MEGVÁLTOZOTT A TOLKIEN.HU POSTAFIÓKOK ELÉRÉSE

A szolgáltatóváltással együtt megváltozott a Tolkien.hu postafiókok elérése is. Az eddig létező, egyéni postafiókok újra létrehozásra kerültek, az eddigi jelszavak változatlanok maradtak. A régi levelezést le kell menteni!

Az új postafiókok az alábbi címen érhetők el:
 
Itt kétféle felület közül lehet választani: Horde és Squirrelmail. Mindenki használja a neki tetszőt.

A régi postafiókok ezen a címen érhetők el: https://new.onlinemail.hu

A régi postafiókok hamarosan (kb egy hét) törlésre kerülnek, ezért kérünk mindenkit, a fontosabb leveleket mentsétek le!*

Megjegyzés: a költöztetés miatt előfordulhat, hogy a mai nap (okt.15.) folyamán bizonyos levelek nem érkeztek meg a tolkien.hu-s címekre

Kérdésekkel Ulmohoz lehet fordulni:
ulmo kukac tolkienponthu
 
*A lementés menete:
 
"Aki a régi postafiók tartalmát szeretné az új szerverre költöztetni, a következő lépéseket kell végigcsinálnia:

1. lépés: A régi postafiókra fel kell csatlakozni egy lokális mail klienssel, IMAP protokollal. (A szerver neve: mail.onlineweb.hu, a felhasználó név és jelszó a szokásos). Ekkor a kliens szép csendben szinkronizálja az összes a mappát a kliens gépre. (Thunderbird hasnálatánál a szinkronizálást külön el kell indítani menüből.)
2. lépés: Ha befejezte, akkor a mappákat a kliensen archiválni kell egy külön levél archívumba.
3. lépés: A levelező klienst át kell állítani az új szerverre (a szerver nevét át kell írni "mail.tolkien.hu"-ra). Ekkor elvileg a korábban letöltött mappák eltűnnek (mivel az új szerveren ezek nincsenek) a kliensből.
4. lépés: Az archívumból vissza kell állítani a mappákat a kliensben. (Ezek aztán automatikusan visszaszinkronizálódnak az új szerverre - ha nem, akkor kézzel el kell indítani a szinkronizációt.)"
 
Segítséget a fórumon találtok: itt
 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére