A hobbit filmek

A hobbit filmek

A hobbit filmtrilógia Peter Jacksontól

 

Peter Jackson videóblogjának 10. része az első film befejezésétől a wellingtoni díszbemutatóig kíséri el a stábot. A hobbit: Váratlan utazás világpremierje.
Peter Jackson újabb meglepetéssel jelentkezett. A kilencedik produkciós videó az első film utómunkálatait mutatja be nekünk.  
A nyolcadik videó a forgatás utolsó napjait mutatja be, valamit ad egy kis ízelítőt a ComicCon-ról is.
Peter Jackson ezúttal a stúdióban vezet körbe minket a hetedik produkciós videójában.
Peter Jackson megosztotta velünk a hatodik produkciós videót is, amely folytatja a szabadtéri forgatások bemutatását.
Karácsonyi meglepetésként Peter Jackson rendező megosztotta velünk A hobbit forgatásáról készült produkciós videó-sorozatának ötödik részét.
Peter Jackson feltöltötte Facebook-oldalára A hobbit forgatásának negyedik produkciós videóját. Elsősorban a 3D-s forgatás sajátosságairól szól, de ezen kívül szerepel benne még a Zsáklak, a Bakacsinerdő, Trollháza, egy fenyves, és apróbb spoilerek is. 
A hobbit filmek forgatásának első szakaszáról szól a második és a harmadik produkciós videó, melyet Peter Jackson osztott meg a rajongókkal. Vigyázat, spoileres tartalom!
Peter Jackson feltöltötte az első videót A hobbit filmek forgatásáról. A tíz perces "werkfilm" során bebarangolja velünk a díszleteket, megmutat pár jelmezt, bepillantást enged egy zsáklaki próbára, és elvezet minket a forgatás ünnepélyes megkezdésére is.

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére