Milyen egy jó lábszőrápoló termékkatalógus?

Mi eddig nem tudtuk, de a Tolkien Királyok csapata igen :)

Képek: Szőröslábú CsüLÖkök 3.0; Taengyl

 

Termékkatalógus 2016-2017 ősz

Go Up! Extra erős lábszőrnövesztő

Növeszd meg lábszőröd egy hét alatt!

Egy természetes szer segít

A Go Up! Remek lábszőrnövesztő, bár az alkalmazása kicsit bonyolult, de megéri a ráfordított időt. Fő összetevője kizárólag a Megye területén található vargányavirág, melynek hatásával csak a méregdrága szerek vehetik fel a versenyt.

A Go Up! A legjobb lábszőrnövesztő szer, ami valaha is létezett a Megyén innen és túl. Nemcsak lábszőr növesztésére, hanem bármilyen szőrzet erősítésére is használható. Az olaj, melyet a vargányavirágból sajtolnak, sűrű, piros olaj, melyet bioboltokban is beszerezhetsz. Ha szeretnéd megerősíteni szőrszálhagymáidat, önts egy kis tálba az olajból, majd masszírozd a lábadba. Ha csak egy területen szeretnéd használni, akkor oda kend! Miután felkented, hajszárítóval szárítsd meg! Hetente egyszer ismételve már egy hét alatt látható az eredmény.

b2ap3_thumbnail_Szrslb-Cslkk-lbszrdivat.jpg

...

Wax szőrzselé

Kócold össze, borzold föl vagy emeld ki! Bármelyik stílust is választod, lábszőrödnek gyönyörű tartást és ragyogást biztosít a Wax szőrzselé. Vadonatúj innovációjának köszönhetően egyik, piacon kapható termékkel sem hasonlítható össze. Ha menő szeretnél lenni a Sir – Borozóban, válaszd a Wax Szőrzselét, garantáltan nem fogsz csalódni!

Alkalmazása: egy – két dióhéjnyi mennyiséget oszlass el a tenyereden, majd alakítsd ki lábszőröd textúráját, egyéni stílusát! Amennyiben rövidebb lábszőrt szeretnél különleges módon megemelni, használd törölközőszáraz szőrön!

 

b2ap3_thumbnail_Taengyl_1_20170209-152707_1.jpg

...

További termékeink: