• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Rendek

Beküldve - - - Gondor Dicsősége Blog
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 11311 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás
rendivezetők

Sági Kiss Dániel - Alew - írórend
Bár soha nem terveztem, hogy irodalmi, bölcsészeti pályára lépek, mindig fontos szerepet töltött be az életemben az irodalom - ponyvától a szépirodalmon át a versekig. Mint a legtöbb kamasz, én is próbáltam ezt-azt írni, rémes eredménnyel, persze. Rengeteget olvastam, ugyanakkor, szerettem elemezni és átgondolni nem csak a történetet, hanem a formát, a nyelvezetet, az eszközöket is. Tizennyolc éve foglalkozom szerepjátékkal, ami sokat segített abban, hogy mind a beszélt, mind az írott nyelvi készségeim fejlődjenek, különböző stílusokban szerezzek jártasságot. Számomra az írott és beszélt nyelv nem válik el élesen egymástól, fontos, hogy mindkettő igényes, változatos használatában jártas legyek. Az első MTT Táboromban 2008 nyarán az akkoi Író Rendbe kerültem, majd 2008 őszén a KÖMT-ön írórendi műhelyt, 2009-ben a nyári táborban Író Rendet vezettem. Részt vettem több önképző írókör munkájában is az MTT-n belül.
 
Grátz Márk - kalandor rend
Van ez az ÉLET-nek nevezett gyulyásleves ízű fagylalt – és szerintem, csak az a fontos, hogy miközben nagy vérrel-verejtékkel faljuk, azért mindig legyen valaki odabent, ott legbelül, aki ránk szól: azért ezt ne vegyük annyira, túlságosan komolyan. Van, amit igen, de ezt még véletlenül se. Inkább derűsen másszuk meg a hegyet, de csak azért, mert onnan fentről sokkal jobban látszik, hogy milyen sok hegy van még előttünk.

Szilágyi Melinda - Banshee kreatív rend
Bemutatkozását olvassátok el az Éothéodok oldalán! :)

Kissné Kriszta - babarend
a, akkor bemutatkozom: Kriszta, a babarendet bevállaló tanárnéni, aki (néha túlságosan is) gyerekközpontú. Van 3 saját gyermekem is (ők is MTT-znek természetesen), de már félig-meddig kinőttek a szárnyaim alól. Hiányoznak a kicsik, bevallom. Mindig is nagyon élveztem rácsodálkozásukat a világra, azt az őszinte kíváncsiságukat, amely kimeríthetetlen. Mikor velük vagyok, fáradtságnak nyomát sem érzem, velük együtt élvezem az életet! 
Gyerektáborban is részt vettem/veszek, mint családvezető. Szívesen kutatok emlékeimben, melyek azok az elfoglaltságok, amik a gyermekeim kicsi korában beváltak. Valamint nagy örömmel vettem részt élménypedagógiai képzéseken, mert a játék számomra is létfontosságú. Fejlesztő, és "csak" örömszerző játékokat is ismerek, és nagy örömmel és várakozással nézek a babarendi feladataim elé. (Ja, és a pelusozás sem riaszt! :))

Sebestyén Csaba - kiránduló rend
Sebestyén Csaba vagyok, harminchárom éve koptatom a föld felszínét, tizenegy éve az MTT-t. Az itteni profilképtől eltérően nincs szakállam és nem vagyok hittérítő: programozóként dolgozok, idén nyáron éppen Svájcban. Imádok menni, pláne fölfelé, hogy aztán sokáig gyönyörködhessek a széles panorámában, valami hegycsúcsról vagy szikláról lefelé nézve. Kétszer vezettem már ilyen rendet, háromszor részt vettem benne, most ismét enyém ez a szép feladat. Legutóbb a Magas-Tátrában jártam, múlt hét végén, egy hágót másztunk meg a Kósza Kommandó csoport kitartó tagjaival.
0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 24., szerda
Vissza a lap tetejére