- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Haradi szakadárok
- Haradi Hagyományok
Haradi Hagyományok
- Olosta
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
gillz írta: [...]Illetve közös jelképnek a törzsfőséget jelképező karpánt egyéniesített másolatait gondoltuk, valami hajlított fémdrótot, amit aztán mindenki saját ízlése (és fémallergiái) szerint díszít, bevon, befest, aggat tollat-gyöngyöt nemtommit rá.
Hmmm.... testhez álló feladat.
Ha lehet egy javaslatom: vörösréz. Még a csapatszínekhez is megy, és megvan az a jó tulajdonsága, hogy viszonylag olcsón, nagy tételben beszerezhető (ha kell forrás, szóljatok
Esetleg (!!!) ha időm engedi (!!!), és van rá igény, hajlíthatok tovább díszíthető alapokat.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alew
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Sil írta:
Remek, nagyjából erre gondoltam én is, bár kicsit kevesebb feketével (az olyan mordorias). Nézegettem a filmes dizájnokat, azok nem tűnnek túl használhatónak, mert ők eléggé afrikaiasra vették a figurát (pl fonott vértekkel és csontcuccokkal, kevés fémmel).gillz írta: fekete, vörös, arany a fő vonulat, nem feltétlenül ebben a sorrendben
pontosabb rgb-kódot majd határozzunk meg közösen (bár a feketére vannak ötleteim)
Harad elég nagy, a déli részei inkább afrikai hangulatúak, az északibb, Gondorhoz (és Mordorhoz) közelebbiek meg arabosabbak.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Grondir
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 0
gillz írta: sok kendő, tollak, gyöngyök, buggyos, törökös nadrágok, saruk, arabos fátylak, hastáncos ruhaelemek, férfiaknál nyilván ennek megfelelően bő szabású nadrágok, ingek stb.
Ezeket is megfogjuk csinálni magunknak?
Szerintem a fehéret is felhasználhatjuk, igaz, arra nincs utalás Tolkien-nél, de ilyen déli, keleti sivatagi népeknél alap.
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- gillz
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Mi nyugodtan találjunk egy közös bármilyet, mert gyakorlatilag új törzzsé alakultunk a fegyverletétel következtében és Ithilien földjeinek ígéretére. Az az irányelv, hogy a tábor asszem második napja végére legyünk meg a zászlóval. Ha megvan az alapszín, meg egyebek hozzá, akkor majd olyan anyagot rendelünk as usual.
Jelmezben is kezdjetek el gondolkodni, a mi ötleteink:
sok kendő, tollak, gyöngyök, buggyos, törökös nadrágok, saruk, arabos fátylak, hastáncos ruhaelemek, férfiaknál nyilván ennek megfelelően bő szabású nadrágok, ingek stb.
Illetve közös jelképnek a törzsfőséget jelképező karpánt egyéniesített másolatait gondoltuk, valami hajlított fémdrótot, amit aztán mindenki saját ízlése (és fémallergiái) szerint díszít, bevon, befest, aggat tollat-gyöngyöt nemtommit rá.
need more brainz. yourz. now.
- Adanedhel
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 0
- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4
Remek, nagyjából erre gondoltam én is, bár kicsit kevesebb feketével (az olyan mordorias). Nézegettem a filmes dizájnokat, azok nem tűnnek túl használhatónak, mert ők eléggé afrikaiasra vették a figurát (pl fonott vértekkel és csontcuccokkal, kevés fémmel).gillz írta: fekete, vörös, arany a fő vonulat, nem feltétlenül ebben a sorrendben
pontosabb rgb-kódot majd határozzunk meg közösen (bár a feketére vannak ötleteim)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- gillz
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
pontosabb rgb-kódot majd határozzunk meg közösen (bár a feketére vannak ötleteim
- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- gillz
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Amit tudunk, az az, hogy sok törzs van Haradban, és mi eredetileg nem egy törzsből valók vagyunk, hanem azok vagyunk, akik elég... khm... okosak és előrelátók voltunka hhoz, hogy felismerjük, a Sötét Úr nekünk nem jó, nem akarunk nazgúlok rabszolgái lenni, meg az orkok is csúnyák, és Mordor alapvetően nem tudja nekünk azt nyújtani, amire igényünk lenne.
Tehát letettük a fegyvert a fényestekintetű másik oldal előtt - hátha jobb lesz nekünk attól, hogy nem háborúzunk Gondorral, emberekkel és szép tündékkel barátkozunk a mosdatlan keletlakók és még büdösebb orkok helyett.
Hangulatra közelkeleties, törökös, arabos, akár egyiptomias (
MAjd még írogatok.
- gillz
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
melyet leginkább a közös ellenség tartott össze: északi szomszédjuk,
Gondor. Noha őseik a legelső númenori telepesekkel jó viszonyt
ápoltak, az elmúlt századok során Mordor szövetségesei voltak.
Szókimondó, titokzatos, egzotikus nép, amely ragaszkodik saját
hagyományaihoz és kultúrája élesen elüt a "nyugatitól".
Mottó: "Mások vagyunk mint Ti, ezért jól látjuk a hibáitokat."
A telepesekhez csatlakozó nők vezette törzset valami varázslatosság lengi körül."
- gillz
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Haradi szakadárok
- Haradi Hagyományok