Felkészülés a táborra

Több
11 éve 4 hónapja #410488 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Felkészülés a táborra
menjünk már! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #410465 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Felkészülés a táborra
Ha tudtok hozzatok piros /fekete ruhákat, főleg a tabard alá. Én már pakolok, mert holnap kilövés (korán)..

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #410453 Írta: Celebrom
Így van a domináns színűnk a fekete, és ha az egyszerűbb akkor a piros zászlóra negatív kontúrt festhetünk, ez jó ötlet.
A tabardok készülnek tovább, amik természetesen feketék.
Alyr, nem a méret a lényeg.. :)

Több
11 éve 4 hónapja #410433 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Felkészülés a táborra
Sztem elég jól néz ki a fekete alapon vörös, és valóban van egy másik csapat, akik vörös alapszínnel nyomják.

Vuhúúú már csak 2-3 nap!! :mrgreen: Ti mit szoktatok leginkább ellenőrizni, hogy nem hagytátok-e otthon? ;) Én egyszer a fogkefémet felejtettem el... :P És bár egyelőre jóidőt mondanak, azért a meleg ruha meg az esőkabát, gumicsizma, zárt cipő se maradjon ki!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
11 éve 4 hónapja #410402 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Felkészülés a táborra
Csendben jegyzem meg, a madarak azt csipogták, hogy mivel egy másik csapat alapszíne a vörös (a miénk fekete) ezért nagyon nem volna jó, ha a zászlónk vörös lenne.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410373 Írta: Alyr Arkhon

Estel Adániel írta: Szerintem fekete alapon pirossal mutatna igazán jól a címer; de persze az megoldható úgy is, hogy a piros zászlóra a negatív mintát festjük feketével, mintha a közepén lenne egy fekete rész, amin belül piros a minta. :idea:

(Az új emberkék - pardon, tündék - esetében hogy működik a szemmértékkel belövés? :) Csak érdeklődöm... )

Az "instagram-rend" nem tudom mennyire fogja enni a mobilnetet, de amennyi marad, azt a csapatnak ajánlom. ;)

A csapatdinnye pedig rúlzik! :lájk:

Zászló: Hát, ha végiggondoljuk, akkor szvsz csatatéren a vörös zászló jobb, mint a fekete (feltűnőbb talán) de igazából mindegy, ha jól festjük fel, mindkét verzió nagyon jó.

(új emberkék: Hát gondolom facebook profilkép alapján, úgyhogy akinek például egy macska a képe, annak nem lesz túl jó táborban :D )

Csapatdinnye: Mivel nem eszem dinnyét, csak az elvi támogatásomat bírjátok. :)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410358 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Felkészülés a táborra
Szerintem fekete alapon pirossal mutatna igazán jól a címer; de persze az megoldható úgy is, hogy a piros zászlóra a negatív mintát festjük feketével, mintha a közepén lenne egy fekete rész, amin belül piros a minta. :idea:

(Az új emberkék - pardon, tündék - esetében hogy működik a szemmértékkel belövés? :) Csak érdeklődöm... )

Az "instagram-rend" nem tudom mennyire fogja enni a mobilnetet, de amennyi marad, azt a csapatnak ajánlom. ;)

A csapatdinnye pedig rúlzik! :lájk:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
11 éve 4 hónapja #410357 Írta: Celebrom
Az jó. Nagyon megköszönnénk ha szükség esetén a csapat rendelkezésére bocsájtanátok. pl csapatelőadás stb..
Örömmel jelentem, hogy készülnek a tabardok, most csodáltam meg az egyik női tabardot. Hát szerintem iszonyat jó lesz.
Az öveket , és a fűzőket a táborban csináljuk meg piros anyagból (ami egy picit sötét), illetve az alkarvédőt is feketéből.
A zászló alapja szerintetek milyen színű legyen, fekete vagy a piros (mondjuk erre könnyebb festeni)?

Több
11 éve 4 hónapja #410348 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Felkészülés a táborra

Celebrom írta: Lesz valakinél net táborban?

Én is tudok megosztani, ha nem gigás méretben szeretnénk használni ;)

Több
11 éve 4 hónapja #410340 Írta: Alyr Arkhon

Celebrom írta: Lesz valakinél net táborban?

Nálam lesz egy kevéske, de azért filmeket ne akarjatok letölteni :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410336 Írta: Celebrom
Lesz valakinél net táborban?

Több
11 éve 4 hónapja #410334 Írta: Celebrom
Sikerült nagyker áron megvenni a szükséges anyagokat, tehát fekete és bordó-piros. Még elég jól maradt csapatpénzünk, úgyhogy majd lesz csapatdinnye is szerintem. Arcfesték is megvan.
Én már pakolgatok a táborra.
El ne felejtsétek, hogy csak akkor kaptok ágyneműt a szobába, ha igényeltetek.

Több
11 éve 4 hónapja #410305 Írta: Celebrom
Az az igazság, már nagyjából a szemmértékemhez mérten már belőttük a méreteiteket. Természetesen majd igazítunk helyben ha kell.
Az alkarvédő, a fűzők, az öv majd az első 2 napban készül el, az anyagot viszem:).

Több
11 éve 4 hónapja #410289 Írta: Alyr Arkhon
Ha a tábor előtt akarunk tabardokat ahhoz nem kellenek a méreteink?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410189 Írta: Estel Adániel
keep Stendhal at home :lol:

Több
11 éve 4 hónapja #410188 Írta: Kincső
Julien Sorel!! :mrgreen:

(bocs nem bírtam kihagyni)

• Pillangó
  • Látogató
  • Látogató
11 éve 4 hónapja #410187 Írta: Pillangó
Pillangó válaszolt a következő témában: Felkészülés a táborra
Nekem van egy csörgőm, de az enmagában nem illik annyira hozzánk. Mindenesetre hozom.

Meg persze sok vörös és fekete cuccot! :P

Több
11 éve 4 hónapja #410186 Írta: Alyr Arkhon

Celebrom írta: Alyr, össze tudsz kukázni valahonnan egy dobot, vagy többiek? Sajnos ilyet még nem csináltam:)
Amúgy szerintem javasolnom sem kell, hogy mindenféle autentikusnak tűnő ruhát (elsősorban, piros, fekete), díszítőelemet, fegyvert vagy annak látszó tárgyat hozzatok a bőröndötökhöz méltóan.

Hát amint szó volt róla, nemigen. (a kungfuiskolám oroszlántánc dobját Kínából hozattuk, ezt én nem merem elkérni/hozni, amúgyis akkora h furgon kell neki)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410179 Írta: Celebrom
Alyr, össze tudsz kukázni valahonnan egy dobot, vagy többiek? Sajnos ilyet még nem csináltam:)
Amúgy szerintem javasolnom sem kell, hogy mindenféle autentikusnak tűnő ruhát (elsősorban, piros, fekete), díszítőelemet, fegyvert vagy annak látszó tárgyat hozzatok a bőröndötökhöz méltóan.

Több
11 éve 4 hónapja #410150 Írta: Kincső
Tudom h nem halsz bele, de sztem pl tök menő lenne 8)
Nekem csak relatíve kicsi cserépdobom van sajna :(

Több
11 éve 4 hónapja #410145 Írta: Alyr Arkhon
Amúgy nem halok bele, ha nem kínai dobolok, csak felajánlottam. Encsinek pl van (kézzel ütögetős) dobja, TLV döntőn azzal jelzett. Nem tudom, jön-e táborba, és kölcsönadná-e nekünk.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410129 Írta: Alyr Arkhon

Kincső (Thilanna) írta: Hát... úgy érzem, ha találunk is ilyet, nem fogja tudni lehozni. :D

Nagyon szentségtörő kérdés, hogy esetleg ugyanazt a ritmust más dobon nem tudnád-e/akarnád-e lejátszani?

Természetesen le tudom, ha a dob vállalja hogy két olyan vastag ütővel (amit szintén szerezni kéne) püfölöm.
(az h vastag az ütő azért fontos, mert egymáshoz is kell ütni meg a dob széléhez meg ilyesmik, és az vékony ütővel béna/halk)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410109 Írta: Celebrom
Figyelem!
Idén is lehet tábori pólót előzetesen rendelni. Az információkat Bari kérésére itt is közzéteszem:
Információk:
Legkésőbb július 18-án éjfélig adják le a rendelést a tolkientabor"kukac"gmail.com email címre. Gyorsabb válasz érdekében CCzenek rá engem is: baribara.zsidek"kukac"gmail.com.
Lehetőség szerint csatolják az emailhez a póló méretüket(S-XXL), ha más méretet kérne, mint a jelentkezési lapon megadott VAGY mivel minden lánynak/nőnek női pólót írtunk be, ha nem női pólót kér jelezze! A később érkező rendelésekkel már csak a táborban tudunk foglalkozni és csak a tábor közepére/végére ér oda, mindezt megemelt áron.
Az alap előrendeléses ár, nem hiányzó adatokkal, július 18-án éjfélig leadva a rendelést: 2000Ft.
Az aki a táborban rendelne (első-két nap van erre lehetőség): 2500Ft

A rendelést mellett utalják el a póló összegét a következő számlaszámra (Magyar Tolkien Társaság): OTP-számlaszám: 11709002 -29900837-00000000, a közeléménybe a Név - tábori póló szerepeljen. A póló ára érkezzen be a fenti számlaszámra július 23-ig. Az utalás menete ugyanúgy zajlik, mint a tábori díj esetében:
1.) Átutalod az összeget a Magyar Tolkien Társaság bankszámlájára (OTP-számlaszám: 11709002 -29900837-00000000) feltüntetve a közleményben a polgári nevedet és hogy tábori póló.
2.) Besétálsz egy OTP bankfiókba és a pénztárban befizeted az összeget az említett számlaszámra, az említett közleménnyel.
A pólókról: 100% pamut
Női méretek: (centiméterben)
Szélesség - Hosszúság
S 44- 63 M 46.5-64 L 49-65 XL 51.5-66 XXL 54-67 Férfi méretek (centiméterben) Szélesség - Hosszúság
S 48.5-69.5
M 53.5-72
L 56-74.5
XL 61-77
XXL 66-78.5
Tehát összegezve: július 18-ig emailben kell leadni a rendelést - tolkientabor"kukac"gmail.com (cc: baribara.zsidek"kukac"gmail.com), eddig lehet jelezni, ha a póló méretében, női/férfi póló változás van. július 23-ig utalni a póló árát (2000ft előrendeléses áron) az MTT számlaszámára: Magyar Tolkien Társaság OTP-számlaszám: 11709002 -29900837-00000000 Köszi szépen! Ha bármi kérdésük lenne, akkor azokra én 24 órán belül válaszolok: baribara.zsidek@gmail.com

Mellékletek:

Több
11 éve 4 hónapja #410108 Írta: Kincső
Hát... úgy érzem, ha találunk is ilyet, nem fogja tudni lehozni. :D

Nagyon szentségtörő kérdés, hogy esetleg ugyanazt a ritmust más dobon nem tudnád-e/akarnád-e lejátszani?

Több
11 éve 4 hónapja #410042 Írta: Alyr Arkhon

Kincső (Thilanna) írta: Alyr, milyen dob kéne ahhoz? Mi lenne ha beírnánk a FB eseménzhez, hátha vkinek van?

Ilyen:

img.ffcrafts.com/img/product/201 ... 004282.jpg

És ekkora:

i.ehow.com/images/a02/8f/he/usin ... 00x800.jpg

:D

(az a lényege h nem kézzel ütik és nem ilyen kis pilincka dobverővel mint a nyugati dobokat)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #410039 Írta: Kincső
Alyr, milyen dob kéne ahhoz? Mi lenne ha beírnánk a FB eseménzhez, hátha vkinek van?

Több
11 éve 4 hónapja #409984 Írta: Estel Adániel
Kis szerencsével egy gitárt. :)

Több
11 éve 4 hónapja #409958 Írta: Alyr Arkhon
Amióta megtanultam az oroszlántánc dobolást, akarok dobolni táborban, de nincs hozzá dob. (pedig a háborús - motiváló és parancstovábbító - dobokból alakult ki, tehát még aktualitása is lenne)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
11 éve 4 hónapja #409948 Írta: Celebrom
Ki milyen hangszert tud hozni táborba? Egy dob mondjuk nagyon jól jönne.. :) , de minden nagyon hasznos lehet.

Több
11 éve 5 hónapja #409611 Írta: Celebrom
Nagyon fontos információ a csapattagok jelenlegi névsora:

Bencsik Bianka (Nieninque Meneldea)
Bodrogi Cinnia (Cinnia)
Sőreg Réka (Arikon)
Báhidszki Vanda (Vadmacs)
Tóth Gergely (Alyr Arkhon)
Sebestyén Csaba (sebcsaba)
Lőki Dániel (Estel Adániel)
Szűcs Petra
Lajos Bakk (nincs)
Balla Katalin
Császár Péter (Lexilver)
Rákosné Zichy Katalin (RZK)

Csapathős:
Deák Adrienn (Pillangó)
Lore Rendvezető és az egyik csapatvezető helyettes:
Kiss Kincső (Thilanna)

Csapatkapitány:
Doncsecz Zoltán (Celebrom)

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.490 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére