A Magyar Tolkien Társaság (MTT) az elmúlt tíz év hagyományaihoz méltóan, "Egy Rég Várt Utazás" címmel nagyszabású  rendezvénysorozatot szervez J. R. R. Tolkien 122. születésnapja és a hamarosan a mozikba kerülő „A hobbit” film második része előtt tisztelegve az Uránia Nemzeti Filmszínházzal együttműködve.

A következő eseményekre hívunk és várunk minden rajongót és érdeklődőt:

„A hobbit: Smaug pusztasága" – filmpremier az Uránia Nemzeti Filmszínházban
2013. december 12. 00:05-től
Az est során megtekintheted speciális kiállításunkat különböző filmes relikviákból (fegyverek, eszközök), találkozhatsz az életre kelt szereplőkkel, valamint Középfölde világát bemutató, sehol máshol nem látható kisfilmekkel és tájékoztató videókkal. A premierre az Uránia Nemzeti Filmszínházba költözik a Középfölde Vásár, a Magyarországon elérhető Tolkiennel kapcsolatos termékek legjava – könyvek, filmek, játékok, ékszerek, filmes relikviák, ajándéktárgyak (pólók, bögrék, kulcstartók, mappák, könyvjelzők, stb.).
Részletes információk >>
Facebook esemény >>
Jegyvásárlás az Uránia honlapján >>

A második Hobbit-film premier-vetítése egyúttal része a két vetítésből összeálló Hobbit Maratonnak, mely során a következő filmek lesznek láthatóak:
- december 11. 20:30 - A hobbit - Váratlan utazás
- december 12. 00:05 - A hobbit - Smaug pusztasága

„A hobbit: Smaug pusztasága" – exkluzív filmvetítések az Uránia Nemzeti Filmszínházban
Életre kelt szereplők, Tolkien könyvek és relikviák kiállítása, illetve vására, szórakoztató programok, kisfilmek, tájékoztató videók, melyekkel elsősorban J.R.R. Tolkien és egyéb műveinek tisztelőit szeretnénk megörvendeztetni.
Részletes információk >>
2013. december 15. 18:00, Facebook esemény >>
2013. december 21. 15:00, Facebook esemény >>
2013. december 22. 18:00, Facebook esemény >>

Tolkien Nap 2014
2014. január 5-én, vasárnap 10:00
A rendezvénysorozat zárásaként 2014-ben egész napos programmal ünnepli Tolkien professzor születésnapját. A Gyűrűk Urából ismert Egy Rég Várt Ünnepély (Long Expected Party/LEP), az elmúlt években Tolkien Nap néven, mára egyike a Társaság legnagyobb horderejű rendezvényeinek. A Tolkien Nap keretében mostanra több ezer rajongó és érdeklődő válhatott részesévé a Középfölde lenyűgöző világát egy teljes napra Budapestre varázsoló változatos előadásoknak és programoknak.
A rendezvényre a belépés INGYENES, kivéve egyes kiemelt programpontokat.
Részletes információk >>
Facebook esemény >>

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére