fbpx
 
 
Szereplők

Szereplők

A filmes adatpációk szereplőivel, színészeivel kapcsolatos anyagok

Aláírta a szerződést A hobbit filmekhez Sir Ian McKellen (Gandalf), Elijah Wood (Frodó) és Andy Serkis (Gollam). Hamarosan újabb régi ismerősök is visszatérhetnek?
Galadriel is szerepelni fog A hobbitban - jelentették be a stúdiók közös közleményükben. Cate Blanchett mellett Ken Stott, Sylvester McCoy, Mikael Persbrandt, Ryan Gage, Jed Brophy és William Kircher is csatlakozott a hivatalos szereplőgárdához. 
Összefoglaló cikk A hobbit szereposztásáról. Martin Freeman lesz a fiatal Zsákos Bilbó, Richard Armitage pedig Tölgypajzsos Thorint, a törpöt alakítja. A további szerepekben Sir Ian Mckellen (Gandalf), Aidan Turner (Kili), Dean O'Gorman (Fili), Graham McTavish (Dwalin), John Callen (Oin), Stephen Hunter (Bombur), Mark Hadlow (Dori), Peter Hambleton (Gloin), James Nesbitt (Bofur) és Adam Brown (Ori) látható majd. - Frissítve új szereplőkkel és újabb változtatásokkal!
Sean Astin azt nyilatkozta a SCI FI Wire-nak, hogy megrémülne, ha újra kellene játszania Samut A hobbit most készülő adaptációban. Ámbár Középfölde szeretett félszerzetei éppenséggel nem szerepelnek A hobbitban, Astin feltételezi, hogy fel fogják kérni, hogy szerepeljen a filmekben.
Gollam, Gandalf és Elrond is visszatérhet A hobbitban - derült ki egy rádióinterjúból.
Május 25-én lett hetvenéves Sir Ian McKellen, minden idők egyik legkiválóbb brit Shakespeare-színésze, A Gyűrűk Ura Gandalfja.  
Bár ez egy 2009 januári hír, aktualitásából reméljük, nem sokat vesztett. Andy Serkis neve maximum A Gyűrűk Ura és a King Kong rajongóinak lehet ismerős. Az úriember előbbiben Gollam, utóbbiban pedig az óriásmajom szerepét alakította. Hamarosan azonban négy újabb filmben "bukkan" fel.
Saruman nem szívesen utazna már London városán kívül máshova, valamint előkerült Gordon Paddison.
"Csak krákogva lecsuklik a nyaka" - Christopher Lee színész
1. oldal / 2
Vissza a lap tetejére