• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Csapatvezetők: Minas Tirith (polgárai)

Beküldve - - - Gondor Dicsősége Blog
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 7830 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

minass


Bonácz Ágnes (Lior)
A társasággal a 2010-és nyári táborban ismerkedtem meg - furcsa élmény volt, különösebben nem rajongtam Tolkienért, de a hangulat az első pillanattól beszippantott. Ekkor még nem tudtam, hogy négy év múlva én is egyike leszek azoknak, akik ezt az élményt hivatottak továbbadni.
"Civilben" négy éve oktatok felnőtteknek angolt, lassan egy éve csoportokat is. Számomra fontos, hogy mindenkinek teret adjak, hiszen a közösségbe tartozás érzése, az együtt gondolkodás által fejlődhet a leginkább az ember nem csak nyelvek, de érzelmek és gondolatok terén is.

Császár Péter (Csaszi)
Az idei lesz a hatodik táborom, szervezőként viszont az első, úgyhogy annyira izgulok, mint az első táborom előtt! Nemzetségvezető-helyettes leszek Minas Tirith bátor csapatában Ágival és Dodieval. Nyitott, segítőkész személyiség vagyok, így remélem sokat visszaadhatok majd a táborozóknak az eddig engem ért élmények tömkelegéből. 

A való életben most érettségiztem, imádok sportolni és majdnem 10 éve néptáncolok, de aki nem ismer, az remélem tábor végére meg fog :) Találkozzunk a Táborban !
 
Lakatos Dóri (Dodie) vagyok, 29 éves. Budapesten élek, és az ELTE BTK Angol-Amerikai Intézetében dolgozom, de eredeti végzettségem könyvtáros (mert imádom a könyveket). 11 éve vagyok tagja a Magyar Tolkien Társaságnak, de "csak" 7 éve vettem részt először szervezőként a Társaság nyári táborában. Ez meghatározó volt számomra, rájöttem hogy amit igazán szeretek az nem csak átélni, de átadni az élményeket, és erre szervezőként van a legtöbb lehetőségem. Igyekszem a táborban szerzett tapasztalataimat a "civil" életemben is hasznosítani, a munkám során szerzett tapasztalatokat pedig visszaforgatni a szervezésbe. Szeretek sokat nevetni és nevettetni, és a kedvenc fagyim a kávés :)
0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. május 27., hétfő

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére