Társalgó

Több
13 éve 5 hónapja #400953 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Társalgó

Anglachel/Gurthang írta: Tehát az identitáson kívül kell nekünk még egy csapatinduló és néhány csak népünkre jellemző szokás. Például ebéd előtti szertartás, egymás köszöntésére valami kis mozdulat.

A köszöntés az nekem tetszik. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #400941 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Társalgó
én kb 170 körül lehetek, de régen mértem/mérték, mert a sulis mérések gimiben egy kicsit alábbhagytak.. általában onnan tudtam a magasságom :D
más téma: lehet valamit tudni arról, hogy most milyen közös tevékenységek lesznek a nemzettségen és családon belül? gondolok itt a csapatelőadásra, ébresztőre, stb... persze, ha ezt csak táborban lehet elmondani, akkor nem szóltam semmit (: (vagy ha már valahol le volt írva, akkor elnézést(: de sehol nem találtam.. :/ )

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #400908 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Társalgó
Bocsánat, nem én dolgom, csak kiegészítés:

A Gondoriak közül csak a nagyon előkelő családok egyes tanult tagjai tisztelték a valákat... (akik igazán ismerték Númenor történelmét, stb. Ebből pedig kevés volt, ebben a korban ez egyre inkább elfelejtődött.)
Minas Tirithben ez nem volt annyira elterjedt, sőt.

Ezen majd gondolkozzatok el.

Persze lehet, hogy a Ti népetek vezetője ilyen tanult nemes volt, aki közöttetek is elterjesztette tanait, de ezt nagyon meg kell ideologizálni.
Vagy csak a szokásaitokban maradt meg, és valamit sejtetek az egész hátteréről.

Amúgy meg Faramir is ilyen nagy tudású nemes (mágusok tanítványa ;) ), vele jóban lennétek akkor :)

Idh

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
13 éve 5 hónapja #400903 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Társalgó
Nos fiúk lányok én elhúzok pár napra, csütörtökön leszek megint. Addig kérek mindenkit, hogy olvassa el a Minas Tirith topikban a második hozzászólásomat, amiben a népünk jellemzőiről írok. Egyrészt azért, hogy tetszik-e, megváltoztatnátok-e rajta valamit, vagy esetleg hozzáfűznivaló.

Ha kialakítunk egy jó kis identitást mi leszünk a legjobb csapat, ezt ígérem (: Persze ehhez olyan identitás kell, amibe mindenki jól bele tud illeszkedni, még azok is, akik annyira nem szerepjáték fanok.

Ha elolvastátok azt a hozzászólást még mindig van feladat. Szerencsére van még rá időnk, egy hónap. Tehát az identitáson kívül kell nekünk még egy csapatinduló és néhány csak népünkre jellemző szokás. Például ebéd előtti szertartás, egymás köszöntésére valami kis mozdulat.

Néhány építő jellegű ötlettel előálltunk mi is. De csak min ihlet.

Ötlet 1.

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400882 Írta: Ági
Ági válaszolt a következő témában: Társalgó
Nekem mindegy melyik, csak ne süljünk meg benne.
158cm (igggen, nőttem egy centit pár év alatt:D).

Több
13 éve 5 hónapja #400807 Írta: Antathor
Antathor válaszolt a következő témában: Társalgó
Én nekem a második és a harmadik is tetszik, de meghajlok a többség akarata előtt:) és 186 cm
Totó

- Charm is a learned art.
- So is murder.

Több
13 éve 5 hónapja #400702 Írta: Fio
Jó, akkor nekem is második. :)

És 171 cm. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
13 éve 5 hónapja #400681 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Társalgó
Egyik ellen sincs kifogásom.
177 cm, három mérés átlaga alapján.

Lacho Calad

Több
13 éve 5 hónapja #400622 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Társalgó
Szintén második. :) és 174 cm :)

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
13 éve 5 hónapja #400616 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Társalgó
Ahogy nézem a többségnek a kettes számú épen látható tabard tetszik. :)
Ez annyiban különbözik ugye az "átlagostól", hogy szögletes a kivágása is.
Azt, hogy milyen hosszú lesz, saccra mindenki maga dönti el. :)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 5 hónapja #400612 Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Társalgó
Második!
Magasság: 183 cm

Több
13 éve 5 hónapja #400588 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Társalgó
Az url címből ítélve a GyU-filmekben benne volt (Fellegvár őrsége?), de nekem nagyon nem rémlik :) Az az egyetlen baj ezzel is, hogy sok anyag kell hozzá, meg aki gyakorlatlan, annak nem lesz egyszerű megcsinálnia.

szerk.: a másodkoriaknak van, de a szabása nem látszik, ha valakit érdekel: www.alleycatscratch.com/lotr/Hum ... geSold.htm

"Well, I'm back."

Több
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #400587 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Társalgó
Mondjuk az is nagyon király amit Fio mutatott, csak jó lenne élőben is látni :D Egyébként a hölgyek se riadozzanak, nem tilos, sőt, terveztük is hogy kicsit nőiesítjük majd tabardjainkat.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Utolsó szerkesztés: 13 éve 5 hónapja által.

Több
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #400585 Írta: Anglachel/Gurthang
Ne az első vagy a harmadik.

195 cm

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400583 Írta: Dodiee
Második és ~160cm :)

• Alustriel
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 5 hónapja #400575 Írta: Alustriel
Alustriel válaszolt a következő témában: Társalgó
Szintén a másodikra szavazom. :)
160 cm :P

Több
13 éve 5 hónapja #400549 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Társalgó
Második.

181 cm

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
13 éve 5 hónapja #400537 Írta: Rabyn
Igen azt azért nem feledjétek, hogy sanszos, hogy a táborban fogunk szabni/varrni. :) Igyekszem olyan anyagot venni, amit nem kell szegni (persze, aki úgy érzi, hogy be akarja szegni a tabardját, az beszegheti felőlem. :) ) Akár kézzel is:D)

Többiek is nyilatkozzanak, hogy melyik tetszik. :)

Több
13 éve 5 hónapja #400528 Írta: Snufi
Nekem is a második tetszik, elsősorban azért, mert rövid (melegben előny és kevesebb anyagfelhasználással jár) és egyszerű kiszabni. Az első számú is tetszett, de azt nehezebb kivitelezni (vagy hát nem tudom, hányan értenek a varráshoz közülünk?).
A magasságom pedig 165 cm :)

"Well, I'm back."

Több
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #400508 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Társalgó

Rabyn írta: 2. www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/ ... ardbig.jpg

1 szavazat ide :D

Szerk: 168 cm :)

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."

Több
13 éve 5 hónapja #400507 Írta: Fio

Rabyn írta: Nos, mivel ma szembesültem vele, hogy a Dol Amrothiak is tabardban terveznek lenni, azt hiszem ideje kiválasztani, hogy kb. hogy nézzen ki a mienk, hogy ne hasonlítson nagyon a kettő egymásra. Én ezeket a fajtákat találtam: (ja és szeretném ha mindenki megmérné, hogy milyen magas, hogy tudjuk mennyi anyagot kell venni pontosan!)

1. www.istockphoto.com/file_thumbvi ... -apron.jpg

2. www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/ ... ardbig.jpg

3 . renaissancegear.com/media/catalo ... abard1.jpg

Esetleg egy ilyen?
www.alleycatscratch.com/lotr/Hum ... tabard.jpg :arrow: ezüst szegéllyel az alján, oldalt meg fehér/ezüst madzaggal összekötve...

Több
13 éve 5 hónapja #400501 Írta: Rabyn
Nos, mivel ma szembesültem vele, hogy a Dol Amrothiak is tabardban terveznek lenni, azt hiszem ideje kiválasztani, hogy kb. hogy nézzen ki a mienk, hogy ne hasonlítson nagyon a kettő egymásra. Én ezeket a fajtákat találtam: (ja és szeretném ha mindenki megmérné, hogy milyen magas, hogy tudjuk mennyi anyagot kell venni pontosan!)

1. www.istockphoto.com/file_thumbvi ... -apron.jpg

2. www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/ ... ardbig.jpg

3 . renaissancegear.com/media/catalo ... abard1.jpg

Több
13 éve 5 hónapja #400448 Írta: Anglachel/Gurthang
Bizony, bizony :D Gyertek szülinapra + Líthasra

Más téma: lassan felrakjuk a családonkénti beosztást, addig is gondolkozzatok el rajta, hogy mik lehetnének a családok nevei, mert el kell idén nevezni a családokat is (:

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400407 Írta: Rákos Olivér
Rákos Olivér válaszolt a következő témában: Társalgó
ÚÚÚ hali emberek! most már én is írok valami nagyon izgalmasa, hogy lássátok, hogy élek:P

S.P.Q.L.

Több
13 éve 5 hónapja #400401 Írta: Snufi
Ó, én még nem is találkoztam a Szederrel :) (Részemről csak plüssráját fogok hozni, de az nem sok vizet zavar. Szó szerint :twisted: )

"Well, I'm back."

Több
13 éve 5 hónapja #400385 Írta: Dodiee
Szeder meg pláne imádni való :)
Más: Esetleg van olyan közöttetek, aki jön a most szombaton megrendezésre kerülő MTT születésnapra? Ez egy remek alkalom arra hogy találkozzunk még a tábor előtt, főképp azoknak akik esetleg még nem találkoztak személyesen az társasággal. Részletek a topicban :)

Több
13 éve 5 hónapja #400378 Írta: Estelwen
Estelwen válaszolt a következő témában: Társalgó
Dejóóó!!! :D :D Imádom a kutyusokat... :lájk:

Több
13 éve 5 hónapja #400363 Írta: Rabyn
:D DDDD

Ja igen, aki nem tudná, hozom ám a négylábúmat is magammal. :)

Több
13 éve 5 hónapja #400309 Írta: Anglachel/Gurthang

Gandalf üzeni, a chat fórumon írta:

Snuffles írta: Khm, a maradék tíz napra még tíz valaki ;)

Denethor-pótlékok kerestetnek?

Lehet bárki, DE NE THOR! :twisted: :P :lol:

Bocsánat, egyszer el kellett sütnöm. :lájk:

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400280 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Társalgó

Snuffles írta: Khm, a maradék tíz napra még tíz valaki ;)

Én egynek bevállalom, úgyis folyton égek, mint a Reichstag.... :mrgreen: :mrgreen:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére