A 2018-as csapatvezetők

Az idei táborban hat csapat lesz: Osgiliath, Minas Anor, Lossarnach, Ithilien, Umbar és Pelargir. Lássuk, kik vezetik őket!

Osgiliath

Bélteki Dorka (MorDorka):

Sziasztok! MorDorka vagyok, ez lesz a 6. táborom. Először leszek csapvez, már nagyon várom. Amikor nem MTT-s rendezvényt szervezek, olyankor biológiát tanulok az egyetemen. Szeretek olvasni, táncolni és fára mászni. A kedvenc fagyim a levendulás étcsoki.

Madar Bálint: 

Sziasztok, Bálint vagyok és idén másodszorra vezetek csapatot. Hétköznapjaimon a magenta multinál csépelem a billentyűzetet, azon túl pedig kreatívkodással és MTT-vel töltöm az időm leginkább. Nagyon készülünk, jó tábor lesz, gyertek!

Minas Anor

Kutassy Zsófia (Idhren): 

Kutassy Zsófia, alias Idhren vagyok, 13 éve MTTfüggő, ahol régebb óta, mint szeretem elismerni elnöki, vagy társelnöki szerepet töltök be. Pszichológustanoncként kezdtem a pályafutásomat, innen egyenes utat követve lettem pénz- és bérügyintéző, ahol az időm egy részében laptopokat és PCket bírok jobb belátásra és működésre. Van egy 2 és fél éves kislányom, szabadidőm nincs, de ha lopok magamnak, akkor táncolok, kreatívkodok, szerepjátszom, vagy szervezek épp valamit.
A 2018-as Nyári Táborban a senior, azaz Minas Anor félelmet nem ismerő csapatát fogom vezetni Schuster Vikivel (Narbeleth) karöltve. Ne feledjétek: „Lankadatlan éberség!!!”

Schuster Viktória (Narbeleth):

2005 óta vagyok MTT tag, szintén 2005 óta táborozom, 2009 óta veszek rész szervezőként is a társaság életében, ezzel azt hiszem erős középmezőnyben vagyok az MTT-ben senioritás tekintetében.
Jelenleg élelmezésbiztonsági kérdésekkel foglalkozom, a táborban pedig majd a csapatommal, akik Minas Anor büszke és dicső és senior :) harcosai lesznek Kutassy Zsófia Idhren táborn... izé .. csapatvezetőt segítve.
Rabja vagyok mindenféle kreatív alkotásnak, a szívemhez legközelebb az iparművészet és a kézművesség áll, de nagyon szeretek táncolni és különféle tánc stílusokat tanulni, énekelni és zenélni is, a színjátszás sem áll annyira távol tőlem, de ezek mind csak koca-hobbi tevékenységek. Szí jú der! Lankadatlan éberség!

Lossarnach

Kiss Luca:

Sziasztok! Luca vagyok, az idei táborban lesz a második csapatvezetésem, amit nagyon várok már :) Amikor nem MTT-zek akkor főzök, csillagokat bámulok vagy számolom a bodrokat a bárányfelhőkön :3 Szeretem a verseket , az orosz és a japán nyelvet és egyszer istenuccse megtanulok szlovénul is :) Találkozunk a táborban!

Wittmann Zsolt:

Zsóti vagyok, 3 éve MTT függő. Első csapatvezetésem, de mindent megteszek azért, hogy mindenki jól érezze magát. Csapatvezető társainkkal rengeteget készültünk, hogy minden igényt, esetleg felmerülő problémát kezelni tudjunk. Alig várom hogy együtt legyünk, és jól érezzük magunk :)

Ithilien

Merkl Orsolya (Nimloss):

Nimloss vagyok, ez lesz a 8. táborom és a 2. csapatvezetésem. Szeretnék mindent megtenni azért, hogy akik a csapatomba kerülnek, átélhessék azt a közösségi élményt, amit ezek a táborok jelentenek nekünk. Jelenleg az ELTE BTK-n tanulok japán szakon. Rengeteg hobbim van, de hogy csak párat említsek: warhammer fantsy figurafestés, videójátékozás, film- és sorozatnézés, rúdtánc, cosplayezés, szerepjáték stb., de sajnos nem mindegyikre jut annyi időm, amennyit szeretnék. A táborban találkozunk, én már nagyon várom! :)

Gyöngyösi Eszter:

Eszter vagyok, 20 éves, építészmérnöknek tanulok a BME-n. Szabadidőmben szeretek túrázni, kézműveskedni, fotózni, gitározni. Az MTT-vel 2015-ben találkoztam, és azóta sem tudok szabadulni. Tavalyi tábor során már kacérkodtam a gondolattal, hogy én is aktívabban hozzátegyek mások táborélményéhez; ennek idén jött el az ideje. Mivel ez lesz az első csapatvezetésem a Társaságban, ezért kicsit izgulok, de már nagyon várom, hogy találkozzak veletek, és remélem, jól érzitek majd magatokat a csapatomban! :)

Umbar

Szilágyi Melinda (Banshee):

Sziasztok! Banshee vagyok, 8 éve MTT-s és idén lesz a 7. táborom. Biológusként végeztem, ősz óta az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző központjában dolgozom. Szabadidőmben alszom jelenleg, vagy olvasok vagy animét nézek vagy csak kockulok a gép előtt. Van egy újzélandi vörös nyuszim meg törpehörcsim, meg gekkóim, meg egy gabonasiklóm, meg halaim is. Ja és főleg a rock zenét szeretem meg a jó filmzenéket. :)

Kopjás Áron:

Kopjás Áron vagyok, 2016-óta MTT-zek. Nagy örömmel vettem részt eddig minden rendezvényen, és most úgy alakult, hogy csapatvezető lettem. Kifejezetten szeretem a közösséget, sok új barátot szereztem itt, és még több embert tervezek megismerni. Megélhetés gyanánt elsősorban kertészkedek, de néha-néha egyéb pénzkereseti lehetőségeket is kipróbálok: statisztálkodtam filmekben, dolgoztam szabadulós szobában, és voltam idegenvezető is az elmúlt 2 évben (azelőtt még több minden). Amikor épp nem pénzt próbálok keresni, amennyire időm megengedi, jógázni, tűzzsonglőrködni szoktam, de régebben sok más sportot is kipróbáltam. A társaság tevékenységei közül leginkább a kószák kirándulásain vettem részt, illetve néha összejárunk társasozni néhány taggal. Sokak szerint talán a legfőbb előnye a jelenlétemnek a masszírozás, és a palacsinta, ezt a teóriát szeretném tovább táplálni idén is!

Pelargir

Banka Zsófia:

Zsófi vagyok. Civil életben élelmiszermérnökként tevékenykedem, gyakran a szabadidőmet is az ételeknek szentelem és mindenfélét sütök, főzök, ámbátor hús nélkül. Van egy kutyám, aki a Whiskey nevet viseli (meg ami épp eszembe jut :D). Az állatok többségét nagyon szeretem, de a rovaroktól rettegek, még a katicától és a pillangóktól is.

Hidász Botond:

Boti vagyok, 2010-ben kerültem MTT közelbe az akkori TLV révén. Lassan negyed százada taposom a földet; sokoldalúan kertészettel foglalkozom, vagy filmsorozatban statisztálok, esetleg bébiszitterkedem, ahogy az élet hozza. Szabadidőmet szeretem passzívan (pl. olvasás, alvás) és aktívan (pl. kirándulás, edzés) is eltölteni. Idén lesz sorban az ötödik alkalmon, hogy csapatot vezetek táborban, aktuálisan Pelargir népének élére állok Zsófi társammal. Sokat készülünk, hogy mind jól érezzétek magatokat, és maradandó élményben legyen részetek. Remélem ti is legalább annyira várjátok már, hogy találkozzunk a táborban, mint én!

Utoljára frissítve: vasárnap, 29 április 2018 10:16

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére