• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

A tizennegyedik év szervezői

Beküldve - - - Tolkien Levelező Verseny
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 3138 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

Kik is állnak a feladatok mögött? Itt megismerhettek minket!

Hobbit kategória:

b2ap3_thumbnail_Ada.jpgPapp Miklós Levente (Adanedhel):

Sziasztok! A nevem Papp Miklós Levente, röviden Adanedhel. 27 éves építőmérnök vagyok, egy távhő kivitelező cégnél dolgozok. A TLV-t 2013 óta szervezem, de az MTT-s körökben már 2009-ben felbukkantam. Az elmúlt években főleg a Nolda és Quendi versenyzők találkozhattak velem, idén a Hobbit kategóriát vezetem. Szabadidőmben amikor nem kreatív feladatokon gondolkodok, zsonglőrködöm, barkácsolok, utazok.

 

Király Dorottya (Dórie):

b2ap3_thumbnail_KZS.jpgKostyál Zsigmond (Sú):

Sú amolyan őskövület, az MTT alapító tagjainak egyike, és a TLV-n évek óta a Hobbit csapatokat boldogítja. Fotós, rajong a tengwar írásmódokért, és mindenféle csalafintaságra képes azért, hogy izgalmas, élvezetes és tanulságos legyen a verseny. Ha nem tegezik, esetleg még bácsinak is szólítják, attól viszont nagyon szomorú.

 

 

Dúnadan kategória:

b2ap3_thumbnail_KD.jpgKarakas Dániel:

Sziasztok! Karakas Dani vagyok, 24 éves programozó. Az MTT-vel is az egyetem alatt ismerkedtem meg, ahol részt vettem két Tolkiennel kapcsolatos kurzuson. Onnan egyenes út vezetett a 2016-os nyári Tolkien Táborba, ahol - noha én sosem versenyeztem - jelentkeztem a TLV szervezői közé. Az előző években mind a Dúnadan, a Nolda, mind pedig a Quendi kategóriában kipróbáltam a feladatírást, idén pedig a Dúnadán kategória mellett vállaltam a főszervezés bizonyos járulékos feladatait is. Szabadidőmben szívesen veszek részt más MTT-s rendezvények szervezésében, hobbim az asztali szerepjáték és más társasjátékok.

b2ap3_thumbnail_FZS.jpgFeró Zsófia:

Sziasztok! Feró Zsófi vagyok, a Dúnadan kategória egyik szervezője. Nemrég szereztem diplomát lengyel szakon és olasz minoron, most pedig angol–német nyelvpárral tanulom a fordítás és tolmácsolás mesterségét. Szabadidőmben vagy további idegen nyelvekkel terhelem az agyam, vagy hiúságom legfőbb forrásával, a hajammal babrálok. Idén először foglalkozom TLV-vel, de már alig várom, hogy kiélhessem rajtatok a kreativitásom.

 

b2ap3_thumbnail_Roli.jpgDurányik Roland:

Sziasztok, Roli vagyok, 21 éves. Jelenleg turizmus-vendéglátást tanulok a BGE-n, szabadidőmben pedig többek között kirándulok, társasozom és szerepjátszom.. A TLV-n régebben versenyzőként vettem részt, az utóbbi pár évben viszont már a szervezői oldalt erősítettem. A tavalyihoz hasonlóan az idei versenyen is a dúnadan kategória egyik felelőse leszek, már alig várom, hogy feladatokat gyárthassak nektek. Remélem élvezitek majd a versenyt, és minél többetekkel találkozunk majd a döntőben. Sok sikert! :)

Nolda kategóriák:

b2ap3_thumbnail_ogil_20160925-085402_1.jpgMikesy Anna (Éogil):

Éogilnak hívnak, "mugli" néven Annának, 26 éves vagyok. Munkaidőben a visegrádi Mátyás Király Múzeum régésze vagyok, délutánonként sok minden más. Szabadidőm egy tetemes részét az MTT-s önkéntes munkáim teszik ki, de emellett szívesen utazom (külföldre és belföldre egyaránt), szövök sálakat rendes, igazi szövőszéken, próbálkozok fazekaskorongon valami jót alkotni (minimális sikerrel), vagy énekelek (szigorúan otthon a négy fal között!). Minden vágyam, hogy végre lehessen egy macskám vagy nyulam, mert most egyelőre csak egy férjem van idehaza. A TLV-ben nyolcadik éve vagyok szervező, előtte három évben versenyeztem - a TLV-t nem lehet megunni!

b2ap3_thumbnail_gi_20180928-073814_1.jpgKriston Ágnes:

Sziasztok! Ági vagyok, immár sokaik éve TLV szervező, és idén a Nolda kategóriákba fogok jobbnál jobb feladatokat kigondolni. Outban mérnökinformatikus hallgató vagyok, mellette pedig szoftverfejlesztéssel foglalkozok. Fennmaradó szabadidőmben falramászok, olvasok, meg mindenféle apróságokat craftolok.

 

 

b2ap3_thumbnail_SAM.jpgSalamon Attila Mátyás:

Sziasztok! Salamon Attila Mátyás vagyok (Matyi). Jelenleg a Debreceni Egyetem földrajz-történelem tanári szakán vagyok harmadéves. Már többen ismerhettek, mivel már egy ideje benne vagyok TLV szervezésben. Ha minden igaz, idén a Nolda kategóriában fogok segédkezni. Általában mindig az érdekel, amivel éppen nem foglalkozom, többek között: novella, versírás, filozófia, klarinét, hip-hop tánc, rajzolás, festés, olvasás, futás… ám legfőképp Tolkien világa. Alig várom a döntőt, hogy találkozhassak veletek.^^

 

Quendi kategória:

b2ap3_thumbnail_Nessa.jpgBanka Zsófia (Nessa):

Sziasztok! Banka Zsófia vagyok, MTT-s körökben Nessa. Végzettségem szerint élelmiszermérnök vagyok, de szakmán kívül dolgozok. Az elmúlt években a Nolda versenyzők találkozhattak velem, idén a Quendi kategóriát vezetem. Szabadidőmben szeretek olvasni (nem csak Tolkien műveket), kirándulni, sportolni.

 

 

 

Fehér Viktória (Elbereth):

b2ap3_thumbnail_Ben.jpgKálmán Dániel (Ben):

Sziasztok! Kálmán Dániel vagyok, MTT-s körökben Ben néven ismernek. Végzettségem szerint történész-levéltáros volnék, de szakmán kívül dolgozok. Szervező voltam a TLV első két évadában, majd hosszabb kihagyás után 2013-tól részt veszek a Quendi szervezésében és segítek az élő döntőben is. Amikor épp nem a versenyzők életét keserítem meg vaktérképes feladatokkal, szeretek túrázni, fényképezni, utazni, olvasni és zenét hallgatni.

0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 24., szerda
Vissza a lap tetejére