- Köszönetek: 0
Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ajánlom a linket kitenni a főoldalra is...fqqdk írta: A tartalék jelentkezési motort beizzítottuk: jellap
Mivel a tolkien.clusterone.hu domain még friss, néhol problémák jelentkezhetnek, amik idővel elmúlnak majd (például 404). Kérdéseket itt a fórumban, és a KÖMT email címén, a komt2009 kukac tolkien pont hu címre küldött levélben lehet feltenni. Ha nagyon sürgősfontos, CC-zzetek be engem is az emailbe, címem a profilomon.
Puszmákok mindenkinek. Kattogjatok serényen.
Amúgy jelentkeztem. Bár ezt nem biztos, hogy ki kellett volna írnom, minden bizonnyal több potenciális látogatót ijesztek el mormogó s dörmögő, helyenként csípős megjegyzéseimmel.
Jelzem (ave propeganda) a tavalyi KÖMT volt eddigi életem legjobb tolkieni rendezvénye (nyári táborostúl, hallovínestűl).
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- fqqdk
- Nem elérhető
Mivel a tolkien.clusterone.hu domain még friss, néhol problémák jelentkezhetnek, amik idővel elmúlnak majd (például 404). Kérdéseket itt a fórumban, és a KÖMT email címén, a komt2009 kukac tolkien pont hu címre küldött levélben lehet feltenni. Ha nagyon sürgősfontos, CC-zzetek be engem is az emailbe, címem a profilomon.
Puszmákok mindenkinek. Kattogjatok serényen.
code a rat the monster on doom in it
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aeglos
- Nem elérhető
Tavaly volt olyan, hogy csak bejössz az utcáról a programokra és veszel napijegyet. (Ami nyilván nem lehet drágább, mint egy LEP napijegy.)fqqdk írta:
A szállás is opcionális, a jelentkezési lapon feltüntethető lesz, ha nem akarsz az iskolai fertőben hálózsákozni a magunkfajtákkalSötét Úr írta:
Csak olyan konstrukció lesz: ebéd és vacsora önellátó (na jó, a reggeli nem).zs.gothpunk írta: ...Vagy valami olyan konstrukció, ami feltételezi, hogy az ember ... és csak a büféből / teaházból / sarki közértből vásárol kaját.
Ezt érdeklődte GP.
Julcsi, akkor hozz megagiga forrasztópákát, hogy KÖMT végén visszategyük, merazémá mégis, ne hagyjuk ott lenyírva.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Julcsi_
- Nem elérhető
LETÉPJEM??? :cool:Aeglos írta: Tavaly az összes gálaestes fotót elrontotta a háttérben a tornaterem falán díszelgő nagy sárga felfestés és a sötétnarancssárga kosárpalánk. Ezt próbáljátok valahogy eltüntetni
Nanáhogy. Hozzad a sövényvágót, Aeglos.
argh
- Cueddo
- Nem elérhető
október 2-án pénteken Szerény Lakomban lesz,
melyre
18.00 órától
lehet érkezni.
Aki nem tudja, merre van, ímélben vagy telefonon megmondom ám!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
A hangsúly a napijegyen volt. Avagy ha részvételem egy-két napra korlátoznám (reggel megyek, este jövök), akkor az hogyér' mennyi?fqqdk írta:
A szállás is opcionális, a jelentkezési lapon feltüntethető lesz, ha nem akarsz az iskolai fertőben hálózsákozni a magunkfajtákkalSötét Úr írta:
Csak olyan konstrukció lesz: ebéd és vacsora önellátó (na jó, a reggeli nem).zs.gothpunk írta: ...Vagy valami olyan konstrukció, ami feltételezi, hogy az ember ... és csak a büféből / teaházból / sarki közértből vásárol kaját.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
Napijegy vásárlására lesz-e lehetőség? Vagy valami olyan konstrukció, ami feltételezi, hogy az ember nem alszik ott és csak a büféből / teaházból / sarki közértből vásárol kaját.nido írta: a belépő: ahogy szokott...
teljes árú 6000,
pártoló 5700,
tag: 5100.
- nido
- Nem elérhető
a belépő: ahogy szokott...Rabyn írta: Jellap magára a rendezvényre mikor leszen?
Mikor derül ki pontosan, hogy mibe fog kerülni?
A mikrót használhatjuk idén?
teljes árú 6000,
pártoló 5700,
tag: 5100.
mikró: nem látok semmi komoly ellenérvet.
- fqqdk
- Nem elérhető
Leguanember írta: ...A leginkább várt részlet a jelentkezés, amelynek módja és helye webes űrlapon, itt a TO.HU-n lészen, amint Ankalimon fel tudja tölteni.
- Rabyn
- Nem elérhető
Mikor derül ki pontosan, hogy mibe fog kerülni?
A mikrót használhatjuk idén?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Cueddo
- Nem elérhető
(Dylan Thomas)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
A kosárpalánkon tavaly is igyekeztünk ügyködni, de asszem azért maradt úgy mert nem volt miről felérjük.Aeglos írta: Apróság a dekkorral kapcsolatban, de fontos:
Tavaly az összes gálaestes fotót elrontotta a háttérben a tornaterem falán díszelgő nagy sárga felfestés és a sötétnarancssárga kosárpalánk. Ezt próbáljátok valahogy eltüntetni, anyaggal letakarni, ha lesz rá lehetőség és energia. Valamint. Tavaly nem sikerült megtalálni a reflektorok kapcsolóját, csak a fővilágítást tudtuk működtetni. Ezt is tudakoljátok meg még időben!
Köszi!
(Szorri, ha túl evidens dolgokat írtam.)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aeglos
- Nem elérhető
Tavaly az összes gálaestes fotót elrontotta a háttérben a tornaterem falán díszelgő nagy sárga felfestés és a sötétnarancssárga kosárpalánk. Ezt próbáljátok valahogy eltüntetni, anyaggal letakarni, ha lesz rá lehetőség és energia. Valamint. Tavaly nem sikerült megtalálni a reflektorok kapcsolóját, csak a fővilágítást tudtuk működtetni. Ezt is tudakoljátok meg még időben!
Köszi!
(Szorri, ha túl evidens dolgokat írtam.)
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Cueddo
- Nem elérhető
(Dylan Thomas)
- Namarie
- Nem elérhető
Kérdés: a Gálaest ugye úgy lesz, hogy a vidéken dolgozók is odaérjenek?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Maglor
- Nem elérhető
- Lyona
- Nem elérhető
Továbbá. Hol van, amit infóként elküldhetnék neki?
Nem, nem pszichopata. Igen, fantasys. Igen, Tolkien-fan. Nem, nem normális, unalmas iskolai órákon Tolkien aláírását festegeti a kezére.
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Leguanember
- Nem elérhető
A főoldalra kikerült a rövid ismertető, amelyet hamarosan feldúsítunk további részletekkel.
A leginkább várt részlet a jelentkezés, amelynek módja és helye webes űrlapon, itt a TO.HU-n lészen, amint Ankalimon fel tudja tölteni. Efkút és sebcsabát dicséri a kivitelezés.
Itt is szeretném kérni, hogy jelentkezzetek minél előbb, hogy még legyen mozgásterünk változtatni a férőhelyek, az alkotócsapatok, a kívánatos kajamennyiség elosztásán, azaz a rendezvény kényelmén és sikerén - annál több időnk lesz előkészülni. Köszönjük előre is!
Kérdéseket általában itt a topikban lehet feltenni, egyéni kívánalmakat pedig mailben célszerű küldeni, nido majd írja, hogy melyik címre. (Addig is nekem nyugodtan, ld. a hozzászólás menüjében.)
AKTUÁLIS!
Jelentkezni lehet továbbra is a KÖMT különböző programjaira mint fellépők, vagy lebonyolítók:
- a csütörtök esti Gálaestre Cueddónál (cueddo'kukac'gmail.com)
- tolmácsnak SÚ-nál (zsigmond'kukac'altavizsla.hu)
- szabad rendi foglalkozások tartására efkúnál (fqqdk'kukac'clusterone.hu)
Részletek itt, de néhány adat elavult. Aki ír, azt tájékoztatjuk.
- ÉÉÉÉÉÉS dekorációs előkészületekre majd Launál, de erről most bővebben is írok:
Tervünk, hogy idén (is) nagy hangsúlyt helyezünk a díszletre, dekorációra, de mordori cuccoknak eléggé híján van az MTT-raktár. Ezért különböző dekorációs elemek legyártására fogunk vállalkozni jó hangulatban, maszatolós-marcangolós munkára, Lau vezetésével. Előreláthatóan ennek legkésőbbi időpontja az október 16-17-18-i hétvége, amely tartalmaz egy beszerzési és egy előállítási folyamatot.
Krícsörz of Összevont Mordori Táborhely
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Jelen állás szerint október 22-25-ig.Namarie írta:
na tudod mikor leszek én a te foglyod..... )))Alyr Arkhon írta: Namarie: Lehet jönni hadifogolynak is (amúgy természetesen rákérdeztem és nem lesz olyan véresen komoly a keretjáték, hogy az egyszeri noldának hátránya származzon belőle. )
Majd meglátod.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cueddo
- Nem elérhető
Kedves Emtétések, Fórumosok, illetve Nyuszi Barátai és Üzletfelei!
Mint tudjátok, idén is lesz Gálaest a KÖMT első napján.
Sőt, idén nemcsak Gálaest lesz, hanem Kiállítás is.
Ezért hát mindenki, aki kedvet érez rá, hogy valamilyen műsorral - színdarab, tánc, dal, harci jelenet vagy épp vers - csillogtassa tudását a nagyközönség előtt, az JELENTKEZZEN immáron!
Illetve ha van olyan remekművetek - festmény, fénykép, ruha, saját készítésű dísztárgy -, amit kiállítanátok, akkor se habozzatok jelentkezni!
Ez azt jelenti, hogy írjatok nekem egy emilt (cueddo-kukac-gmail-pont-com), netán hívjatok (húszas/háromnyolcvanhat-kilencvenegy-tizenkettő). Akkor tudni fogom, hogy jöttök: de a valódi jelentkezés az, hogyha személyesen eljöttök a meghallgatások valamelyikére:
október 2., péntek (én hallgatlak meg)
október 3., szombat (Ádám hallgat meg)
(Helyszín: valószínű a Főnix, de ezt még beírjuk majd a KÖMT-topicba.)
A Főpróba pedig, amin majd minden fellépőnek ott kell lennie: október 22., csüt (KÖMT nyitónap) - 18.00-tól(!)
A Gálaest október 22-én 20.00-kor fog kezdődni.
JELENTKEZZ MÁR MOST!
GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST GÁLAEST
(Dylan Thomas)
- Namarie
- Nem elérhető
na tudod mikor leszek én a te foglyod..... )))Alyr Arkhon írta:
Elvileg folyamatban van.Idhren írta: Nem raktok ki egy cikket a főoldalra?
Namarie: Lehet jönni hadifogolynak is (amúgy természetesen rákérdeztem és nem lesz olyan véresen komoly a keretjáték, hogy az egyszeri noldának hátránya származzon belőle. )
Cueddo: küldtem mailt.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Attila
- Nem elérhető
Tavaly is "csak" 4 rendi óra volt nem? Péntek-szombat délelőtt, és délután 2X3 óra/nap.Virág írta: Hahó! Mikor lehet jelentkezni? Ahogy most olvasom, idén csak négy rendi óra lesz, ezeken kívül mit fogunk csinálni? vagy ez majd a leendő cikkben lesz?
Köszi! Már nagyon várom a talit, és ha minden jól megy hozok embereket, ezért kérdezem(:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Virág
- Nem elérhető
Köszi! Már nagyon várom a talit, és ha minden jól megy hozok embereket, ezért kérdezem(:
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Elvileg folyamatban van.Idhren írta: Nem raktok ki egy cikket a főoldalra?
Namarie: Lehet jönni hadifogolynak is (amúgy természetesen rákérdeztem és nem lesz olyan véresen komoly a keretjáték, hogy az egyszeri noldának hátránya származzon belőle. )
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Cueddo
- Nem elérhető
Dalnokok, harcosok, versírók és versmondók, táncosok és mutatványosok, szevasztok!
Foglalkozásvezetők, szevasztok!
Nyelvek tudorai, szevasztok!
JELENTKEZZETEK FELLÉPNI a GÁLAESTRE,
FOGLALKOZÁST VEZETNI,
TOLMÁCSOLNI!
Mordor needs you!
Határidő: 2009. október 1.
(Dylan Thomas)