• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Itt vannak a 2017-2018-as évad szervezői!

Beküldve - - - Tolkien Levelező Verseny
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 4749 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

Bár mókás volna a balrogok bőrébe bújva a titok homályából írni nektek a feladatokat, mégis úgy döntöttünk, hogy inkább mengmutatjuk, kik is vagyunk. Csak hogy mindenki láthassa: nem eszünk embert/hobbitot/törpöt/tündét.  :) 

 Hobbit kategória:

 

b2ap3_thumbnail_20229149_1979414438943299_1773850687394608546_n.jpgSziasztok! Ági vagyok, leendő mérnökinformatikus, jelenlegi Hobbit kategóriavezető, tesztüzemmódban működő főszervező, és múltbeli versenyző. Szabadidőmben, amiből eléggé limitált mennyiség van mostanában, szeretek kreatívkodni, olvasni, mindenféle hegyre vagy sziklára felmászni, illetve újabban vívni, és persze minél érdekesebb feladatokat kitalálni számotokra. Jó szórakozást kívánok a versenyhez!

 

 

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail RoliSziasztok! Roli vagyok, 19 éves, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok turizmus-vendéglátást. Ez az első TLV-m szervezőként, azelőtt négy évig versenyeztem, dúnadán és nolda kategóriákban. A verseny által ismertem meg a Társaságot is, amelynek a rendezvényein tavaly nyár óta igyekszem aktívan részt venni. Szeretem az utazásokat, kirándulásokat, a zenét, a jó könyveket (főleg fantasy és sci-fi, de jöhet más is), filmeket, és bármiféle szerepjátékot… Idén a hobbit kategória egyik felelőse leszek, igyekszem majd hangulatos feladatokkal ellátni titeket. Remélem, élvezitek majd a versenyt, sok sikert! :)

 

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail BalzsSziasztok! Balázs vagyok, ha minden jól megy, leendő villamosmérnök. Amikor nagyritkán van a BME és az excelészkedés mint megélhetés mellett némi szabadidőm, vívok, olvasok, Tolkien Táborba járok, vagy ami épp eszembe jut a zongorázástól a dinnyeszobrászatig. Először vagyok szervező, de 4 év nolda kategóriás versenyzéssel a hátam mögött remélem, megállom a helyem a hobbit kategória egyik felelőseként.

 

Dúnadan kategória:

b2ap3_thumbnail_b2ap3_thumbnail_ogil_20160925-085402_1.jpgSziasztok! Éogil vagyok, igazi régimotoros TLV szervező. Három év versenyzés után idén hatodszorra leszek kategóriavezető, ezúttal a Dúnadan kategóriában. Civilben régész vagyok, hobbiként pedig szinte bármit kipróbálok: szeretek olvasni, kirándulni, főzni, énekelni, röplabdázni, utazni, és mindenféle kézműves technikát űzni. Utálok azonban futni, a zsíros húsokat és ha kosz van a lakásban.

 

 

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail DorkaSziasztok! Bélteki Dorka vagyok vagy másnéven MorDorka. 5 év versenyzés után idén már másodszor szervezek. A Tolkiennal kapcsolatos dolgok mellett (vagy azokkal egybekötve) szeretek táncolni, olvasni, társasjátékozni, kirándulni és fára mászni. Érdemes tudni, hogy szeretem a csokit, az aszalt vörösáfonyát és a banáncsipszet. ;)

 

 

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail GborSziasztok, Oroszi Gábor vagyok és körülbelül négy éve léptem be komolyabban az MTT-s tevékenységekbe.  Kedvenc kajáim a sushi és a bolognai. Hobbijaim: olvasás, mitológiák, természet, futás, zene. Tolkien munkásságával már egész fiatal koromban megismerkedtem, kedvenc történetem tőle talán a Húrin gyermekei. Eddig három versenyen voltam és ez lesz az első alkalom, hogy szervezőként fogok részt venni. Sok sikert kívánok minden versenyzőnek ;)

 

 

Nolda kategória:

Sziasztok!b2ap3_thumbnail_b2ap3_thumbnail_Ada.jpg

Adanedhel vagyok, mugli néven Papp Miklós Levente, 25 éves építőmérnök. Szabadidőmben mindennel foglalkozok ami eszembe jut, illetve jelenleg egy csillagász tanfolyamra járok. A TLV-ben idén (is) a Nolda kategória vezetését vállaltam. Remélem legalább annyira fogjátok élvezni a versenyt, amennyire én élvezem az utóbbi években! :)

 

 

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail ZsfiSziasztok, Zsófi vagyok, olasz kéttannyelvű szakos lelkes gimnazista. Hét éve TLV-zek, második éve szervezőként. Szeretem a jó könyveket, a kihívást jelentő feladatokat és a köményes süteményt, ellenben ki nem állhatom a zsúfolt járműveket és a nagytakarítást.

 

 

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail bzsofiSziasztok, Zsófi vagyok. Idén leszek először TLV szervező, és már várom, hogy jobbnál jobb feladatokkal lepjem meg a kedves versenyzőket. Tolkien a mai napig lenyűgöz, így folyamatosan kutatom munkásságát, írásait, életét. Magánéletben élelmiszermérnökként dolgozom, szabadidőmben imádok olvasni, sétálni, biciklizni és főzni (na meg enni :D )

 

Quendi kategória:

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail LviaDr. Iván Lívia, Galendae vagyok, kisállatorvos. 2007-ben vettem először részt TLV-n, akkor még középiskolás csapatban. Az egyéni kategóriák megjelenésével kipróbáltam magam az angol nyelvű versenyeken, míg végül én is a szervezők között kötöttem ki. Idén a Quendi kategória vezetőjeként szervezem a versenyt.

 

 

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail Dani

 

Sziasztok! Karakas Dani vagyok, 22 éves informatikus. Az MTT-vel is az egyetem alatt ismerkedtem meg, ahol részt vettem két Tolkiennel kapcsolatos kurzuson. Onnan egyenes út vezetett a 2016-os nyári Tolkien Táborba, ahol - noha én sosem versenyeztem - jelentkeztem a TLV szervezői közé. Tavaly Dúnadán kategóriában segítettem be, idén a Quendi kategóriában veszek részt, és próbálok olyan feladatokat kitalálni, amit egyaránt szórakozás megoldani és kijavítani is.

 

Kategórián kívüli szervező:

b2ap3 icon b2ap3 thumbnail TndeA nevem Kiss Tünde, az első TLV-n már segítő voltam az Orczy kertben. A döntőn azóta is mindig ott vagyok segítőként. A 2006 januári LEP óta nyüzsgök az MTT-ben. A közösségi létbe a szervezéssel kerültem bele, előtte csak online voltam jelen. A tavalyi évhez hasonlóan idén is a verseny díjainak beszerzésében segédkezek majd

0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 23., kedd
Vissza a lap tetejére