attila-Isten kardja?
Én ugy ismerem h Attila-Isten ostora! :wink:

Nem ismered a történetet és még kötekedsz??? :D :wink:

Isten kardja az a kard, amit Attilának elvitt egy pásztorgyerek aki találta a földből kiállva lángolva, és ezzel a karddal lett Attila maga "Isten ostora".
Az "Isten ostora" kifejezés Attilára vonatkozik, de az "Isten kardja" a kardra.

(Nem mintha ez a dolog túlságosan idevágna... :) )

ON

Kārātārānen a áirâë...

Több
20 éve 7 hónapja #279777 Írta: cortez71

Gandalf írta: Itt egy részletes (angol) értékelő sok színes képpel:
www.soundtrack.net/features/article/?id=173

Bakker... Ez nagyon nagyon szép! Kell egy ilyen!!!!

Több
20 éve 7 hónapja #279776 Írta: Gandalf

Több
20 éve 7 hónapja #279755 Írta: Koko
Attila-Isten kardja?
Én ugy ismerem h Attila-Isten ostora! :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #279701 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene

cortez71 írta: Manapság egy duplacd-s album 7000 Ft-nál kezdődik, ehhez meg DVD is van még meg még 1 lemez. Áh, bakker, rossz országban élünk :(

/off/ Azért nem mindegyik! Az Atilla - Isten kardja című rockopera tripla-CD-je 5700 Ft a Zikkuratnál! :wink:
www.zikkurat.hu/zikkuratdisco/index.shtml
/on/

Több
20 éve 7 hónapja #279699 Írta: cortez71
Hm... Nem hinném, hogy ennyire drága lenne. Attól függ, hogy honnan hozzák. Bár ebben sem bízom :(
Manapság egy duplacd-s album 7000 Ft-nál kezdődik, ehhez meg DVD is van még meg még 1 lemez. Áh, bakker, rossz országban élünk :(

Több
20 éve 7 hónapja #279691 Írta: Gandalf

Több
20 éve 7 hónapja #279662 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Filmzene
És ráadásul csak az elsőr rész. Akkor legalább a hármat adnák együtt ennyiért :( ((

Thereon, a vándorló varázsló

Több
20 éve 7 hónapja #279641 Írta: Koko
Nagyon jó lehet de iszonyat drága :(
Ha jól számolom és olyan 375 HUF-nak veszek egy fontot több mint 13e Ft. :cry:

Több
20 éve 7 hónapja #279565 Írta: cortez71
Nézzétek, mit találtam! Sztem ez az, amiről Sil beszélt... Csak eltolták a megjelenést. Na, lessétek meg ;)
katt ide

Több
20 éve 7 hónapja #279465 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Filmzene
Nincs meg. Miután VALAKInek odaadtam 3 cd-t a nyáron, megígértem, hogy átmásolja, és azóta sem tette meg.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
20 éve 7 hónapja #279461 Írta: cortez71

Noredhel (Voronwë) írta: Fariék legyakása rendben van. A kajajelenet viszont... :quasi:

Jaaaa! Értem már, hogy mire utaltál :)
Hát figyelj, rakd be a filmzene cd-t, és akkor nem látod a képet ;)

Több
20 éve 7 hónapja #279454 Írta: Noredhel
Fariék legyakása rendben van. A kajajelenet viszont... :quasi:

Toujours pur

Több
20 éve 7 hónapja #279428 Írta: Thereon
Feltételezem arra gondol, amikor Faramirékat kinyírják. De ki vagyok én...

Több
20 éve 7 hónapja #279274 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Filmzene

Noredhel (Voronwë) írta: Billy dala gyönyörű. Az a hang!!!

Csak ne az lenne közben, ami van... így hogyan bőgjön a tünde?

Ez alatt mit értesz?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #279273 Írta: Noredhel
Billy dala gyönyörű. Az a hang!!!

Csak ne az lenne közben, ami van... így hogyan bőgjön a tünde?

Toujours pur

Több
20 éve 7 hónapja #279272 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Filmzene

Aragond írta: A Gyu2 főcímdalának tényleg Gollam dala a címe? Nekem az az egyik kedvencem, pedig első hallásra azt hittem, hogy ráléptek egy macska farkára.

Nem főcímdal, hanem betétdal, és oda van írva a CDre. (ha véééltelneül nincs odaírva, akkor sem árt utánanézni mit hallgatsz éppen, nem? számlista minden nagyobb netes áruházban elérhető ahol még árulják a cédét)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 7 hónapja #279269 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: Filmzene
A Gyu2 főcímdalának tényleg Gollam dala a címe? Nekem az az egyik kedvencem, pedig első hallásra azt hittem, hogy ráléptek egy macska farkára.

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
20 éve 7 hónapja #278775 Írta: Thereon
Hangulat kérdése Mal-estel, talán a Concerning Hobbits amit legtöbbször hallgatok mert arról mindig kedvenc évszakom, a tavasz jut eszembe. De pl ha szomorú vagyok akkor az Into the West és a Use Well the Days önt belém erőt.

Több
20 éve 7 hónapja #278730 Írta: Mal-estel
Mal-estel válaszolt a következő témában: Filmzene
Nektek melyik szám tetszik a legjobban? Nekem van egy csomó kedvencem és nem tudok dönteni... Concerning Hobbits, May it be, Samwise the brave, The steward of Gondor (külön a Billy Boydos rész miatt :D ), Into the West.
Erről volt már szavazás? (Megnéztem, volt, de sajnos erről is lemaradtam, mint egy csomó más jó témáról :cry: .Ez nem igazság, miért kell őket lezárni? Lehetne nyitni egy újat, amiben a 3. rész számai is benne vannak...)

OFF: A Harry Pottert ne tessék szapulni, nincs semmi értelme, ugyanis A Gyűrűk Urára semmiféle veszélyt nem jelent. :D A filmek gagyik lettek (már bocsánat). Bár a Félvér Herceg óriási, minden elismerésem Rowlingé, de azért nem lehet összehasonlítani a GyU-val...
Itt be is fejeztem, több OFFot ebben a témában nem fogok írni...
Bocsánat ezért az egyért is...

A remény hal meg utoljára.

Több
20 éve 7 hónapja #278690 Írta: cortez71

Endelír írta: Azt kérdezném, hogy honnan lehet letölteni a The Two Towers Trailer Songot, azaz a Requiem for a Dream remixét? Már nagyon sok helyen kerestem, de nem találtam rá. A hivatalos lemezeken pedig nincsen rajta...

Mivel ez nem Howard Shore szám :)
Ha gondolod, át tudom küldeni neked MSN-en

Több
20 éve 7 hónapja #278689 Írta: Endelír
Endelír válaszolt a következő témában: Filmzene
Azt kérdezném, hogy honnan lehet letölteni a The Two Towers Trailer Songot, azaz a Requiem for a Dream remixét? Már nagyon sok helyen kerestem, de nem találtam rá. A hivatalos lemezeken pedig nincsen rajta...

Több
20 éve 7 hónapja #278085 Írta: uzg mordor
uzg mordor válaszolt a következő témában: Filmzene
addigra amnéziát kapok

pfúj Harry potter!emiatt vetitették késöbb a gyűrűk urát,pusztuljon!!!!!!!!!!!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.937 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére