Már (és még, szűk két hétig) lehet pályázni a következő egy évnyi Lassi-szerkesztőségeskedésre (
a pályázati felhívás a dokumentumtárban, illetve ide kattintva olvasható), és mi mint az eddigi szerkesztőség vezetői (Szonja és én), illetve tagjainak egy része (még folyik az egyeztetés, de már tudjuk, hogy van, aki folytatná, és van, aki nem) már tervezgetjük az újbóli pályázást. Persze senki elől nem akarjuk elvenni a lehetőséget, hogy ellenünk szálljon versenybe, de akinek nincs különösebb kifogása az ellen, hogy velünk dolgozzon, csatlakozhat akár hozzánk is,
nagy szükségünk van lelkes szerkesztőkre!
A
Tanulmányok rovat pl. esélyesen elárvul, és nem egyszerű feladat, jó lenne nem lasszóval fogni rá az embert... De a
Beszámolók sorsa sem eldöntött még, és persze még bármi lehet a többi feladattal is, vagy akár új szerepet is lehet találni, ha valaki úgy érzi, rá pont azért van itt szükség, mert az ő feladatát eddig se végezte el senki.
Inkább az esetleges újbóli megbízódás esetén lesz aktuális, de természetesen alkalmi cikkírók, közreműködők, galériáik felhasználását engedélyező művészek jelentkezését is szívesen látjuk.
Érdeklődők Szonját vagy engem keressenek tetszőleges csatornán, engem pl. lehet a metaflora(kukac)tolkien(ponthu) e-mail címen.