Gollam mindenütt felbukkan

Bár ez egy 2009 januári hír, aktualitásából reméljük, nem sokat vesztett. Andy Serkis neve maximum A Gyűrűk Ura és a King Kong rajongóinak lehet ismerős. Az úriember előbbiben Gollam, utóbbiban pedig az óriásmajom szerepét alakította. Hamarosan azonban négy újabb filmben "bukkan" fel.

 

Először is 2009. január 23-án kerül az amerikai mozikba a Brendan Fraser nevével fémjelzett Tintaszív, ám addigra Andy már Steven Spielberg kamerái előtt forgatja a Tintin első részét. Ráadásul Peter Jackson a Tintin 2-höz és A hobbithoz is leszerződtette a tehetséges színészt.

Kép forrása: sg.hu


"Jövő héten kezdjük a Tintin forgatását" - kezdte Andy. "Peter Jackson produceri és Steven Spielberg rendezői felügyelete mellett. Emlékszem utoljára gyerekként tartottam a kezemben Tintin füzetet. Nem voltam egy igazi rajongó, de tetszettek a csodás rajzok. És pontosan ezt akarjuk visszaadni a filmben is."

"Guillermoval egy díjátadón találkoztunk és ott beszélgettünk egy keveset A hobbitról" - folytatta Andy. "Már nagyon várom a munkát. A kapcsolat közte és Peter között valami egészen különleges. De a sztoriról még nekem sem mondtak el semmit. Csak annyit tudok, hogy még most is dolgoznak rajta."

A hobbit első része a tervek szerint legkorábban 2011 decemberében, a második pedig egy évvel később kerülhet a mozikba, amelyet már mindannyian nagyon várunk és már sokat is cikkeztünk róla.

Forrás: sg.hu (Ötvös Tibor)

Átjavította: Gandalf

 

Mentés

Utoljára frissítve: péntek, 24 június 2016 17:07

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére